嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   
/ }3 C  x6 T% w& h3 ?0 M9 v& W1 d+ ]2 \3 \5 y0 u
+ g" P, ]% H& e9 t
那要看看身邊人是誰; l* v8 Y$ n% i1 l
是屋企人就打死都唔認
; F0 w& q# U" u- G0 L( N
5 u5 ?& A& W) i4 Q4 r6 v有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,# _2 l+ ]- P# }; A3 O

7 ]5 j; {' ^! R( a/ p所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,% `* p: B$ x& l0 V9 @
2 d: L" U) q+ t" v7 q* D
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
9 B9 }* d+ O+ b$ x8 N- L5 ^
0 Z4 X+ o9 q' H) L5 s* w所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   
# O- |  s0 D, b/ {) {7 W, U( j% |4 n- O5 f

' r) D1 s" `( D那要看看身邊人是誰
! l# I/ \; z( X是屋企人就打死都唔認
8 N* I) Z& T& ?. C: P+ X我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   
+ v' n+ B' p* k; U我較幸運, 我有個姐姐.........
$ [3 i) D1 w$ x5 G) X) n% ^3 g) t) Z3 ]) [* t
1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............! Y" ?4 C4 {* Z' c8 y

+ [! I2 \; ?$ \. A$ C; T9 Z. |我2X歲 ...
, d# Q: H3 L& c1 E4 B
姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   & ~0 ~3 }2 `5 p  U' s: D' D
6 d! s3 A6 E. p5 v
2 @/ e- o7 ]; r! H/ c
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
, ], h" U6 m; t0 C, K8 H1 q9 B4 r
" T  p: b2 ]5 C7 ]+ i: L所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
3 M& y) E# ?2 n& e& J- L" d3 N+ O- d, I! y* E, A
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,& l' e8 C) I% \; s; Q. L3 T
. A: V9 h  y* V  B7 H
所 ...
6 d7 m1 Z: v; R& \' }% ~  T我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
+ R; ~9 U- H% Y4 ]2 u1 M6 \9 l$ j6 D& r1 s  r  k
3 v, B. ~+ T4 X. T+ U
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,& U, ]  x. c- N8 H4 H; w7 J9 @0 t+ T
' x# i; X7 X3 U& g
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,5 o5 |; b& l! F$ ^7 n( V
0 r; f+ c0 ?6 b% B! X
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
2 P  }6 R+ ]9 h# h% S$ ~6 k9 d0 W" Z3 S* U1 `
所 ...
1 c3 {  {+ e" A5 ^% B" v; o. F& e- P5 X6 B! `
好多女仔把自己打扮成為男人
( {$ b- N! V' ]3 G* D穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理$ J; Q" f' |3 Q- l/ l2 ]3 w1 N3 I
而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化
6 Y) F/ M% Q2 Y: T9 d1 W女扮男,接受,反之,就是心理有問題- r0 R+ I3 g* f$ W8 R
甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   
& h" @, f% Q% a  W這是社會文化# X9 @/ v6 F5 Z6 T# e2 ]
女扮男,接受,反之,就是心理有問題
+ Q: a9 c5 A$ ~6 x( m5 f甚至,他身邊人會有危險
: B+ k6 p6 P" |! R  \; y1 }' l% D; z+ g9 F% p- H
台灣和日本也有不男人
4 y! D* Z7 l3 r$ @喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多
# r0 ^- n. c. a8 i1 ^例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   
3 e" y& c( D. @) r0 @- z還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
9 w$ \+ h/ r6 c

, M- a/ A1 D' M- u: E是呀,
) u2 K2 U- M4 u. m8 |2 ?+ ^/ A3 M我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   " Y+ X; s  H% C3 p
沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?
& [+ j7 M0 i2 v/ f" ?7 W  E  a8 X$ S" t; ^
直接認了?編個故事?
. K, m! c1 U" G! v
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   
' @) u, ?+ g( i9 i8 @( g% g) f
  Q6 D& [/ F0 i# p* _  k/ C2 V: @5 M
. R; ?. r9 U& j是呀,   B, V' d! u5 ?" n4 _1 m! N9 \
我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
# H. }% i4 X. e! ^. y3 f) d
我們只是遵循我們所好,活我們的生活, i. @) I8 H' t2 k
威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般
5 `6 f% @( j3 i; U: {- M1 B# P都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   - b  I/ @- N" C; J

