嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

用甚麼道具灌腸?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 20:53 發表   - X0 j0 q; O- x
用甚麼道具灌腸?
! e. ~* U! @3 d9 a9 w# T

; @/ o3 S" t; S, j自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過# D: d  |; ~1 E; o. m: g
最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家
1 j) w8 m- w6 P( ^灌; 不過屋企有人........

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 21:04 發表   
' w4 z2 q$ }# F  v+ T# r
' K0 s% x5 l& j$ B, U
# d! a- B: m1 o# |6 w, y& @自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過( M& m6 T  U! p' P. g( p
最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家6 e) J% @  \/ O1 f$ h7 [. x0 l
灌; 不過屋企有人........
( Z, }  b4 ]8 G, W點樣先可以灌水入後面?# _1 h, z, j- M9 ?5 U
灌腸器係咩黎?
% L# s2 p+ N7 r0 [" c. ?冇的話可以用咩黎代替?

! u% X/ n% E$ P& t( S0 c未曾試過' A4 N7 t+ y' W' S; s) O, P& L
也未曾想過
3 F3 q9 x1 ?. M9 F; m當當CD就行

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 22:09 發表   % ?" a: }; i5 i  j+ K1 `3 `2 ^0 r' N

' k  Q& _1 X6 F5 |  B/ e點樣先可以灌水入後面?9 x+ R  X$ {1 A, Z& e6 R
灌腸器係咩黎?
1 j5 z% f. l& R" L. m" Q/ r5 V冇的話可以用咩黎代替?
, j' @1 q( T! P, Y) u

" s) m" r# a9 y% c) `灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就5 `  q6 T5 w. b- ?
係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內.
8 [" x% ~8 w+ A無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一下就知一二.

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-11-18 22:27 發表   , }2 _$ i  H& J$ P( h0 Y5 ^
我都係咁
, r- q7 U. {6 W; B; `. s次次cd之後" j* Y2 m8 |/ C4 E" f( R
就好想俾人毒打,虐待
8 G2 q+ b3 S( X) E最好有咁殘酷得咁殘酷& n+ u/ a( B! K+ C/ E0 k( F' z) ^7 p
有咁暴力得咁暴力(自虐狂?)
* f+ u. g% Y, k  ?
* I8 `: M! ]6 e$ v. A/ t4 T2 f
我調轉,想cd之後毒打,虐待人

我也想玩說

有∼好耐無玩。。。
3 c- n9 F7 o! v, Y5 D成日都想可以著住校裙被人綁起,& Y/ {) L' Z! i8 n0 o, T
又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活
+ D0 e) p. C( ~% P& m$ {; n7 r% U/ w+ V, g+ [% {1 S  Q
順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?
2 O' a2 }6 T6 U3 I# Z* H# T上網又唔知邊個信得過,交收又係一個問題,比較想鋪買但又唔知HK邊到有鋪買到4 L) U- ?- p( h7 i4 h6 u+ i5 }. k
(以前太子聯合有一間性商店,但無左N年)

香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店3 X" q& m/ m( V/ C) z$ h& T
但唔知有冇sm玩具賣

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:46 發表   0 X; T- F$ `3 @! c- L
香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店
3 W4 O& r' D/ i% T, g1 Y3 b( k! S" J但唔知有冇sm玩具賣
2 f7 d9 @+ l9 D0 R
時代喎!! 開到咁揚???

係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:55 發表   
3 h5 j& K5 v6 S( s, w: v係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間
5 P4 @1 n' y, b" g. d9 }/ x
哦,你講對面,我以為晌時代入面既鋪頭

你想找些不張揚的情趣商店?

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 22:44 發表   , W( b4 h4 g( Y6 a9 S' |( j+ S( |
你想找些不張揚的情趣商店?
/ n/ |% ?- ]: P% \7 p/ e
唔係,無所謂(依D鋪有咁張揚既咩?)
: E, o* L$ r; ~( D" UAt Least依家我連邊到有都唔清楚,有無人可以confirm地址之類架

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 20:45 發表   
9 v2 p' o. |& ]4 z/ V: Z有∼好耐無玩。。。
8 g* Q7 m' `, O$ \成日都想可以著住校裙被人綁起,
0 D0 v5 |- R6 G5 d0 {# [又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活

6 @/ _9 u  i; f* v! B
: A* K& m4 r( k% ]順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?
* b6 w& D* [+ f( i* q+ p; \0 ^上網又唔知邊 ...
6 s# K+ Y# Z/ b9 b8 S6 a7 @
, D" p# ]9 X' q9 B+ R6 g屋企人去旅行個陣我都會禁玩, 但係我就無項圈; 但我會逼自已包上成人紙尿片同戴上口塞生活.0 C$ W1 O) z/ `6 N( y. M
其實呢d野可以上網買; 跟住面交, 面交個陣佢會用係紙餏入住; 其他人係睇唔到的; 我自己都試; ^  ~9 C: F# @) Y' f& e
過禁買野.

我一直對SM有興趣,但可惜冇時間同對象..買了些工具在家中又沒有機會用xdd
( w9 k/ @% }7 E) E. n( ~! W白白的買XD

咁willy同miky386, 你地晌邊買?

上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/13 00:12 發表   - U$ s9 p8 j6 F
上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度
* F3 t& z& h$ g. B; n
上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻1 l. t- J. t' w$ V" a( d
問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-13 00:17 發表   
1 W. R, Q- U! b
/ y% I+ B1 p6 E5 Z& M上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻% G3 m' t: r1 h7 {
問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易
9 b. l% z. l/ b$ z* K上網買你要問下willy..因為我已經好耐冇上網買..最後果次仲要係yahoo拍賣買的
7 Z; l) M# U9 k$ n1 x/ ^$ S4 B+ D鋪頭就係我頭先講果兩間..  D+ t+ ~# j$ K8 G% O: N
* _: g7 o) B! Z8 X- |
另外,我地可以做個fd嗎?

最近訪問的版塊