嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港CD人口?!

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 01:21 發表   
# C# [* n4 s7 Y: t9 u$ g; w
( t8 b  E& \3 F8 G' l
/ e4 x. F6 N! v/ g2 Z+ O2 o我得一套, 自己學校o既校服, 所以連 post 都唔得, 唔係就俾人知道
( h& c7 r* M- V) p  e: R# ~2 ?7 ?9 S
" W9 r. \) u! j6 b$ c
哦, 明解~~) U& |6 [& b% w* c* Z4 g" F0 h3 O
8 S, G/ R  h; o& U' K
但係點解咁多人鍾意買返自己學校o既女裝校服o既?!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-21 01:55 發表   ' Q5 v: s1 D, J$ u3 |2 H! g

2 q( \! A) E4 G* [* b. t9 s- x- y8 n
' d) A/ S! ~. aCD 戀物, 通常好細個就自己發現, 我真係小五定小六就鍾意高跟鞋絲襪.
% P5 \3 o4 L, x! j; X
9 |' s5 [! u: o; V我22歲先發現, 好遲鈍呀...

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-21 01:56 發表   - k# g; C; U6 l" J, m
我有成1x個email
; Q) H8 _( T  w) J! C# }  m9 Q有陣時都會禁錯
& ~. g" M0 W) }9 ~( n(多數都係搵人訂野先會,而對方又已經知兩個都係我
3 E1 U- z3 ^& G' ?0 }

+ b$ ~9 @+ ]4 k9 M" P$ e/ J哈哈, 我平時咁唔小心, 我都係穩陣o的登入兩次好過o勒, + m" j7 d& l0 s$ I3 T+ `
費事到時成件事鑊 o左, 得不償失...

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-21 01:45 發表   7 }; k- \! O, q: ]! H- y! F
1 T( h! H; n$ S3 x# z
. K/ {4 e. f  l
開domain name 要幾錢, 定dyndns果啲. 但又要自己set mail server/mail daemon, 非 IT 人會唔會煩啲
) L& E* d- D& Z, }
' Q5 t% b2 `  q* [* |' ^" M% N0 K唔係好難o既姐
+ r& B/ J! E3 H9 A  B* n唔識咪問下 JG5446 呢個專家囉
7 \7 q% v( e3 o9 p  \0 t8 s* A* [) s.com 一般黎講介乎 60-100 左右, 唔同公司有唔同價錢7 |1 l& c  f9 e# _7 Y9 r; Z& E
如果你只係用作 email
  o1 \* q# b# D% T可以用 d 平 d o既, 例如 .org .net 等, 有 d 公司只需 $3x9 h* R/ v+ h  i7 u; o
個期係一年, 唔係一個月, 姐係一個月只需幾蚊雞, 一罐汽水都已經飲左去啦

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 01:57 發表   
5 n" J3 i, i% l, T  ?% d- o
5 i' l  I! L/ T8 C$ L: O6 G+ G
# m& o/ |# x$ t. ?4 a, G# d哦, 明解~~5 x  U! ^4 N. Y# l' ]  K& v5 i' }% K
4 T" D) V* C. L% Y
但係點解咁多人鍾意買返自己學校o既女裝校服o既?!
; L1 g0 x' Q$ W" p4 t: w! \" y9 F3 M: D0 i0 B
3 E# W+ r+ P! c2 [; ]0 n6 _
自己學校, 你唔覺得會有親切感 d o既咩?