0 r, ]3 F* q3 c( v$ i$ F& l7 ?細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
3 T8 j; X' \- h) `說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   " f% v: F$ n4 b  C! W  e

) J" x% N  e  F" W% V
; I! @3 `2 z! X4 ^4 n0 }我只享受被進入之感覺
% K5 q" ?5 X9 v
- X+ c3 N! y7 q3 f2 H- ?/ v我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
* A! t8 y# x/ c. `3 v$ W8 Z! ^7 ~! i7 s/ q! i( @7 M
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   . m( ]$ l& R% Y/ f' B2 ^
5 @: c2 f2 ]2 n
我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
1 l( o. d! p5 Q( ^
, m6 H. ?% G4 I: x1 i8 |1 ]我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,
9 l/ `0 `4 G! H; t6 ?, }% v
/ A! T2 b5 a4 Z1 V! n8 M1 u所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
. j) l& x3 |0 q% a% B! J) _1 k! ]  N7 }$ X  K4 n
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋) H4 V0 R( p% n0 r3 E8 ?, q8 S. f+ W
5 ^4 _8 K- M) X7 w8 z
不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服$ i+ U  ~  D1 u: `" f

7 G, J: N8 h' X# P" v1 B就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   
9 K7 U) G7 s" H2 H
6 T1 T$ U- R7 `# i說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
! S" m: c+ G; [3 L
正常O既, 的確好難
1 x6 L' l0 @. S! Q+ [% F一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化7 I6 u# b/ R/ x# a( ]8 b9 E
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   
- b: l2 Q" B- D4 r
9 z0 P& ~! D) L% F9 E4 G; `* q我們只是遵循我們所好,活我們的生活" t- Y  l9 h/ w" F9 f/ m
威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般, H9 |( z" W: M; d0 R
都不可以
1 F) |$ @1 T9 B0 ]$ H+ X( p
- O* K: a9 @& F! m! a  A6 I1 W' \當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   1 c5 F. Q& ?* Z% L5 s! t( @
3 f. v3 L5 ^9 @
' _* M# m9 X3 K0 @+ s( P& F/ u
我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
0 G4 M; H  C) `: G0 H0 W$ L7 X/ W6 K' `- h' b4 a: k

/ A' p  _- y; ^: O2 {/ R8 L7 j7 H2 y% M5 A; p6 ?- j
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,
. B5 C# {8 l; D% J! ]1 ^# W
7 p# R4 g# [& x6 `7 S7 D7 e所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
6 w# |+ k- P' F. R2 P& ?4 {
8 U% B9 J0 j2 i& @; P* p8 p同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
1 a/ d3 u2 ^, p
# m4 p9 ]8 Y/ L$ W, x4 e" L不要 ...
6 h! I, [) {" n- a% C. o' e

& E+ }% U" Z3 c0 D妺妹你帖子2 _7 z9 u# U0 O" J/ S) X) T% X
的高根高貴又美麗. j" E; }- \: h9 ]
我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表   . _$ a8 D# T) z6 Z4 d$ Z# j

7 J$ Q5 G, @* l" h$ s正常O既, 的確好難9 j- I2 V% Z" _; P# n2 o- [
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化9 X  M3 ~3 p% {- K/ X
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
8 q' `- B  J6 V& z  j' a% b
呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。' B$ N* u$ N2 b
真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表   $ Y  U8 u2 Y( T- x7 h( M

6 H3 Y1 J6 z2 w6 Z, q! ]- s
5 n9 @3 \% T0 i) o4 ?' |當時我急腳走了
3 I, r2 q4 {: i我們沒有錯,但難為你了。