嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港CD人口?!

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 01:21 發表   
+ N* ]( B3 D" c5 j9 j
1 p6 o* _- a5 o- N( c8 D# L2 z3 {. I, _9 E* N1 R* q0 O
我得一套, 自己學校o既校服, 所以連 post 都唔得, 唔係就俾人知道
! p  R- d7 R+ x3 y9 M

$ k# k) Z. Y1 f哦, 明解~~/ q2 K! H- K; j) H
: q% K6 K# _1 ?) H  Z
但係點解咁多人鍾意買返自己學校o既女裝校服o既?!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-21 01:55 發表   
0 ]  A0 s9 h1 F" O  Y1 p3 O2 i
' @! y3 d' a7 B# L* R* B$ H
1 G# L$ D5 n* |9 uCD 戀物, 通常好細個就自己發現, 我真係小五定小六就鍾意高跟鞋絲襪.
9 _2 M3 J5 V' c. D# t0 @& d9 p' N1 G( I) L7 a7 d
我22歲先發現, 好遲鈍呀...

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-21 01:56 發表   6 T0 i" Y% L" {
我有成1x個email0 z+ W4 D) x5 {& K: x$ b( l
有陣時都會禁錯 / f* J+ [/ n6 E* w, H
(多數都係搵人訂野先會,而對方又已經知兩個都係我
  b6 Y" `* p9 U& c- W+ H6 D& O$ L9 d1 y5 b2 x: ]) g
哈哈, 我平時咁唔小心, 我都係穩陣o的登入兩次好過o勒, ! _' ]7 O' ]$ L- ~1 p/ e1 ^
費事到時成件事鑊 o左, 得不償失...

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-21 01:45 發表   
1 [! v/ i5 S) J# N! q! v: y' ~4 p: \. ^, @4 \$ f/ e# ^' P
" Q- d: Z. T9 \/ i
開domain name 要幾錢, 定dyndns果啲. 但又要自己set mail server/mail daemon, 非 IT 人會唔會煩啲
, R3 @4 C4 ?. [. z2 Z7 b

' z1 r( I, x. o唔係好難o既姐2 w9 b2 I3 F6 g0 _) L
唔識咪問下 JG5446 呢個專家囉
7 M' s6 S, k( K% N/ \7 y7 E4 W.com 一般黎講介乎 60-100 左右, 唔同公司有唔同價錢9 Z) f+ p  s0 ~& X2 o; O/ N
如果你只係用作 email
5 z+ ?: z0 T; m+ [" F9 J# D可以用 d 平 d o既, 例如 .org .net 等, 有 d 公司只需 $3x3 l+ R$ S9 B: o3 x7 [( J1 U3 `8 p
個期係一年, 唔係一個月, 姐係一個月只需幾蚊雞, 一罐汽水都已經飲左去啦

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 01:57 發表   
. }; r& N$ k. S7 o7 Z4 U
# z  K% q0 W% I3 ?5 A0 s
3 q& ?5 F1 ^, \( B, u5 k哦, 明解~~
8 R) _9 z+ B% @
) Y! j+ }1 W, X3 C2 N( K7 F但係點解咁多人鍾意買返自己學校o既女裝校服o既?!
% M% Q) F" a  g1 W0 v7 `. ~& |. c) V3 _* i* Y
  U7 v; e1 P! d! `/ r
自己學校, 你唔覺得會有親切感 d o既咩?

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 02:03 AM 發表   ' @7 x( q1 f9 I$ r8 ~. c: |; r
# Y1 O/ x$ ~" n0 `/ V5 p

