嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港CD人口?!

引用:
原帖由 besy 於 2010-6-21 04:05 發表   * d1 r3 t% O, O# O$ D- o7 @% ]5 n
我相信過萬就一定,有好多好多人都係隱藏住姐,好似我咁,我細細個時,因為成日同表姐玩,成日都著裙仔,去女厠,到小學時先開始過男仔既生活,一直都唔覺有咩事,到中學時一次突然之間有衝動,係屋企換晒表姐D衫,開頭都 ...
- X3 L6 s! t( r% M4 d5 X) f# F/ x$ t2 ^9 Y. d. L0 k' X
十分認同, 就好似賭錢/買股票咁, 個個都想一夜發達, 以少博大,   o6 Y% l/ V# Q; s+ m' R$ l
只要唔沉迷, 小賭怡情, cd/戀物都一樣, - y8 V- v3 [7 ^! j2 X8 z
唔係因為咁而忽略生活其他部份就ok啦~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-21 10:25 發表   " r0 o( \( [. \
* a$ M) v) i( K8 g8 f9 a/ k; ^
有d人係GID
$ {. p( g( f) f  ]* T3 b天生就係咁  O2 h: \0 [% c; i$ b, `) {, i! N
女性靈魂裝左入男性身軀入面
. \) b4 g2 m! P2 o悲劇
! R& J- W( R0 W- g  o5 _: Z
% H1 H; S' l0 {$ ^' _
咁o個o的人...係抑壓唔到自己, 跟住搵一個籍口去做o的不正當行為囉, 4 h" i# b( e6 G' ^4 G9 G6 D
其實, 每個人都有自控能力, 唔通我話「冇錢開飯」, 就可以隨意打劫銀行咩?!
! p: q0 r" U3 z; M' u咁唔得嘛, 香港係法治之區, 犯法o既行為唔應該做嘛~~

我都好想全天候咁CD! 但現實社會難以容許! 唔通唔使做嗎! 名正言順地CD很困難呢!CD理應無分年齡界限! 只是心理上同實際上CD後可否見得人! 基本上, 即使曾經CD過也好,未試過都好! 有心而實際CD過, 而又內心仍覺是易服者的, 理應亦算作CD吧! 所以上萬以外一些也不稀奇啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我本人認為我是男人和女人的混合體; I5 Z: m: p# r% u
我有男人的理性同女人的感性,
% u8 D' [7 c' {1 E) t( C0 J3 a. @但是在社會上,我只能抑壓自己的情緒,保持理性,
5 Q0 S+ T( X% o' r因為男人不能輕易流淚!! y# E& x# k  C$ ^+ y9 R

+ Y0 O' z9 i* C4 ~另外,
1 J9 A: W# f$ H: j9 i- W. f因為我太欠沒哭過了,& V5 w# K: ^/ A3 u' j4 }" y; R
忘了怎哭……

引用:
原帖由 hkman168 於 2010-6-22 14:05 發表   # Q& s/ x0 V4 P4 d) s7 T; `
我本人認為我是男人和女人的混合體
% Q# |2 V$ E+ w7 P9 ^. S我有男人的理性同女人的感性,2 S- J6 t8 a# c6 s. s
但是在社會上,我只能抑壓自己的情緒,保持理性,2 [- ]8 w6 i, `
因為男人不能輕易流淚!
) g3 e2 s" x! m7 f
) P: i* c" `' m8 l另外,
, J! u# o' M+ q* L$ y( M' R因為我太欠沒哭過了,
( {! M+ _: N& X( H) l, E1 v忘了怎哭……
8 S+ B6 {2 W6 j3 W' Y) Q* `& e
/ ^2 ^$ n. u+ u0 a咁咪即係雌雄同體??? 會唔會突然間思緒混亂, 跟住誤會o左自己o既性別, 然之後...

應該都有3份1的香港男性吧..
4 W. C8 O6 W  N& W只是嚴重程度不同

引用:
原帖由 tungzx 於 2010-6-25 16:51 發表   
; u4 \% K  s0 P! z6 n3 P應該都有3份1的香港男性吧..
9 H7 y4 f, {5 _4 T只是嚴重程度不同
! ]: u% P1 ]: u4 }5 ^  P& ~8 O" e& w( y
三份一香港男性, 即係100萬人?! 我想問你點推理出o黎o架?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-25 11:47 PM 發表   
# \% t. M3 i0 ~
: Y! Q4 u1 S. Q7 T4 V8 B' \5 W" o0 t& p
三份一香港男性, 即係100萬人?! 我想問你點推理出o黎o架?!
有斷估無痛苦
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-25 23:50 發表   3 p- D: L+ w" ?
有斷估無痛苦
, `* V3 a/ `, D9 s; _  K
. g! R% A3 s2 U0 C
或者佢可能睇錯topic講錯o野呢, 哈哈~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-25 11:54 PM 發表   
, B' }, e7 g  [5 M+ s4 I! Y2 q" f* f) b, ~: B7 M  M
8 d% o" b1 @4 e
或者佢可能睇錯topic講錯o野呢, 哈哈~~
話說除左依度之外
* T3 w* j5 c: b! l我仲有係另一forum打躉
  V$ z7 A9 x6 L! Z
, j6 @/ d  d& G$ p: ]  f2 y2 e係果度唔單止灌水
- H5 T0 K& f7 U. X8 _連離題/文不對題都要扣分& c/ d: |9 U" s1 d) ~7 Y
更甚既係, D/ T  |0 v1 Z  f
你個post有某埋keyword都隨時會被扣分. H/ B/ N0 ?4 _2 ?

7 e* r0 j+ ?- n: ^# b/ R6 q" ?所以5 x0 U1 J0 [6 E0 i, o. A% I2 R: Q
如果唔識珍惜  w7 H& z  \6 H8 _: J1 k$ p0 H7 d8 ~
就唔好怪人地
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 00:05 發表   
% M! X5 ]( r: D: n2 c. ~/ Y話說除左依度之外  a0 }  x# F+ v. ]; q
我仲有係另一forum打躉
$ Q5 d$ H9 _& ]! E' Z% }0 R; F9 I: S
係果度唔單止灌水
5 O; T* ?: a3 _4 i連離題/文不對題都要扣分1 [  s4 Y- W2 Y9 `2 f3 p. Y8 |
更甚既係( P6 @! D9 v) ~6 r1 ~% [% W
你個post有某埋keyword都隨時會被扣分8 o; p& T! L8 M. C1 b0 o7 r

9 X* _- P, h$ ~2 I. W* Z% I: t所以5 H( x! r' m# N$ V+ j9 s
如果唔識珍惜
# P: k1 N0 Y1 A( f就唔好怪人地
6 R+ B: Q2 F2 f$ B& S
6 l6 F# |" O# q哈哈, 冇相干啦, 呢度一o的都唔嚴, 就算淨係打表情符號都唔當佢係灌水啦, & j: A7 z* o9 _" T
我去親o的討論區都ok可以任意灌手推post wor, 咩仲有o的論壇咩嚴咩?! 咁肯定冇咩人去o勒~~

過1萬係可能的-0-

我估都有3分1啦!!!

引用:
原帖由 s020170 於 2010-6-29 00:41 發表   
( a' y; O4 b' e9 e4 V/ ?* c我估都有3分1啦!!!
- p5 |" U7 h3 r9 l* x
$ F( j+ c0 q4 i: f
如果香港真係有1,000,000人有cd傾向, 咁我就真係覺得...呢度變o左泰國咁o勒~~

太優了~~~~感謝分享阿

太優了~~~~感謝分享阿

台灣好似有幾萬, 香港可能唔到一躉 ?