嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 20:45 發表 . b$ X( l9 K% r& B" w) e0 Z
我對手銬係唔洗用鎖匙的, 係係某網站買的.
0 Z: w: `+ e4 [- P, a3 Q, u( o  i灌腸真係舒服, 所以有時知道屋企人出一日街的話就會同自己灌腸.
# }1 o2 r6 U$ ?) F5 R1 e不過真係要好小心搞到四圍到係......7 S5 L# a2 I" c" P: J) \; }
下次屋企人去旅行我都諗住禁玩; 不過今次目標第一日會係一個 ...
6 D7 {+ H2 @2 x" }4 `
1 J: Q8 O1 C" F$ V4 `1 s3 I# p) h1 E白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..' W6 |, J* y" D1 Q) \0 |4 _( h
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-
0 C4 |$ t/ J0 e不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?
3 @# T. b: U* I, m) e7 ]% M7 Z& C) C' g) n" y# u
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 22:22 發表
/ c# {8 ]. Z+ `& `灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就
2 Q1 L* F6 E! D係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內. * s2 V; x, i  H
無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一 ...
# s! w; s3 Z: j- M7 E7 |1 B4 f4 P5 s
" ?, f& I, f  b/ V/ p0 d7 _
個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價好高)
0 L+ |! ?$ D% a8 C: i, a不過我好好奇e種d水係唔係只係會向一個方向流動...?3 i" Z- s% B# t+ D/ i7 ?- A
(突然諗起n年前火水爐年代入火水個d..)

灌腸器能不能夠用一般家庭用品代替?

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009/12/13 01:14 發表   ! g& o6 N* i4 }: j$ v' E
我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?
9 r& o2 t2 C4 Z1 w4 R# s% L( t: W
咁呀, 可不可以PM個網址俾我? Thanks!

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 23:11 發表   
' r* o4 E6 a) B. W4 k2 Y% ]' C咁willy同miky386, 你地晌邊買?
. v+ a. B. A* b  y8 n& f: y& L  g6 D9 k9 K- I
我係上網買的. 網址稍後pm給你.

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-13 01:34 發表   * Z- x$ i) _+ I# A
6 y4 P. V6 s) L; S' c' I

- d- Z' s" P" Z/ ]. n- _白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..
* q6 g; z; G! H7 x  {" n- g不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-# G% I7 S2 X# o. z% R; w5 T
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?
0 l: n6 E% \% B% [- B
6 {0 I/ a% X& E2 }0 T4 H3 E
7 Q2 _; H3 Y& X) I$ a1 R個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價 ...
; z2 V* y$ E% }3 G9 w
7 K: P1 Y! @' y我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人- {$ Y3 T( l% D3 H
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-13 19:23 發表
# k; |: r9 u3 C5 P2 `% d6 h我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人; Q* Q: i' W+ h& f* E4 C( D2 Y
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.
2 a: ]% X: H# E, a' ?
4 Q/ t4 o) K- Z( ^+ s0 X3 d, M) v
有些時候總會出汗呢(被 消音~ 時)3 ~1 X3 t  I; d8 V
網址...順手pm黎..-v- (通常睇唔買多)

岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.8 I2 E; h8 c# d# ^% X1 p
睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-14 20:41 發表
) z# i& Y: k3 R6 a岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.8 H: r) M3 b, T* N( x+ a
睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.
( w- P4 K, Y5 s
+ l/ Z9 Q. D( b4 U9 y
你家人經常去旅行呢~(笑)
1 [; N5 I# c3 u9 x3 Q( z4 a你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)
2 A: {6 X+ o$ L# Q: N/ O1 `汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)
* A6 q9 f; b# T3 t: \" P; D8 z; A. K. v6 x: p$ w6 M# k5 H% V
那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-14 22:43 發表   
" X8 Z. s$ X/ @8 r# H. D( q9 d: T. A+ \. I- d# c0 g
! _6 [) e8 [6 Z8 p6 q% @3 c  E
你家人經常去旅行呢~(笑)- y& m, [& k3 T# K2 L/ h* Q
你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)7 U" z$ C7 U& s4 M
汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)
# D0 U: A' k% u4 e: |% W% w( L( `( y1 q. [  r0 ~
那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)
$ y5 }' m, ~& J* G% w1 m8 y! u
- X3 ^; \. l( e$ `* n* u" i3 t係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做), , X+ G9 R9 L7 Y- R1 N2 {
所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;
7 V& y0 s9 M8 m" m# k8 P; {結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿片;
) t- {) b8 w! S同戴上腳鐐. 家姐話要禁樣直到細妹認為可以停為止. 但係宜家細妹, w- C: `5 E7 k1 h" O8 |
仲未滿意~ 佢話今晚想多一個家姐陪佢; 所以個'懲罰'唔到聽朝都唔會停...