5 h0 g7 c) A' W2 K, }7 |唔係好難o既姐
9 E9 X- ]7 c! g* T4 M$ L* p# \唔識咪問下 JG5446 呢個專家囉
+ [1 T* Z. B) |: l8 L.com 一般黎講介乎 60-100 左右, 唔同公司有唔同價錢/ u# h! c! I" G* j
如果你只係用作 email
% ]# M, t4 }+ }$ q) e+ z- k/ ^可以用 d 平 d o既, 例如 .org .net 等, 有 d 公司只需 $3x
6 j0 J3 ^9 {( k& l個期係一年, 唔係 ...
乜去到咁平啦
8 Z, C2 {) g' a, V9 ~" d3 y上個月搵過6-7間香港公司做.com/.net/.org幾乎全部統一$68
* |; Z$ \3 i7 x/ V- C我都準備轉公司,不過一年要兩舊半
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 02:03 發表   
3 x% W( c! o- M0 i2 j0 ^
9 \9 q# Q+ y. Q* s6 c* o7 y; }; y  _, L9 k6 s* R( w8 h
唔係好難o既姐
' W+ E5 w% V* R) E. J唔識咪問下 JG5446 呢個專家囉
5 {, c! y, n, D* A.com 一般黎講介乎 60-100 左右, 唔同公司有唔同價錢
0 f$ V6 b7 ?7 |; s! |7 a如果你只係用作 email; P! i: \7 h9 ^8 B5 Y
可以用 d 平 d o既, 例如 .org .net 等, 有 d 公司只需 $3x$ [# R, ^$ z# F2 m$ L; ~
個期係一年, 唔係 ...
3 a! ^/ W( }  C
! X) C6 |' `% i. g# V
如果識用同常用就抵, 如果唔係就俾o左錢但係得物無所用囉,
$ r5 t$ m7 D/ t! B0 {. ?. j" n/ v我除o左excel其他都係電腦白痴, 就唔會俾幾十蚊買o的唔識用o既o野o勒,
+ `3 O& y+ T" S; a. x幾十蚊買多兩對學生襪仲好...

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 02:03 發表   
4 \) ~% e9 o+ ~1 [
/ |+ x4 m: Q8 Q3 g: T4 n% q) R* S- k; I- K+ H: Y7 T5 o( n( }

" O4 L, x  w. O" D; N自己學校, 你唔覺得會有親切感 d o既咩?
; j+ R9 k7 m: n& H/ D% _4 ?

$ A; W6 y- R: u% P% r9 A+ o0 K2 ^唔覺囉~~3 |8 j9 i+ Y$ y4 S

. Q. ~% m9 Z8 v( Q7 s) e/ @% X8 Y我買銀禧都係一個偶然o既機會咋, 本來我冇諗買, 但係賣家冬季全套都齊再加埋個鐵校章, 心動, $380買晒, 收返o黎都95%新(係差一條腰帶同三粒鈕, 唔係就Perfect!!!)! }  `8 f" F/ v& b
聖三一...梗加唔會諗住買, 一o黎知道係愛民校服出品...質素如何, 心裡有數, 二o黎同款o既好多都靚過佢, 上智, 李賢堯, 寧波二中, 隨手一間都ok, 真係唔會諗住收囉~~; ^' S& ^* q0 W9 E. S
2 T. F8 F  L' A% m3 Z5 z4 d8 v
可能我讀兩間都冇咩靚女啦, 完全唔會想收返母校o的校服...

點解講講下好似離左題既...(E句都係離題...

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 02:12 發表   5 _2 D4 |1 ?* P( l
點解講講下好似離左題既...(E句都係離題...
9 X% M  i& e0 D) s/ j3 N- Y; X
) {; W+ S4 I1 A6 f$ V0 u2 |: @
冇所謂啦, 最緊要chat得開心, 好難得一個Post吸引到咁多老手入o黎呀,
$ x- z) b# L+ P3 J響校服區根本唔會出現如此「盛況」~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 02:18 發表   ! K0 ~  y: Z2 c% z9 H. H4 K

% l( J) X) N  m0 L
' l" u1 X) {& s: x  D9 {5 h$ f0 n冇所謂啦, 最緊要chat得開心, 好難得一個Post吸引到咁多老手入o黎呀, ! R- R% B* A3 o2 E7 O! K4 K8 _
響校服區根本唔會出現如此「盛況」~~
- V; x6 w- c! K* s1 @
+ c  T# h! ^& ?% D6 D- n
咁又係...未見過壇主大大有咁多留言..(見識少)
: |3 L9 T  n. h壇主大大係校服版唔多見有留言喲~

