嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港CD人口?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:20 發表   0 i% L5 W% X% v; z% R9 m+ U' A
; }. N( h1 z) G$ ]- v, {
# a* |' h) D! T" R3 `& m* E0 T
某部份人好似心儀姐姐咁講啦, 但係好似我呢o的純戀物咁,
) B7 d$ x+ a# G& x; F( y就唔會影相show off囉, 覺得影o黎冇必要,
& S* k/ l2 T+ S0 @8 u4 p( Y尤其係網上世界極不安全, 一個「人肉搜尋」咁起晒底,
1 M2 R9 R, u) Y; k- f% z& w太唔健康o勒, 仲危險過現實社會~~
" N. x: [$ Y' a$ H0 W
8 a+ M" U1 Q/ L  r% \6 C我除o左響呢個 ...
3 e; J* Q0 W7 K' |( k( S: `有d人真係當正自己係女仔架
2 @4 p+ ~( N* X9 c, i/ |所以佢地覺得入女廁係好正常% }. s* H% [7 q+ D5 ^/ l
& f& K4 D) m5 ^4 w
網上既資料如果處理唔好∼真係好易比人起底! Z" y/ t+ J- a
所以我好多時都好小心
" f) R% E9 h0 ^3 _, E# K  x* p有好多個e-mail account去做唔同既野

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 00:20 發表   + ^7 ?3 o* l# s" P  |
- ^/ i4 v9 v" P4 ~* B/ }) d3 h/ D2 j
6 y; ^  t" Y& z. q1 @1 Y
小學囉, 好細個1 Y; h  I( Z) _! l# `+ X
M 巾軟綿綿, 搭配著女裝底底, o個種包裹o既感覺好正- g' l1 w( v% s0 s7 U- a
不過如果你唔中意係唔會明
7 W- w# s  O7 h% S: T就好似 d 人都唔明點解我地好地地一個男人點解會中意著女裝一樣, 好難解釋俾你聽
6 u3 s  [' k1 x* B2 |* }
唔係丫我有用∼
% ]! ]1 M) X2 _1 v2 x8 F不過而家轉左cd方法好少用8 T3 H5 N6 H! s2 t7 y9 L  b
用都係滿足自己女仔既心理需要& m2 L3 q0 Q+ V; S# ^  L# m
我感覺唔到舒服
0 x- k1 W9 j' q$ {7 K" o$ f可能係我有另一個方法更舒服

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-21 00:06 發表   : G! c' {4 ~6 j7 \6 Z4 k

% `% k. f; A! v( m* F我又唔係咁諗( m0 x' @) k2 y
如果人地叫你屎忽鬼或者x街,你會點@@3 s/ l5 {8 C( B. ~
都係叫你) [5 q7 ^8 G  t9 t
cdtstv意義上不同的∼; j. P4 `0 r1 Q' ]) \) d
道理一樣
. T8 M8 `+ ?3 ?& d" ?/ |' }% o( R, z同埋我會唔鐘意人地點睇我
0 ]# h  a  L; ]  Q" p4 e難道要我跟出面犯法變態既cd去比
, h% K9 G: ^+ H+ H所以我會分得好清楚自己係咩類型[) w
. L$ m! K/ F1 k: y7 l: M9 F3 [. E$ o' g3 h/ {
好問題, 老實講, 只要佢真係叫我, 我會應佢o架 (以前份工我成日都俾人叫x街仔, 粉人啦),   G' l2 I9 a  x; J, P$ J, k
不過每個人都有每個人執著o既地方, 我唔執著人o地點稱呼我, 5 o  [2 t# h" n. u- b! |
但係我好執著人o地知少少扮代表, 唔識話識, 以為自己係專家o既人囉, % l- G0 W! n/ Y
尤其響我自己o既專業範疇, 我最睇唔起呢o的人~~
0 M# F/ O& k% r" X, b
5 M' P; m. e  v* }0 S$ z/ B: r4 i所以其實冇咩問題o既, 呢o的係心態上o既感覺, 每個人都有~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-21 12:27 AM 發表   4 s3 S/ _5 p5 {; s+ @
$ M" Q# n4 L/ Z; i( c6 B
有d人真係當正自己係女仔架8 w) S7 J+ B+ e/ o  r
所以佢地覺得入女廁係好正常
6 c0 m; k% m0 q* v+ ~( C' D( V8 J' `0 `; N
網上既資料如果處理唔好∼真係好易比人起底
* M6 ~& H! C# v所以我好多時都好小心, ^( i9 F9 J( V) t2 }! e6 W' H. H
有好多個e-mail account去做唔同既野
我連電話號碼都有兩個& ^' }# O+ D1 W5 u9 z
有個仲要係儲值卡(無用戶名登記)
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 00:12 發表   
* M/ t5 @5 _$ N+ o1 \/ u2 T' u2 u4 p6 W& c, _% e4 Q+ e6 d/ D
; h  O9 n9 Z  W4 {+ H  G9 A4 E) N

