嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

咁你地係喜歡實調還是用網調?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   
* j, M: N- |9 _/ I咁你地係喜歡實調還是用網調?
. k' I% ?7 x! F7 {8 H, z* }" I
我次次都係自縛既, 如果有機會既話, 都想試o下被綁啦 (即係實調)

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表 1 ^8 }7 U  B5 q1 Q2 Q( o
% k) U6 O5 N- X9 D  _; w$ r
0 m, a2 u- L! `如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
: Q7 v+ G1 [; }/ s+ @2 Q; h! r* v0 x, S% O
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 01:19 發表
2 H( O/ J8 F/ A% K! q) ?喜歡(舉手)
; S$ G) O. h- ^$ I. {: i都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒
7 b1 h' L* _" }. B9 Y電擊器跟冰塊都很不錯呢....5 M1 F* [2 r( Z  [" F5 e
自縛的話....不較不好玩 ( X7 T  U5 |% M# v
比較喜歡被縛
( |% }  S6 E* P0 }" x; }' O

6 C' y" M. u* z- J電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-25 14:07 發表   ; i) A% t$ B6 `) F5 T4 z, j* e

% [1 @+ \" r- s
9 y% ?5 C* M$ n8 z如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?0 l2 m2 |  P  e4 l
- P" w: H2 M; ?" f

7 w2 h0 P8 L# x! h9 j7 [
2 b9 V/ e- m% N+ O! d3 O8 I電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?
1 J& R# q9 M$ U7 B! z  K我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止

小妹都鐘意 SM ga,
4 E$ [1 C7 M* B0 Y2 J" `8 ?
$ M4 @- B# y& e+ {1 S3 t不過近排偏向玩緊身衣, latex 等等  _4 L8 C1 y2 T) |

; {, c$ t7 l4 W* G' N好想試吓 cd 學生妹時俾人 sm
0 J, o( |* A- |  Y6 _- z
; M5 ?+ ?0 w; Z+ L- L) b' Gmy msn: [email protected]

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表   $ K7 U8 N! j. z% h2 v

4 ?0 t8 C6 J2 L" A# U* W我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
4 H& f% S- v. a7 t* ]0 C5 R+ {
( i- E& d5 V/ w& g9 m. Q& D9 r! u% W1 x5 }

' S: V2 j) @. [* w6 O- N不是拉~~~~~: {" [1 \4 p- k
是像退燒劑的用法一樣....
$ v' k( d3 x  O& Y不過要先把冰塊弄成圓形的....
; M3 y- |6 ?. E4 }" g不然會弄傷人的

[quote]' Y( U. |; H, H, U! R
# \7 \8 i; e. j5 ?9 S
5 n6 n/ b' R, U; l6 b  ^
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
& o, @8 d& w9 w- n) ]! T2 i* V- p2 F, N8 n5 D0 t0 v

+ U" U+ k+ p1 C3 [, v) a  {
# `) G; u# L1 }8 r- A2 Z6 i

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表
2 Q% L) k' F) N2 _0 i我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
# N3 c+ f1 W7 T% c! S+ Q! p. x( Q+ r3 ]- ?
但係我玩親都係玩繩呢...
, h- ?7 v& E; y+ q/ N( F
; i1 T- y( @' U, Q5 T) u
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表
- ~  w# _6 T3 \6 T& v不是拉~~~~~
! n) v" p: T9 w8 g* p) j# p6 P是像退燒劑的用法一樣....
. @/ Y- S, f* W4 ]* p; V1 K不過要先把冰塊弄成圓形的..... E0 W& R' q+ `2 p6 P
不然會弄傷人的
- v' h' v1 R3 \/ M7 a
# ?) _- Y/ O+ c0 h/ ]
會唔會凍傷?
, l- O! r, D3 ^-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..

引用:
& z8 r8 Z5 W2 O% }) ^! a會唔會凍傷?
# ?2 [% P# L0 x+ h+ k6 p) G( w, \; M-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..
* M. }& a5 u/ e7 B, r
, M% }8 n/ P) Z3 G: b# g那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ
- H5 Z! {8 T: c: B8 g凍傷倒不會.....
5 g& R$ }# [4 I# C不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD

引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表   . L3 ?7 @2 E: R
- p6 g  T/ h' x9 Y5 c2 ~
% R8 a( a" Y. I  {& R

( M: p8 P6 g  R7 A0 S不是拉~~~~~
6 H# s# Z2 J1 F6 }3 H7 ]是像退燒劑的用法一樣....2 s! E3 D, d0 U" _$ ?; E
不過要先把冰塊弄成圓形的....
; n; l7 }0 J+ ~$ Z" L不然會弄傷人的
- {1 K: a0 f: L8 t1 w
不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-27 00:10 發表
$ ]- i9 H* _7 _2 A不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?
( d0 _7 d4 D$ A* Q( u% M% s) {5 z
! `- g( K( e4 k: F- e4 m7 ^, a0 ^0 @6 R
我個個雪圓形冰ge冷格係日x城買..
6 |( c' M8 ]' B7 a- z唔知個到有無d細粒d ge... 0 H0 r% {6 ]) z% V$ R
大家可以去搵搵就係..
3 m1 c0 h, }) h% [. }! B1 B) K# O. F( [
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-26 17:39 發表
! s3 \2 i! W1 B- z2 q% T那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ
4 s3 a# D3 A& e% Z7 p/ s) ]$ D( n凍傷倒不會.....) ~, L; e, Y4 U; ~; e1 k
不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD
' l1 D1 h- r8 l. N9 j9 R4 e
其實凍的話唔係會肚瀉嫁咩- -?
) O/ s+ N6 f& T3 M6 K2 r/ h但係我自己試過一次同凍水灌凍到腳震就係..
) X1 h4 @4 R  I. }+ y& q# y" p種感覺真係好正.... C8 v+ y  O- {8 |
不過真係套都唔用就放入去?...

我屋企個冰格係四方既( u& A& }- o( r5 v6 Q- F) |
唔係好大,大約一立方厘米到
3 P* C$ V; A/ q% ^5 N
: A$ y" z; D; W" h+ O5 ^" q( v但我唔係好明你地個玩法
/ W$ [7 P8 G2 w9 ^即係將舊冰放係隻腳到一路等佢溶?

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   & s6 C) I- N+ E9 r1 U7 j
: y+ q. J( d# Q2 ~. l2 `
當然是實調啦
$ p+ z9 R$ Y: z但...找不到主人

最近訪問的版塊