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-16 19:53 發表
5 Q" F7 [# \3 G$ W( F' b係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做), ( k8 I/ w% |$ d; O: i& R
所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;
# ]0 n& B: @: \1 h, Z" Y; [, _結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿 ...
% W% ~$ y1 z# n; K9 o- b* ]) D# ?7 w/ N  P% d$ Q- |
話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)# |9 ]7 r$ m& B. X. q+ w
絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..0 U; s7 q* ]% v: x. [' y  X$ |
以平時著絲襪已經係一件難事- -...1 }: [( S+ g! f3 ~9 @

! i1 ~: Y9 ~, m" w' a6 b8 n2 b本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍><...唔想陏...
$ k& `( F, s$ k( u) }$ }: j(果然無主人的話有些東西很難做..)& v1 R; C* S: i1 E% @% l

3 O6 d, }3 I0 k, l4 F[ 本帖最後由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:05 編輯 ]

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:03 發表   : @0 }) i; Y5 h  k' v$ q$ {
3 n/ j$ T6 ], b* M
" P) q) ]9 I7 G- A( n* d  S$ ]% s
話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)
* t' D; A9 @& Y4 U( P( Y絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..
# s7 r" I$ a6 Q& \( N以平時著絲襪已經係一件難事- -...8 ~1 n7 c8 r7 o; U+ ^* Y" m& ^+ F. o- ^
' x% w0 ]6 d! J; t
本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍>
1 t3 L2 ]+ l6 _, h
( F# I/ i# @/ n! O
因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.
1 D0 r: y; V' g4 \  X( g今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片1 n  x! t4 j$ o; G* \, Y
就例外, 屋企人去旅行先會買; 之後係佢地返前就用曬佢.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 11:47 發表 " I6 H2 }6 U7 b# D% N
因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.1 }4 |# j/ K$ M
今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片' q3 @$ y- m5 G" Z( T, @6 i& s" l, k
就例外, 屋企人去旅行先會買 ...
: P3 I, X" `0 i- r# D: K. u* s% ]! Z( K) p6 T
迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?... ; f5 P6 P) P$ @5 Y$ C1 }
你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 18:06 發表   ' M. k& A; ^% z# Z
* ~- i" G4 v* w8 `

1 N! Z4 Q( G. B! E2 `迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?... - y& V8 P  L  B4 K2 p/ ?
你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..
9 p2 J6 t, p/ j
$ j& w1 _; k! X4 e/ H8 a( q* o
我個LOCKER大約200蚊一個月.) x* |( `0 @$ p
飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 18:09 發表
" P$ Q4 e8 M( b9 E0 C% r我個LOCKER大約200蚊一個月.
* e3 p4 M* t; {* l* g4 d" Z$ {: v飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)
% h, F1 f. u! G2 D: H6 `2 A0 }( t5 D6 T+ C5 `7 ]1 a9 x
  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)
# U( ~" \* l+ A$ o  i3 s但係我屋企除左繩就無其他呢...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 23:12 發表   
% ^7 U6 y2 O" R
+ w1 O0 T- w7 ?5 n) M% H( F+ E  H! C  x+ s$ C4 d
  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)
% d" u9 S& ]5 Y7 z) _( S# ^但係我屋企除左繩就無其他呢...
" K/ V4 u  A3 [4 Z
) \! N. v1 v2 V+ m如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....

每個人的喜好不同吧0 L" ~. c; S" n. X. t( C
不錯多嘗試新鮮的事物9 @6 e8 X  y4 j+ P- ]2 t4 W
也是不錯的唷!!

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-20 13:04 發表
- k9 `5 q% O& O, r4 N# Z; S如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....
1 V* @! G" h& |$ g5 H) u
話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..
# D) e, U* w8 S3 K1 o9 d9 W: b之後有一次塞左支三腳架入去...- -||
# E  X: z1 Q# K2 C/ w咁你個個有幾大..?
2 w6 h! x4 U/ N0 W3 G5 z4 N: A
. I- v7 e8 Z8 m2 d. r  h1 g但係自己一個住都會怕有朋友上黎見到呢..
5 l; b: L2 U1 v6 V, F/ I  h(我有一本教sm ge書 (漫畫ge教科書囧) 放左係書架到) (真係好入門..囧)+ u) C! M4 J, s  a2 R& M
(所以我d朋友都知我識玩e d.. 但係怕佢joe央所以無問落去...)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-21 00:10 發表   % \. j# Z5 M# j' T. M$ k

$ }( t0 {& ~  S2 n話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..
5 P2 D$ e8 d0 d. z7 X之後有一次塞左支三腳架入去...- -||
/ @1 U% e- t0 Z$ ~  _. U! d咁你個個有幾大..?; K8 K/ Y7 ^3 `1 k: W
1 S% @( p- o' x6 p; K; c0 W" R3 e' X
但係自己一個住都會怕有朋友上黎見 ...
4 v# s% O' G5 o8 m: T3 V
! V% g3 H7 S2 L% e
我個locker面積係16立方尺; 基本上可以放曬我d野入去.

喜歡(舉手)
1 T! _) k* n9 `4 w6 h% f都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒
7 z! G( |$ d  ~" S' ~% C, t電擊器跟冰塊都很不錯呢..... M& q. z+ s; f& l
自縛的話....不較不好玩
, E, e. h% g- w; ?- p比較喜歡被縛