嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

後樓梯小心俾人發現啊!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-17 08:46 發表   . V+ A1 l3 S! a8 I5 `
  U$ H6 a( k3 \! V

" W$ O: N9 e" x- `3 T: V3 l# |二樣刀試過- X+ {$ p$ k2 L/ W$ }! M
用校服包住泥打舒d
" I0 }4 ]  h6 b用校服包住JJ再係扶手到磨呀?$ D6 `1 y( k: S5 K; O1 S
嘩HI死啊!

後樓梯冇人行架咩?

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 21:53 發表   
) x3 ~& g8 V& o2 D後樓梯冇人行架咩?
7 i8 G3 Z4 o+ b
我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................

之後點吖?~

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 22:09 發表   
0 `4 K0 j2 J5 J5 v. D$ X/ `之後點吖?~
6 ?2 l3 ]! K; |6 h  J
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
: h( c! e: P! J2 F2 N7 u補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
, ~% E4 \+ S; n  Z. e  ?
6 ]- a6 u! _/ D1 ~* L( |, ][ 本帖最後由 kingphone 於 2014-3-17 22:42 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 22:33 發表   8 o2 z8 D7 s4 e0 q. [

4 ]* D) f+ V( y' P之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
; \* o( g3 x6 S5 q補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
* T: [" W9 z' Y1 `) V6 f
, |5 u, r7 X' S1 n" O* v
樓上樓下, 實認得架喎

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2014-3-17 23:34 發表   ( y# b1 W& v, a, ?6 @  ^  U: g

( G% e& v) _8 T' ^# C  A5 H
' V3 w  h/ c4 t. S  p' o樓上樓下, 實認得架喎
5 c" R3 o! B. k2 H9 c# P! G5 R
我都唔識佢,應該認唔到,

引用:
原帖由 denisews1018 於 17-3-2014 18:38 發表   2 v2 s4 T: `& ^( ?' d
後樓梯小心俾人發現啊!
) }1 U0 q) S! {4 P8 z1 w2 O
; X* J! G* x, }) M! R& {
刀話law,想打果陣無念甘多
/ K" L; @: V; s3 e不過下次刀未必會

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:50 發表   ' {8 k* F9 [/ r6 l9 c7 |
5 z1 }4 l( B  B, D$ e+ d$ `5 k+ N0 L
用校服包住JJ再係扶手到磨呀?
+ Y+ _+ Y2 I1 w嘩HI死啊!
' [4 w9 K4 R. j

: ?. A9 o5 y. b  L系牙!打左幾分鐘就射,射完仲系硬㗎

引用:
原帖由 bkkss 於 17-3-2014 21:53 發表   ; b% Z+ z$ |4 W. L# E
後樓梯冇人行架咩?
  F1 J0 F/ v" V, a3 q8 h8 M( W: Z8 Y' N& c! z
甘開後樓梯門有聲㗎ma/ a6 {2 ?+ r( ^& e  m
行樓梯刀有聲la

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:58 發表   ( r, t5 B. z1 Q3 N; t  _

( x  H. i6 H5 x. i1 W& @我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
- y0 `- U0 x8 c1 t% F9 m) C0 m7 ^; G# Q& D, ~% h
上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過
; m7 ^( p% h5 [5 H  l望左我地好耐先走5 |4 m' V# t/ U. c) s
勁驚囉

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 23:49 發表   * n$ H( O% A" n+ t$ z$ L( c
; j: o4 f+ _, h! C' c3 i2 n/ {& X
我都唔識佢,應該認唔到,
4 _  [' y" L+ K3 w  a
吾好傻la,隔離屋刀吾識la,何況吾同層
2 G5 N" i# ]" e3 R' R我cd刀鐘意系自已大下週圍行

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 21:58 發表   ' J* t* H0 m6 G8 G- ?5 I0 Y+ h
% p/ \/ x3 O* F- n& o
我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
. Q: `" p" O2 Z. h
報警拉左你????

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:14 發表   
8 X& O9 [" {6 g  w
3 V- v% f6 C6 h4 M報警拉左你????
, v! u) g' g2 F1 U  P( @

1 ~1 l& s7 h% O# n# v/ [7 C5 KCd刀5犯法,報警刀冇用

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-18 09:09 發表   7 ~' L% A3 c) Q9 A' m

7 g6 t4 N* a: `- K! V" y  Q+ z: b" v) g# L# k) }6 ]# a+ r& y5 c
上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過
' r' n% X8 v" U# K+ ^5 ~望左我地好耐先走& u7 {; y4 A/ \- s
勁驚囉
% l* \( ]/ l& M' A! X% u7 r% e1 M
都是著住校服?

引用:
原帖由 razer 於 2014-3-18 09:14 發表   
- o7 z- j" R4 E# j. P. T8 W  w( l! |
報警拉左你????
. w! g! T: v( U" C, [咁就無,8 _; W$ A3 Y, O% n
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!# ?( h+ h. m' ]( x" W( J
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:45 發表   * O( o! h% P" x3 s. Y9 O
( H4 o5 c7 M# y' \1 Q" D5 t! C
都是著住校服?
4 f( r  e6 q' c* j

2 C9 f" V1 A& L7 i8 l5 E2 Q, q6 n是牙,拒早我5好打底同佢去佳
" w9 l) p$ @+ D' G. c  p% W原來系想娣裙底lol

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:46 發表   
4 ~! f) u  h! z0 Z* G& W7 g) W/ M. y- ~+ G$ @( T
咁就無,+ Z  k! }' @% I: @5 \# V& O) S
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!' [# S2 w& Q1 N
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
: E; S5 `9 C! E* O0 K) h

5 H9 G3 c5 l4 v" }' I5 s比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-19 08:56 發表   
2 @/ N2 g! w8 x7 K, I! ]& M! A: C% s7 |6 u& r) n

* X7 H& c8 Q! q/ e1 Q4 }0 h比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo
( h! @: w+ I  B: I) y5 j仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.