嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港CD人口?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:20 發表   
, X$ R0 G0 T$ k/ g; j* y' n0 V; |4 J; w
/ a. o$ w8 y3 t5 R
某部份人好似心儀姐姐咁講啦, 但係好似我呢o的純戀物咁,
0 c) N5 Q/ g5 U; N9 s# k) x就唔會影相show off囉, 覺得影o黎冇必要, 6 q4 Y4 n2 D& V  _6 Y
尤其係網上世界極不安全, 一個「人肉搜尋」咁起晒底,
, A6 e; C+ P8 Q6 Q3 j$ \6 ]0 c太唔健康o勒, 仲危險過現實社會~~
7 i, \, k/ ^! U/ d2 \. V- X2 R
2 C; J3 q" @/ H7 K2 L我除o左響呢個 ...
9 U* u$ b) F+ K
有d人真係當正自己係女仔架( M% \! l9 u; x$ W
所以佢地覺得入女廁係好正常
, a/ @2 W: ?5 p1 Z7 j
% F8 M- Y2 J5 Y: a網上既資料如果處理唔好∼真係好易比人起底4 C$ s$ `, ^: T
所以我好多時都好小心, k7 ~3 p+ R6 E
有好多個e-mail account去做唔同既野

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 00:20 發表   + a8 ~0 H- p4 c3 @
3 N; Y& K2 \4 S  m0 y. E
3 f; v& `9 v* g  l8 r$ I% O  H
小學囉, 好細個
/ ]& c# J  _. R" bM 巾軟綿綿, 搭配著女裝底底, o個種包裹o既感覺好正* m1 e$ @8 u6 i3 q, `
不過如果你唔中意係唔會明0 s/ R# ]& D: u, |
就好似 d 人都唔明點解我地好地地一個男人點解會中意著女裝一樣, 好難解釋俾你聽
; L  L( T4 y$ O$ @( Y, k) q, R
唔係丫我有用∼
9 k& Q& K( R. \' E4 H不過而家轉左cd方法好少用
6 K5 H* Q; b' k- Z% }7 o) C$ p用都係滿足自己女仔既心理需要( G8 `% z% W' I, J
我感覺唔到舒服8 [: x# t$ @" V/ T& `5 _8 @, z
可能係我有另一個方法更舒服

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-21 00:06 發表   5 T- f, r9 _! H) y- s
3 z$ D* i4 [# i
我又唔係咁諗( W4 P  n$ `& F: i  s
如果人地叫你屎忽鬼或者x街,你會點@@
+ n. V( Y' M7 a+ A  V* p都係叫你- z2 D  C, n& Y6 ]
cdtstv意義上不同的∼6 J# w' T' p& W" t* C
道理一樣
2 t0 Z5 K! _& D; d% u" z* V5 N同埋我會唔鐘意人地點睇我' n- _- G' X! b$ x8 @2 A& i! P# T* c
難道要我跟出面犯法變態既cd去比
$ ~* B; O( Y. ]7 f! ^$ j' o所以我會分得好清楚自己係咩類型[) w
0 f6 f( a1 D/ y! f
+ X5 J* y/ ^8 m: O' R好問題, 老實講, 只要佢真係叫我, 我會應佢o架 (以前份工我成日都俾人叫x街仔, 粉人啦), , L. a% S  `8 g. O% O6 |
不過每個人都有每個人執著o既地方, 我唔執著人o地點稱呼我,
, o( u* B! x/ L) K0 w7 v但係我好執著人o地知少少扮代表, 唔識話識, 以為自己係專家o既人囉, 1 d( [9 q6 L$ [* p* N
尤其響我自己o既專業範疇, 我最睇唔起呢o的人~~
* Y. q: m4 i* L) r# k+ I
3 ^5 @# }: q3 w6 G4 {4 p. u! }4 k6 H所以其實冇咩問題o既, 呢o的係心態上o既感覺, 每個人都有~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-21 12:27 AM 發表   0 a  F! q- L1 s" s
3 @; m. \$ R, B+ {* o$ K8 L" ], r
有d人真係當正自己係女仔架
9 E# t  Q- S' r/ d- M& _) u( ^所以佢地覺得入女廁係好正常
1 j# g! I, |0 b3 A) ~1 {  j" G* m
3 O( Z1 e' A+ s網上既資料如果處理唔好∼真係好易比人起底
) f& I/ Y- o+ e. X' `' ]" p) ?7 R所以我好多時都好小心
6 F7 U+ U5 S0 }5 N1 K/ C有好多個e-mail account去做唔同既野
我連電話號碼都有兩個* i! i$ g1 H4 E/ e# f6 D  b
有個仲要係儲值卡(無用戶名登記)
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 00:12 發表   , ~1 x5 O. Y" P4 x! [7 N( n6 r; {& y