9 x% s  S- {; I& R! B: r) A8 U& X我好似唔知邊個 topic 都講過
) C& l/ u! m  B: y/ g: u7 t( r有次無意中搵到阿媽o既M巾, o個時唔知乜東東就諗住攞黎玩下
+ C% \7 m9 S- Y& a連月經係咩都唔知, 仲以為係成人尿片, B6 }! u3 \( v" B, p
之後諗住呢 d 係女人野, 應該用條女人底褲襯返, 就去媽媽個櫃度搵; o8 G+ S" l& c% n1 m! r2 S$ {9 A7 F
之後 ...
3 T2 h- f+ i6 P& t4 X9 L+ z
: H1 }1 H7 p  s& T/ `' {: C$ f' A壇主, 「爆格」係犯法wor!!! 雖然我8-9歲o個陣都試過戴阿媽o既胸圍, 1 J; L: I6 {$ L) R
o個時淨係知只有女人先戴得男人唔會戴, 9 D: A7 m; b( V+ D9 H7 b
讀預科o個陣又會有意無意「觸摸」女仔校裙o既質感, 以為同男仔校服有o的咩唔同,
7 V' a% H' L/ u6 M21/22歲o個陣見到保良局初中套校服好靚好想有一套,
- f, E7 r' v' {5 k3 w跟住見到有人響Y!放, 買o左人生第一套校服,2 n5 v2 J" K0 j$ f2 S& p; [: ]! G) e
到今日, 坐擁70幾套校服, 9 B2 Q4 o/ o) x& @. l
咁其實, 我算係早開始戀物定遲呢?!

引用:
原帖由 kk1985 於 2010-6-21 00:16 發表   
. f" f6 v5 b1 T% F  R% O3 _: O2 `2 N我都系好似樓上甘開始架喔,哩家越來越中意
% K! ^8 F9 ^5 d
. b! c3 z; F: X/ l
樓上即係邊個Post, 即係幾時同點樣開始呀?!

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-21 00:17 發表   
( \/ a0 b4 I0 A6 \) R
# @  l! b1 q" q$ Y) }5 ~; B: K; m, M
  {2 I+ [) @  f; S7 z不過我而家對校服o既興趣減左好多
7 s7 i9 S9 |+ q* R3 \5 ~- [6 k6 a* d0 t以前成日都有好多校服想買
. f1 G, B9 a# ~+ g而家反而想買多 d 普通o既女裝、女鞋
9 `$ D* x# L6 m/ F  h. U

% X5 r2 I. p8 P- I, r  `我仲係好似初時壇主o個陣咁, 仲係迷戀校服呀,
+ {0 Z8 v/ u) f反而我對其他女裝冇興趣(雖然平o的/靚o的/多款o的...),
! ?) ~& F1 U3 ^1 H: n
  l  f, K3 ~  y; t8 F壇主你擁有過邊o的學校o既校服呀?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:39 發表   
! X# C! H% ^* x2 n. a) r; R! G
% Q8 Y. G" w# u0 i8 @1 v0 ]3 t# N
: ^9 B) s4 c( m9 P: t; b我仲係好似初時壇主o個陣咁, 仲係迷戀校服呀, ( q& }# \- G" d" R% g
反而我對其他女裝冇興趣(雖然平o的/靚o的/多款o的...), ( ]0 R# Q# k# \$ [' v2 I
+ x$ u' I" r3 ^4 y+ D& v. r5 N( z1 ?
壇主你擁有過邊o的學校o既校服呀?!
: T: w6 _7 u" ]7 T2 k
慢慢你可能會有∼