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 02:03 AM 發表   
, J7 o4 v6 m/ Z3 i
8 l  _/ P9 o& _* z7 q; O5 K5 D9 i5 [
2 Z$ ^: Q0 y  z唔係好難o既姐4 x/ m  @6 w5 `: S5 P! e7 [% k
唔識咪問下 JG5446 呢個專家囉 & z& d" T: n4 P3 t
.com 一般黎講介乎 60-100 左右, 唔同公司有唔同價錢
" L9 k* o4 H' E如果你只係用作 email
$ d4 ?* z0 t! ~' r4 q) W* C* }% O可以用 d 平 d o既, 例如 .org .net 等, 有 d 公司只需 $3x! H% T( X3 j! K6 y" J2 E
個期係一年, 唔係 ...
乜去到咁平啦 . ?% w1 F; t3 l) \1 U5 R
上個月搵過6-7間香港公司做.com/.net/.org幾乎全部統一$68
4 U# d. d2 j' t3 a我都準備轉公司,不過一年要兩舊半
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 02:03 發表   
3 I# {" c9 p( \5 m6 v4 g3 B8 j0 i. e" r' O1 z/ M
. M, }: q% Y5 Z  a5 l
唔係好難o既姐7 K! p" \4 W0 W9 ?& v
唔識咪問下 JG5446 呢個專家囉 / L3 @# S" H8 ~$ ~; h+ f
.com 一般黎講介乎 60-100 左右, 唔同公司有唔同價錢
1 u, G: Q; @7 p" A7 |) P* [如果你只係用作 email7 y/ m0 L. G( Q
可以用 d 平 d o既, 例如 .org .net 等, 有 d 公司只需 $3x
& J% r3 M) h+ \* s( ~" W8 o個期係一年, 唔係 ...
1 S1 i1 s- S7 r; v% l
& \! n: b8 @5 F* w* L! K
如果識用同常用就抵, 如果唔係就俾o左錢但係得物無所用囉,
8 x  p8 F" p5 }5 n) [我除o左excel其他都係電腦白痴, 就唔會俾幾十蚊買o的唔識用o既o野o勒,
9 r  [: j) ^+ L$ T$ K幾十蚊買多兩對學生襪仲好...

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 02:03 發表   
1 E! k) u5 N0 |% H3 `9 f2 u& c; e3 s* |: a
% k5 S6 z! |* |9 M
7 q; P& p! r; m# w* K0 ^+ i) e
自己學校, 你唔覺得會有親切感 d o既咩?
  f( @  C. F* }4 {
; }$ B+ J  b* b) o; d, l1 A唔覺囉~~
. u+ }8 J5 @9 R4 R$ W3 [# f! d# v8 U
6 a4 B6 V& w9 e我買銀禧都係一個偶然o既機會咋, 本來我冇諗買, 但係賣家冬季全套都齊再加埋個鐵校章, 心動, $380買晒, 收返o黎都95%新(係差一條腰帶同三粒鈕, 唔係就Perfect!!!)
  q+ B' w9 s4 ^$ i* V聖三一...梗加唔會諗住買, 一o黎知道係愛民校服出品...質素如何, 心裡有數, 二o黎同款o既好多都靚過佢, 上智, 李賢堯, 寧波二中, 隨手一間都ok, 真係唔會諗住收囉~~( U2 n9 U$ T) u, V5 V0 y

& n- f0 I; D! }1 o可能我讀兩間都冇咩靚女啦, 完全唔會想收返母校o的校服...

點解講講下好似離左題既...(E句都係離題...

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 02:12 發表   
& B8 e# @& U+ ]) N5 x0 G  ^: R點解講講下好似離左題既...(E句都係離題...
5 V- ~% K3 {: B6 F$ q
' a; a) r) u, ?7 ~% V0 B" n/ x冇所謂啦, 最緊要chat得開心, 好難得一個Post吸引到咁多老手入o黎呀,
# p  p- i: l) U響校服區根本唔會出現如此「盛況」~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 02:18 發表   
4 x; p8 X3 D+ x) Z5 K: p
( H2 L% D1 D+ U3 F; R& T! Z  _( ]) D+ _8 x& {. c0 d
冇所謂啦, 最緊要chat得開心, 好難得一個Post吸引到咁多老手入o黎呀,
- U$ Y& C- Q  |  N% e3 `響校服區根本唔會出現如此「盛況」~~
- v2 p  H" \1 b. Y' T6 c/ f: b& N) x/ f
) i6 h1 U4 h4 N/ \; ?# v咁又係...未見過壇主大大有咁多留言..(見識少)
' D+ p8 s5 n4 J- G! m* [* \壇主大大係校服版唔多見有留言喲~