9 c" y& B! x1 `3 _4 m* h9 k! ]% t) o$ _7 V) o& r& u( d

" H7 ~6 {8 b, y6 {6 d0 K我好似唔知邊個 topic 都講過
; e7 D7 q/ V! K- c7 ^+ E有次無意中搵到阿媽o既M巾, o個時唔知乜東東就諗住攞黎玩下" }, z- m, N4 {, E( A
連月經係咩都唔知, 仲以為係成人尿片
& n; Q7 l& j, H! A之後諗住呢 d 係女人野, 應該用條女人底褲襯返, 就去媽媽個櫃度搵
  R  ^" Z. A1 \( D& {7 A2 {之後 ...
" I/ T5 e* O# T* m, U

0 m, Y5 s7 g0 g* m4 c$ J# Z壇主, 「爆格」係犯法wor!!! 雖然我8-9歲o個陣都試過戴阿媽o既胸圍,
7 V/ `0 }" R: _' D8 ~$ go個時淨係知只有女人先戴得男人唔會戴,
/ z. @- U$ G$ p1 L) Q3 r讀預科o個陣又會有意無意「觸摸」女仔校裙o既質感, 以為同男仔校服有o的咩唔同,   `, M" x1 R* x" K* N, x$ _+ d9 M; t
21/22歲o個陣見到保良局初中套校服好靚好想有一套, ( C7 g2 \) r9 S
跟住見到有人響Y!放, 買o左人生第一套校服,: M' J+ ~. `) z2 ~& A: F; K" r3 K
到今日, 坐擁70幾套校服, # c/ Z# a: c1 ^3 c+ k1 r$ P' X; ~
咁其實, 我算係早開始戀物定遲呢?!

引用:
原帖由 kk1985 於 2010-6-21 00:16 發表   . Y: ?4 S  |* }) r( v
我都系好似樓上甘開始架喔,哩家越來越中意
. F1 d  ^, V1 c" G8 }: S" \- M& g# x; e; ?4 a' o  l# g$ e+ i: k: l
樓上即係邊個Post, 即係幾時同點樣開始呀?!

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 00:17 發表   
* Z4 @. n8 J4 _4 Y( ^' N2 n! m. G4 Q) M6 S' S% t! i% {

F) W+ X) G) z) K. x不過我而家對校服o既興趣減左好多& s* P  ?  l- j* z
以前成日都有好多校服想買/ c3 q4 Q9 O! G* @
而家反而想買多 d 普通o既女裝、女鞋
7 e) z  ^. c8 \! ^# a

9 n8 b/ R% w: a我仲係好似初時壇主o個陣咁, 仲係迷戀校服呀,
3 i& M: B) I; Y$ ?% n2 h反而我對其他女裝冇興趣(雖然平o的/靚o的/多款o的...), 3 `1 s0 @. E& z. z