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-21 00:18 發表   8 X9 t* Q' G. x3 o& ]. r

2 l) o5 H, y& q; r
! S5 r0 Y) E" X& g9 e' t我就咁, 唔知頭唔知路, CDROM先, 見啲人問嚟問去, 都係嗰啲問題, 自己有經驗, 即管答吓, 越講越多, . ]9 r: V+ g& G
但漸漸無乜人回, 新account又問番嗰啲問題, 卒之收檔, 變番CDRO ...
8 B! W+ I+ {" c4 ?  r" P! m6 w( X0 K9 I8 N; D/ w
我o依家處放iamonheel兄你歷程o既中段, 仲會回答人o地o既問題,
! \8 r' t4 R# a8 M$ }不過我諗好快就會收口o勒~~
4 [# f$ _3 W( L0 L2 ]0 t4 `- d6 d2 \  H5 E: F
有時講得太多, 自己買到心頭好o既機會就變相降低,
$ h/ Q* F- g! x# j8 ~( |7 z雖然要收o既校服都八八九九, 但係仲有o的特別款想收,
0 K5 K2 V5 ^: `+ n& d講得太多俾人知, 人o地收晒o勒, 「多謝」都唔會同你講一句, 可能調轉頭笑你「蠢」咋~~
1 s' k2 L6 {: V2 m" q  M5 I3 U8 j- Z
好怕自己好快就到「心淡」呢一日...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:44 發表   
" `9 i* |1 s2 X& j# ]) @$ q# p6 ?8 N5 ?( W( G9 y
! {! @& ]" [' M1 U
好怕自己好快就到「心淡」呢一日...
7 i0 m/ n2 Y% M* J; [9 e# Q/ P0 G3 d5 K3 l
我着左頭幾年都有少少心淡架,因為個陣得幾件校服,但係諗諗下d學生妹日日都係咁着,我cd左都係"學生妹",我就要學到日日着都唔會悶既心態..

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 00:19 發表   8 \, z$ ]9 |- g/ ^. I
: b6 L" q1 \" \* E1 y, g. I2 K
- m" {  R0 n. l2 l5 ~5 ]* J! z8 n
某一d人真係劣化左cd囉,(好似某電視劇咁),佢地係宣揚左cd,但係係負面個隻囉,4 t' R5 a4 J& E- d* O( Q2 x
我唔係唔想post相,只不過到而家都未完全信任到互聯網安全,尤其某事件後更加冇意欲,
9 @0 n) m/ \- [另一方面,正常一個男生真係做唔到女生個種曲線條,同埋好多位點修飾都係破綻, www.hkcdtv.com0 g. T; T! N8 P+ R, T& E. \- i" Q6 A* y
; J" F+ Y' |% L1 a$ y我最討厭粒喉核,又突出,又變到把聲低沉...
2 Q/ E4 k5 Q# }4 C; x; j9 b) Q