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 02:26 發表   4 ?# E% L  w2 x7 I3 G! a/ i* N

7 [, c, T4 D" Y* i! G. o
0 ]5 K4 m2 Q6 L( }咁又係...未見過壇主大大有咁多留言..(見識少): U- P* G. ?5 y  q9 y
壇主大大係校服版唔多見有留言喲~
; z% [. _+ ^: D& e

9 f5 F( v# n- f! d( \0 ?我都係, 第一次壇主回我o既回Post囉, o黎o左呢度年半, 積極留言三個月, 第一次響疑難區外見到囉, 有少少受寵若驚~~

我相信過萬就一定,有好多好多人都係隱藏住姐,好似我咁,我細細個時,因為成日同表姐玩,成日都著裙仔,去女厠,到小學時先開始過男仔既生活,一直都唔覺有咩事,到中學時一次突然之間有衝動,係屋企換晒表姐D衫,開頭都係為左打JJ,之後就一直冇左呢樣野,原因係自己抑壓住,到近呢幾年,實左抑壓不住絲襪既吸引力,開始左戀絲質既野,之後就長boot,迷你裙,但自己未真真正正係CD,近排開始鍾意玩化荘,係冇人即時候會畫下眼線!- c- A2 \! W- s' y( @
所以我覺得好多人係潛在住呢樣野,只係睇天時地理幾時發出黎,同埋有冇壓抑,只要冇壓抑,就會越來越強
I LOVE

引用:
原帖由 besy 於 2010-6-21 04:05 發表   
) W6 Z3 m" \. b8 }- n; W! l6 k我相信過萬就一定,有好多好多人都係隱藏住姐,好似我咁,我細細個時,因為成日同表姐玩,成日都著裙仔,去女厠,到小學時先開始過男仔既生活,一直都唔覺有咩事,到中學時一次突然之間有衝動,係屋企換晒表姐D衫,開頭都 ...
% E) c. ]) {0 ]2 d) X
3 K' g* K  d( n3 ^" D: Z" X大個左之後,表姐咩Look,仲有無同佢一齊玩?
# w# B  Q1 t5 x! s" e3 J
  o" C) {+ Y' `  E- n可以係佢身上囉D idea喎!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-21 02:07 發表     C+ z% X5 P9 A2 E; ?8 m. B# R
乜去到咁平啦
+ Z; U; e1 A# T上個月搵過6-7間香港公司做.com/.net/.org幾乎全部統一$68
) u0 m# c' l4 }7 u我都準備轉公司,不過一年要兩舊半
) z+ F( p* l& v6 W" I
唔講起差d唔記得續約...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 01:07 發表   
" l# w; ]- [3 g& ?$ @  x+ c( `" V, H

$ {" k" \3 x# v2 l) m上文係講到話有o的cd不自覺以為自己真係「女仔」入女廁, 如果係咁就真係要睇心理醫生囉, , W7 \4 v! z; m+ ]  Y. {* I+ }. W
因為佢根本已經到o左控制唔到自己o既地步~~
& j1 `2 r' Z; D4 O4 Q# E8 b, h; c8 L, t# f2 _) T+ ?
如果仲有自控能力o既, 就梗係唔洗啦, 睇一次心理醫生, 可能夠我買10套校 ...
; t" ~( _* i) E6 c! a
有d人係GID
/ A* ]7 r. ?1 T( V  m天生就係咁
9 A6 D: U+ o8 o女性靈魂裝左入男性身軀入面
3 W: |6 A. P* M4 L+ v. n悲劇

有時真係基因搞錯左=.=

無可否認,有D cd的朋友(包括我)都好似這首歌一樣,認為自己係「男人的粗獷身體裝了女人心」,但係這些人都不算是主流...
0 ^4 ?& k$ h* D6 X" `# `. Phttp://www.youtube.com/watch?v=NudSS2q67oc&feature=related

定義範圍太大,根本好難估計

相信香港一定很多人是CD,台灣也一樣,應該也是很多人都這興趣,只是很多人都不敢表現出來而已~