8 F0 m4 X: @) v壇主你擁有過邊o的學校o既校服呀?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:39 發表   
/ F# w+ v+ ~/ e3 \* V/ F5 \0 x  C% L: O  d+ \  Q, [. `
6 u: J4 v: A1 n8 h( D7 F* q
我仲係好似初時壇主o個陣咁, 仲係迷戀校服呀,
; o, e) F2 ]& G2 ^) A7 e% Q/ Y反而我對其他女裝冇興趣(雖然平o的/靚o的/多款o的...),
% ?# L3 N$ m4 P* M6 x8 C+ L# [! M3 `1 s
壇主你擁有過邊o的學校o既校服呀?!
0 A+ b& o; W4 {- M
慢慢你可能會有∼

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-21 00:18 發表   
6 }/ C% i5 Q* N$ R, S4 |7 G) f# }' u

q  b0 j: D2 u! r7 E7 U我就咁, 唔知頭唔知路, CDROM先, 見啲人問嚟問去, 都係嗰啲問題, 自己有經驗, 即管答吓, 越講越多,
, y2 C/ q2 \  m) p% v但漸漸無乜人回, 新account又問番嗰啲問題, 卒之收檔, 變番CDRO ...
! E& [7 v( q( j% _" c
2 \& v2 |! p, {$ \* E我o依家處放iamonheel兄你歷程o既中段, 仲會回答人o地o既問題,   v2 G5 D" V, z. l0 S6 s* B& k8 J
不過我諗好快就會收口o勒~~
0 ^* u$ _, z7 N5 @1 e% D
, i7 y( N! T3 Y" Y6 f" d有時講得太多, 自己買到心頭好o既機會就變相降低,
- Z* i3 X3 R/ S4 {2 i& Z雖然要收o既校服都八八九九, 但係仲有o的特別款想收, - l. `# s$ r" H2 O
講得太多俾人知, 人o地收晒o勒, 「多謝」都唔會同你講一句, 可能調轉頭笑你「蠢」咋~~+ ~$ [4 E4 k( C) K4 o8 S  q& ?& M) h
# W6 J: l" q9 N5 }0 X7 k
好怕自己好快就到「心淡」呢一日...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:44 發表   
4 Y, n$ M; u8 F6 Y% `+ |
( L( X* N- |" a- T. K0 D3 L; `# ^/ }6 s1 y6 R, u" R
好怕自己好快就到「心淡」呢一日...
$ t  E1 ?* i3 l" S: p+ Q
% _' S2 Q4 b/ b. t
我着左頭幾年都有少少心淡架,因為個陣得幾件校服,但係諗諗下d學生妹日日都係咁着,我cd左都係"學生妹",我就要學到日日着都唔會悶既心態..

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 00:19 發表   
  p" d' G1 m9 ]1 o  U7 S, R  s+ E& [2 y8 D1 C

' E1 A+ D7 k: c0 v! D! S某一d人真係劣化左cd囉,(好似某電視劇咁),佢地係宣揚左cd,但係係負面個隻囉,9 F3 |$ |2 R, K+ C
我唔係唔想post相,只不過到而家都未完全信任到互聯網安全,尤其某事件後更加冇意欲,. O  {) u1 p, t0 F4 X
另一方面,正常一個男生真係做唔到女生個種曲線條,同埋好多位點修飾都係破綻, www.hkcdtv.com0 g. T; T! N8 P+ R, T& E. \- i" Q6 A* y
% M/ K- C* K. a& z我最討厭粒喉核,又突出,又變到把聲低沉...
  r# I4 n: t' I" T8 S8 g9 O
+ ^. J6 \7 M; t0 e7 `' v香港電視劇係嘩眾取寵, 佢拍o黎係俾廣告商睇, 唔係俾大家睇(佢都唔洗擔心收視),
6 p- }% Q+ _  \& h9 X同埋好認同網上安全問題, 根本就唔會安全, 我除o左email, 連msn同facebook都唔開, 就係怕資料外洩呀~~
2 B* t9 t$ s& G7 `% A! W7 E  L6 h$ N: e, H
女仔身形冇可能做到o勒, 女仔把聲...我都ok, 可以講o野好高音, 試過好多次電話俾人叫「小姐」呀~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-21 00:27 發表   - H: W$ F& \# q2 N' M9 M& d" `