6 F; P7 j% m- O6 R" w( w香港電視劇係嘩眾取寵, 佢拍o黎係俾廣告商睇, 唔係俾大家睇(佢都唔洗擔心收視),
# @! h0 o8 [. h) t8 f同埋好認同網上安全問題, 根本就唔會安全, 我除o左email, 連msn同facebook都唔開, 就係怕資料外洩呀~~
  ^- M* \; `6 ^0 T/ a9 t  c1 X8 g! f3 l3 B$ z0 J7 \" N5 N( ]
女仔身形冇可能做到o勒, 女仔把聲...我都ok, 可以講o野好高音, 試過好多次電話俾人叫「小姐」呀~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-21 00:27 發表   . I% ]+ ]3 U2 X( w- x: R- d
+ v) f: w$ B7 u0 o3 y0 d) Q0 m
有d人真係當正自己係女仔架% i6 J7 v$ m0 L: V. k: [
所以佢地覺得入女廁係好正常0 D/ ^9 r: x5 c1 |" p: x
3 w/ t( J+ X) X. _' f
網上既資料如果處理唔好∼真係好易比人起底
( K) f* r6 c% d所以我好多時都好小心
! U" Z% {* [( p" O有好多個e-mail account去做唔同既野
7 _4 m" R( u5 n3 m4 u3 K8 o% J" d# M) O+ H* M2 r0 L) T* Y
如果o的人真係將自己當作一個「女仔」, 其實真係心理出現o左問題, 1 v" L" V; y2 l; J8 X: T0 U
呢樣唔係一件好事o黎o架, o個o的人我諗真係要睇o下心理醫生...' D, R- n0 k( Z- H! @3 ^. e

9 M" p/ r7 ~) q$ X有時候, 就算點樣將自己o的資料保密,
5 @4 K/ D; l9 e你在明佢在暗, 佢有心裝你一定會有辦法起你底囉~~8 N9 o2 J) o( ]  r9 |/ T, I$ u6 ?$ m
0 p9 ~0 o" i" F  M/ k
我單純o的, 得一個email account, 我冇咩fd, 所以個email俾人知都冇所謂~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:50 發表   / G% n2 ], h, I7 ~1 R5 m, T0 h

2 H# N# v) z) S
3 ?; l2 D1 C5 Y/ \' C香港電視劇係嘩眾取寵, 佢拍o黎係俾廣告商睇, 唔係俾大家睇(佢都唔洗擔心收視), ! h3 J! \! w  N0 T$ @
同埋好認同網上安全問題, 根本就唔會安全, 我除o左email, 連msn同facebook都唔開, 就係怕資料外洩呀~~) ^9 v- g0 u; m- F
. t% F& o( q3 q7 F+ y
女仔身形冇可能做到o勒 ...
, ~" a( D& H; P
. H# T0 Y. G) k7 x) [
我以前都比人叫過小姐(電話訪問),個陣真係哭笑不得,而家冇再發生反而有d懷念

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-21 00:29 發表   # l# s% K+ Y* l8 W: j
我連電話號碼都有兩個0 T, p. M: Z- E2 e  I
有個仲要係儲值卡(無用戶名登記)
" p2 j& `( [1 R0 d9 G$ O
) B, `) v2 w3 z; \& _. H$ d
估唔到我同JG5446兄都一樣wor, $ M( S6 O8 F4 v7 ?& ]
我都係用儲值咭o架, 都係有兩張, (一張3台, 一張CSL)' G3 V: Q: r% {: t  S
估唔到我o地除o左大家都用Notebook仲有其他o野一樣wor~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:55 發表   5 F& R0 m' O/ I" Q$ _  o  V
. d( ?' O2 o5 Z6 x* \

( M( J# V1 `  E8 R1 q' ~如果o的人真係將自己當作一個「女仔」, 其實真係心理出現o左問題, + X( T/ }0 Y; U& @
呢樣唔係一件好事o黎o架, o個o的人我諗真係要睇o下心理醫生...1 S2 q6 h$ |; U
, a+ f0 ^8 k7 C! X9 |
有時候, 就算點樣將自己o的資料保密,
; s6 ]2 F+ ]/ t/ v( c你在明佢在暗, 佢有心裝你一定會有辦 ...
8 X/ ^. K) O1 e. L7 p* J+ w7 D! L1 h8 w0 @
心理問題都係睇嚴重性既啫,我有時都有少少[女生上身]既感覺,又未至於要去睇醫生,有時睇心理醫生反而將病情惡化...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-21 00:43 發表   " n# w3 {$ @' |% Y2 A