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 02:26 發表   
! `7 {3 B3 ~8 V$ U  P8 T  l6 A* y7 f! Z: l% h

7 [8 Q  F) b- W2 [+ K6 ?咁又係...未見過壇主大大有咁多留言..(見識少)
( _! H  O1 P2 G# M" R) D! v壇主大大係校服版唔多見有留言喲~
& `. g1 X8 O) d& t4 Z1 j

: t5 ^2 h4 |; x8 {4 z6 y9 g, M. X我都係, 第一次壇主回我o既回Post囉, o黎o左呢度年半, 積極留言三個月, 第一次響疑難區外見到囉, 有少少受寵若驚~~

我相信過萬就一定,有好多好多人都係隱藏住姐,好似我咁,我細細個時,因為成日同表姐玩,成日都著裙仔,去女厠,到小學時先開始過男仔既生活,一直都唔覺有咩事,到中學時一次突然之間有衝動,係屋企換晒表姐D衫,開頭都係為左打JJ,之後就一直冇左呢樣野,原因係自己抑壓住,到近呢幾年,實左抑壓不住絲襪既吸引力,開始左戀絲質既野,之後就長boot,迷你裙,但自己未真真正正係CD,近排開始鍾意玩化荘,係冇人即時候會畫下眼線!
+ K& Y3 P, t5 a; K! ^所以我覺得好多人係潛在住呢樣野,只係睇天時地理幾時發出黎,同埋有冇壓抑,只要冇壓抑,就會越來越強
I LOVE

引用:
原帖由 besy 於 2010-6-21 04:05 發表   
/ k0 f5 [8 v, G  [& M5 t* [我相信過萬就一定,有好多好多人都係隱藏住姐,好似我咁,我細細個時,因為成日同表姐玩,成日都著裙仔,去女厠,到小學時先開始過男仔既生活,一直都唔覺有咩事,到中學時一次突然之間有衝動,係屋企換晒表姐D衫,開頭都 ...
# z2 I! v1 ?, W, N* y( y& Y
7 g' f, z# q2 E3 F6 o( s
大個左之後,表姐咩Look,仲有無同佢一齊玩?
' u( k3 L# U, j! c
6 ]$ G1 _9 a: J# Z: R% W  _可以係佢身上囉D idea喎!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-21 02:07 發表   7 t. f( o7 G% a
乜去到咁平啦 " Q. T  K/ u( Y" W+ r' K
上個月搵過6-7間香港公司做.com/.net/.org幾乎全部統一$68 % {( e( R- r$ I+ o/ s3 Z) c  Q
我都準備轉公司,不過一年要兩舊半
- L% Q  [3 W  E4 b5 t
唔講起差d唔記得續約...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 01:07 發表   % x9 _8 O. u1 B7 [3 E8 ~

. F' e  J1 J, a, G
  s4 j( M4 L5 G上文係講到話有o的cd不自覺以為自己真係「女仔」入女廁, 如果係咁就真係要睇心理醫生囉,
& F) d1 d$ U& V因為佢根本已經到o左控制唔到自己o既地步~~
' m* X! G: L( f+ o
2 v6 [" H, F& M* p% m; \( N如果仲有自控能力o既, 就梗係唔洗啦, 睇一次心理醫生, 可能夠我買10套校 ...
( c: l  K# M$ I: P) E$ ?有d人係GID( h1 d0 }& f: ~: C: f7 v8 B8 X
天生就係咁% A' e. P) {9 S, W4 }6 a0 S
女性靈魂裝左入男性身軀入面
; x5 x' X1 [! Q1 K- d. E$ y悲劇

有時真係基因搞錯左=.=

無可否認,有D cd的朋友(包括我)都好似這首歌一樣,認為自己係「男人的粗獷身體裝了女人心」,但係這些人都不算是主流.../ k: v8 I7 g/ z0 H* d
http://www.youtube.com/watch?v=NudSS2q67oc&feature=related

定義範圍太大,根本好難估計

相信香港一定很多人是CD,台灣也一樣,應該也是很多人都這興趣,只是很多人都不敢表現出來而已~