嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港CD人口?!

引用:
原帖由 besy 於 2010-6-21 04:05 發表   
7 b& P9 x# k9 p& o; H5 l) \我相信過萬就一定,有好多好多人都係隱藏住姐,好似我咁,我細細個時,因為成日同表姐玩,成日都著裙仔,去女厠,到小學時先開始過男仔既生活,一直都唔覺有咩事,到中學時一次突然之間有衝動,係屋企換晒表姐D衫,開頭都 ...
: A! @- |  `$ u" }8 J+ W. E1 P$ R

/ r- P8 X( p; S% F6 }7 E# _2 W十分認同, 就好似賭錢/買股票咁, 個個都想一夜發達, 以少博大,
' A2 Z2 G! W1 F/ k只要唔沉迷, 小賭怡情, cd/戀物都一樣, , n& K% `2 E1 X- R; ~$ p
唔係因為咁而忽略生活其他部份就ok啦~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-21 10:25 發表   - k& I) D! e3 [1 o

3 {5 U1 x/ v2 V有d人係GID
+ x+ Z' N0 t+ s; V0 N天生就係咁9 Y; a: Q+ F' u! r
女性靈魂裝左入男性身軀入面
# j7 \7 {: `' V8 n  r悲劇
2 R( W( @& h  }# z! A( y! T& i2 p
8 K" }  Y6 ]$ x0 q- P6 Q0 O
咁o個o的人...係抑壓唔到自己, 跟住搵一個籍口去做o的不正當行為囉,
/ K& w! ~0 Y9 _) \8 O其實, 每個人都有自控能力, 唔通我話「冇錢開飯」, 就可以隨意打劫銀行咩?!
; Z+ l! [/ T1 O8 i0 O咁唔得嘛, 香港係法治之區, 犯法o既行為唔應該做嘛~~

我都好想全天候咁CD! 但現實社會難以容許! 唔通唔使做嗎! 名正言順地CD很困難呢!CD理應無分年齡界限! 只是心理上同實際上CD後可否見得人! 基本上, 即使曾經CD過也好,未試過都好! 有心而實際CD過, 而又內心仍覺是易服者的, 理應亦算作CD吧! 所以上萬以外一些也不稀奇啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我本人認為我是男人和女人的混合體
( D0 f3 U7 ~$ ?3 d- ~, K我有男人的理性同女人的感性,
  p% V: F# ^& Z/ O+ R$ x但是在社會上,我只能抑壓自己的情緒,保持理性,
: I7 P+ e( u1 ?8 p% }因為男人不能輕易流淚!
; ~  J2 N  ~! |' {* j9 M9 B3 O( u5 ?5 [( X7 o# ~8 X( r4 z* M  p
另外,; s5 k# R; S: j( X2 ]  {, X
因為我太欠沒哭過了,
! ]0 K! R# ~! C7 H! C3 _2 s忘了怎哭……

引用:
原帖由 hkman168 於 2010-6-22 14:05 發表   " q6 e* c5 P& U2 ~! J& y
我本人認為我是男人和女人的混合體
7 G  R: U5 {! b* i% P6 ^( R  O) }/ e, }我有男人的理性同女人的感性,
* i1 h0 U+ x- a, [" {但是在社會上,我只能抑壓自己的情緒,保持理性,
1 _) N. R  @# Z& q, z因為男人不能輕易流淚!6 S2 t9 l" E6 D, H& }4 S6 O/ o
1 F& S4 Z' A4 n) h1 `
另外,' a% O' f: `$ v0 k% o
因為我太欠沒哭過了,
6 ^$ G' X1 u: i' c忘了怎哭……
% p9 ?# R5 E" [% l0 ^: _/ i+ [

3 v" I2 b% @9 S* i! W咁咪即係雌雄同體??? 會唔會突然間思緒混亂, 跟住誤會o左自己o既性別, 然之後...