. A$ q8 d- X' n! O2 l5 ~慢慢你可能會有∼
8 B/ {! z% s2 H
6 N, Z0 Y: |& k' f+ F2 F+ V( n
可能啦, 不過我唔希望咁快,
. ^! e. M0 @( w9 Z我有成70幾套校服, 賣又唔會賣得晒, 掉o左又好浪費, 1 {  T9 G+ O+ Z! l
大大話話皮幾o野呀買o左, 點都繼續keep住啦~~

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 00:49 發表   ( J8 \/ z8 c8 n2 o3 q( Z9 r

& Q8 W" e2 c" n5 O
1 Z$ C7 \# I2 z我着左頭幾年都有少少心淡架,因為個陣得幾件校服,但係諗諗下d學生妹日日都係咁着,我cd左都係"學生妹",我就要學到日日着都唔會悶既心態..
- Z- H8 _# e; g: d5 _- V6 q6 o1 W
3 q$ ~' ^, X  u: m
不過真正o既學生妹係好討厭著校服o架,
0 R& V+ F6 A! I! H+ H1 n1 C! n如果真係跟佢o地o既心態就死o勒~~
: s# u# O/ n) P% w9 {
, F6 h. H" M  k( m/ F5 n( y所以我o既心態同你差唔多: ! X8 v1 I. j' N/ d0 _
「最愛穿女生校服扮女學生,
) t! x2 {) V. j- A: T) |" R5 }1 m最憎變做一個真正女學生~~」

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-21 00:55 發表   ; j/ M( b* ]" {! M4 p
; M$ Z# l$ Z8 T, n4 I

& W7 G' \5 K* N. ~' j如果o的人真係將自己當作一個「女仔」, 其實真係心理出現o左問題, ) d. L  t& F, t5 i9 i
呢樣唔係一件好事o黎o架, o個o的人我諗真係要睇o下心理醫生...
) C9 s) d5 m& U0 N% ^
$ }$ P7 ?9 L" K, J- Y有時候, 就算點樣將自己o的資料保密, 7 O) L! o  Q8 W; Q; i2 H
你在明佢在暗, 佢有心裝你一定會有辦 ...
) G# |6 `3 T- R
; m/ }( z- T/ L; x6 k) B% N3 z
email account方面, yahoo mail 有個 addressguard 功能, 一個 mailbox, 收成渣email accounts, 又可以唔同account send出, 唔洗login logout咁煩, 幾好用.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 00:55 發表   
9 O, p! i) ]$ t. p
# ~. `( [6 ]; i0 u- W! {
1 \* R: N4 H) \# V$ g我以前都比人叫過小姐(電話訪問),個陣真係哭笑不得,而家冇再發生反而有d懷念
; k9 Z, F8 Q5 d) }

" F' y: ]( n( W- ^; fo依家廿五歲人, 都仲有發生響我身上, / h4 S+ m; t1 d7 r! A3 I
以前好唔開心o架(點解叫我小姐?!), o依家反而幾高興, / R- F3 L3 j+ A! X) ]
即係話如果我扮聲都呃得下人啦!!!

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-21 00:58 發表   7 h  F; t+ M# K! d- J4 w$ N$ e' F$ I7 r
' K* P8 ~" T, T5 G6 \) M" [+ V' E9 T

8 x2 Y' a, n7 R& q9 ]心理問題都係睇嚴重性既啫,我有時都有少少[女生上身]既感覺,又未至於要去睇醫生,有時睇心理醫生反而將病情惡化...
7 M; I1 S1 f! y, Z( \, q: U& [3 u/ j0 f- \' f& P9 q, G
上文係講到話有o的cd不自覺以為自己真係「女仔」入女廁, 如果係咁就真係要睇心理醫生囉, 6 Z. z2 k5 X9 K% a
因為佢根本已經到o左控制唔到自己o既地步~~
  I& z9 `+ |/ K: F
8 J- v8 b; X! h如果仲有自控能力o既, 就梗係唔洗啦, 睇一次心理醫生, 可能夠我買10套校服o勒~~