) h* Y" U2 P& s5 b! `8 j有d人真係當正自己係女仔架
% g7 i: ~: N" c; K# m所以佢地覺得入女廁係好正常3 w+ H, Q/ f! Y- E8 v
! C/ r% Y' p8 f! \# D% D
網上既資料如果處理唔好∼真係好易比人起底  h% R, K& S! A& z
所以我好多時都好小心
1 w( L' N, O$ I有好多個e-mail account去做唔同既野
$ ?) M' N; V4 o  X: E5 e
* c2 S8 S% Q/ ?如果o的人真係將自己當作一個「女仔」, 其實真係心理出現o左問題, . D; w4 P$ N6 O/ H6 ~
呢樣唔係一件好事o黎o架, o個o的人我諗真係要睇o下心理醫生...* P! ~" I% T; ?% w& [" h) T3 ?

~  c" \2 `2 N8 O" |/ s2 E有時候, 就算點樣將自己o的資料保密, ; |( b0 Z1 _( `; X
你在明佢在暗, 佢有心裝你一定會有辦法起你底囉~~
; G8 \: e3 n% b) t( X9 m6 `; ^
5 h! \+ G# V$ A# Z2 v! o& L2 a我單純o的, 得一個email account, 我冇咩fd, 所以個email俾人知都冇所謂~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:50 發表   * D* F0 C( B( c
5 N" n% l" ~6 H

5 y1 ]  u. ^% j$ `香港電視劇係嘩眾取寵, 佢拍o黎係俾廣告商睇, 唔係俾大家睇(佢都唔洗擔心收視),
+ O; n/ ^" {8 _. J$ H( G. T同埋好認同網上安全問題, 根本就唔會安全, 我除o左email, 連msn同facebook都唔開, 就係怕資料外洩呀~~
& i6 g1 E9 x. T! C3 o. N; `& @/ H# A- h- A: q" }1 x
女仔身形冇可能做到o勒 ...
. s# O9 F: j- |3 J2 X5 c  ]+ o
; F, ^7 N5 i5 E. W
我以前都比人叫過小姐(電話訪問),個陣真係哭笑不得,而家冇再發生反而有d懷念

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-21 00:29 發表   
' Y2 S  I7 \8 @4 g3 n0 X我連電話號碼都有兩個
, \; H1 I1 g& b2 x1 h2 }有個仲要係儲值卡(無用戶名登記)
- }% W8 @- q# X# {) [4 Q

$ b% j1 c# r& u- n) K  g+ e估唔到我同JG5446兄都一樣wor,
" A  @( n0 h% g+ _- U8 ]0 Q我都係用儲值咭o架, 都係有兩張, (一張3台, 一張CSL)
5 ~' B8 S5 m  [: a) e+ t* T3 `# G; H估唔到我o地除o左大家都用Notebook仲有其他o野一樣wor~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:55 發表   
) [1 _! D/ b  F6 |* z7 g* z# z+ N7 K( Z

{3 ]- i3 B& m; H3 c9 X! `$ X如果o的人真係將自己當作一個「女仔」, 其實真係心理出現o左問題,
. p7 z0 \: p' ?4 H( o呢樣唔係一件好事o黎o架, o個o的人我諗真係要睇o下心理醫生...
" |( Q9 x- r6 d8 F, p0 \- K! L1 U( z. p/ u6 L' [4 x. k; b3 K9 D
有時候, 就算點樣將自己o的資料保密,
2 \% Y" ^/ X& I你在明佢在暗, 佢有心裝你一定會有辦 ...
" o4 U, j1 r4 l0 O& p, r