應該都有3份1的香港男性吧..  k$ ~; u  A2 q8 A0 I% p& r6 f
只是嚴重程度不同

引用:
原帖由 tungzx 於 2010-6-25 16:51 發表   / ]3 y( F1 u7 a  w0 d% X: l" X( f
應該都有3份1的香港男性吧..: L1 K& V1 x1 \/ T. @
只是嚴重程度不同
  _9 x7 F' [4 O& g) O
" {8 [7 y0 Y' {& {三份一香港男性, 即係100萬人?! 我想問你點推理出o黎o架?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-25 11:47 PM 發表   " T" L+ L6 X9 D

( k$ O9 v  b. V  Q8 {, h! X! ^6 v+ [" e" b5 f% D5 y
三份一香港男性, 即係100萬人?! 我想問你點推理出o黎o架?!
有斷估無痛苦
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-25 23:50 發表   
2 b7 p' y6 }8 `( f; u  y! {  i有斷估無痛苦
; X' _" f5 W+ G
; O! T) B/ X8 ]6 X0 i或者佢可能睇錯topic講錯o野呢, 哈哈~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-25 11:54 PM 發表   2 W5 l3 s3 W/ L
) v# p4 z+ Y# x. [9 m
% n; G7 f, u, J0 z
或者佢可能睇錯topic講錯o野呢, 哈哈~~
話說除左依度之外4 y: P* @& N3 U) ^6 F; F
我仲有係另一forum打躉1 x% S! y% k5 n, A3 B% p8 W) [
8 `5 ]" T6 O" V% Q
係果度唔單止灌水
# L5 p" C! D  p7 ~2 g連離題/文不對題都要扣分
) h2 }9 P  _6 k0 s  q  B( b更甚既係3 _7 i1 Z4 D% T1 A3 |& x
你個post有某埋keyword都隨時會被扣分
9 m% s( x. r: J9 |0 H2 V" J3 a, \2 t5 g. `2 O
所以% |' x$ s6 y8 J) M2 O2 a  C
如果唔識珍惜
7 B# f6 N1 h. Y就唔好怪人地
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 00:05 發表   3 @+ s$ \" w6 b6 z2 @
話說除左依度之外* t' D5 n, ]$ V
我仲有係另一forum打躉0 L  {% m# u1 Q3 E

' K: B4 K# ~* C$ P) r5 ?$ N係果度唔單止灌水9 ^- z) p+ T2 t4 N" P. R
連離題/文不對題都要扣分/ t6 v  X: i7 X5 j$ }5 K: s
更甚既係. p! F5 I' f& C5 h
你個post有某埋keyword都隨時會被扣分) t1 H! L* V- _9 b" \+ k
# h5 ^: D9 _/ G4 ?' T& {
所以! e) c% r6 r& f, D
如果唔識珍惜( P9 F0 X8 Z% \
就唔好怪人地
( {  Z1 o- U- a3 l

$ v- A/ ]# [& s! e& G* x( y0 R哈哈, 冇相干啦, 呢度一o的都唔嚴, 就算淨係打表情符號都唔當佢係灌水啦,
( R. `1 I% O* u0 p0 ?' Z. Y, v我去親o的討論區都ok可以任意灌手推post wor, 咩仲有o的論壇咩嚴咩?! 咁肯定冇咩人去o勒~~

過1萬係可能的-0-

我估都有3分1啦!!!

引用:
原帖由 s020170 於 2010-6-29 00:41 發表   
2 ]" v" ]9 i+ z3 U- O我估都有3分1啦!!!
+ x% R' W+ G0 l/ {, C" e

( x' J7 X7 q4 M3 y% s8 ]如果香港真係有1,000,000人有cd傾向, 咁我就真係覺得...呢度變o左泰國咁o勒~~

太優了~~~~感謝分享阿

太優了~~~~感謝分享阿

台灣好似有幾萬, 香港可能唔到一躉 ?