8 G2 j" ]: Y( r# H; X7 Q心理問題都係睇嚴重性既啫,我有時都有少少[女生上身]既感覺,又未至於要去睇醫生,有時睇心理醫生反而將病情惡化...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-21 00:43 發表   & n% Y' Y/ O/ M1 y% P6 ^/ p/ a
% `8 m; C; p/ [. _4 J8 ~6 ~
慢慢你可能會有∼
9 H2 R' ~% o+ C8 H" X7 H; f- A) j, y; X7 [, p1 K
可能啦, 不過我唔希望咁快, 5 [) r9 {/ B$ R1 i) h
我有成70幾套校服, 賣又唔會賣得晒, 掉o左又好浪費,
6 r; g3 E6 [8 x' B大大話話皮幾o野呀買o左, 點都繼續keep住啦~~

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 00:49 發表   
4 p2 {- _3 L- X  u4 i3 i# Z
6 r5 r; s/ R7 r, M
. G. y' W: E$ `# I6 ~" X: D我着左頭幾年都有少少心淡架,因為個陣得幾件校服,但係諗諗下d學生妹日日都係咁着,我cd左都係"學生妹",我就要學到日日着都唔會悶既心態..
6 N: q: f( k: X- e
* {: p6 n7 a1 O" u不過真正o既學生妹係好討厭著校服o架, & t9 D! H# I- R; _0 G" K2 x
如果真係跟佢o地o既心態就死o勒~~
' h* M) u/ l$ s+ B
! k7 y6 ^0 T% y0 C# q/ W7 S所以我o既心態同你差唔多: % g* ~% |4 N7 d2 f& J
「最愛穿女生校服扮女學生,- v+ p& V. N% W/ U. S6 D- u
最憎變做一個真正女學生~~」

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:55 發表   & ?0 r& @5 F" g' x

4 q: K0 {, F( j3 g1 B0 y  x* ~3 t( p) Y) ~9 _2 A
如果o的人真係將自己當作一個「女仔」, 其實真係心理出現o左問題, 6 [9 ]. E3 ]& r! F9 D% \( K1 u2 @
呢樣唔係一件好事o黎o架, o個o的人我諗真係要睇o下心理醫生...
6 H' L5 h0 _9 ?( B" Y
! t3 Q3 X- e& x2 t  N有時候, 就算點樣將自己o的資料保密,
# B  P+ `% d3 L8 t4 O% {你在明佢在暗, 佢有心裝你一定會有辦 ...
* x. V8 J9 _, @3 `* N5 V5 P) V0 N) Q7 b6 h
email account方面, yahoo mail 有個 addressguard 功能, 一個 mailbox, 收成渣email accounts, 又可以唔同account send出, 唔洗login logout咁煩, 幾好用.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 00:55 發表   
) q; m( q9 T( ^
& ?# U$ A" S! f5 o! L  y# @% G% ], y9 @' h0 h0 ~
我以前都比人叫過小姐(電話訪問),個陣真係哭笑不得,而家冇再發生反而有d懷念
) ?. s9 p5 @! x" `
- W5 C0 J. ~+ p1 o) L2 Mo依家廿五歲人, 都仲有發生響我身上,
, [; x# |" H* z. w- L( T8 R$ N, u: N以前好唔開心o架(點解叫我小姐?!), o依家反而幾高興, 8 Z% D( `; c: b; j/ X
即係話如果我扮聲都呃得下人啦!!!

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 00:58 發表   
+ `; I0 `/ j  R7 J! J- R# P4 d5 I# [8 w) x. J3 B2 w, `$ D
4 j% c. T* {, \2 [
心理問題都係睇嚴重性既啫,我有時都有少少[女生上身]既感覺,又未至於要去睇醫生,有時睇心理醫生反而將病情惡化...
7 T: b1 R- t: Z5 ^& _5 F1 R/ Z0 {2 C) M! P
上文係講到話有o的cd不自覺以為自己真係「女仔」入女廁, 如果係咁就真係要睇心理醫生囉,
. _- O1 ~8 z" ~3 @/ _1 P" e$ [因為佢根本已經到o左控制唔到自己o既地步~~
& H, \( ]$ L7 i/ P0 Y) }
1 }7 R8 Q  i" z' s) h如果仲有自控能力o既, 就梗係唔洗啦, 睇一次心理醫生, 可能夠我買10套校服o勒~~