嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-4-9 22:27 發表   
+ Y- B; v3 H" e1 E$ K3 X" X, S最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
1 i. q* O$ S& `/ S( D你就好啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:05 發表   8 p: s3 n, V$ n0 U  I
, O2 L0 c# F" d: L2 @9 E. y! A
著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
' C9 F, \- e% D

) j. T( H: M  v& t0 @耐5中一次la; ]! k% f7 G+ ?& _1 ?3 u! q
著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:06 發表   
) i0 ]; p* [8 l# j; O8 n: E
$ B& g$ c% f; [- V9 [; o
; g" V3 X# \* n: u$ V; t$ Z% ^" J0 c" K; G% _2 z- m
. S) k* W% o" t* q% n% Z( g
# h) A& ~: Y$ z$ }  |7 _
無錯,耐咗就....................
2 p+ I8 N  O$ A1 r" ]& E8 k7 \+ a: W$ n+ S; F* L
我有套保良射咗無即時洗
8 y+ F' g  s  I% U結果黃咗洗5返白" Q  u7 P; ?0 ^" T
而家套校服淨系用泥射

引用:
原帖由 kinkinbb 於 9-4-2014 22:27 發表   9 v2 j) G/ l  C1 C, [
最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
7 q/ e+ d" y/ s- i- @3 v9 ]! X5 k" {& q  i7 `  k# Z
金記出的校服著泥瞓更好

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:14 發表   6 _5 o) q% Z" ^/ O4 M
# H- A: x7 k9 Y# c& H
" Z: [9 u& G/ W; F3 S. l( D4 s
耐5中一次la; k+ ]; c3 g/ f" r1 M4 n5 }4 o2 c
著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
' {' j( X7 P* J* X- _6 O
巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:16 發表   
$ Q' Y# _9 e4 R$ @/ o
& a1 Y3 w* N8 i1 u5 z9 {( X, F% \7 B1 d
7 ~$ s5 N' `3 K- u& X我有套保良射咗無即時洗
/ z9 _9 ?  F  i/ r% Z結果黃咗洗5返白
5 i" h3 }) Z. b' g* v而家套校服淨系用泥射
" h5 w* K+ B/ A+ F- m9 ^( Q9 A- z我一射完會即刻洗,哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-4 19:48 發表   
, I6 M4 `/ x% x# t我有一招是,用雙手稱開制服,成一片薄布這樣,然後輕輕的在龜頭上面磨擦,一開始可能會不習慣,要慢慢找那感覺,射的時候會很像性交的感覺,超爽的,但要輕輕慢慢耐心的磨擦,懂嗎?先試看看吧
/ X) D, Y) ?, }4 J+ h
7 e, z- \2 G7 h' H# u: }  X  }* y2 ]
用肉絲更舒服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:21 發表   
4 N8 v* K2 S% J, c& r
* U& T  {% A2 P. c0 h2 o0 \- ?巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉
% C3 v' h& L( o
; p4 s/ x% \  l: x* B5 w. T
我5可以比屋企人知我有校服ma

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:23 發表   7 f- N) R8 T: M  @

, ~1 }! K6 v7 V( ~- |2 c9 B9 v我一射完會即刻洗,哈哈
( `4 ]% ~# _9 J2 w9 C
5 D" H$ X0 o+ U; D" O7 ?% l我刀系,所以家中無人才會射校服

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:50 發表   * H5 I% y2 v/ ^/ H
# p: j- k* D! W% P
0 K9 D# ~( W: y! D. @1 t
我刀系,所以家中無人才會射校服
+ l( B0 k" ~: K# |& d8 Z9 ~5 f我刀係. ]5 |/ ]  s3 z8 o
屋企人去左旅行先可以拎出黎玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:49 發表   ) b0 ~6 C# y/ q+ e

# g* N3 w' e% d) {5 d9 E
3 Q: {' |6 u- L+ s我5可以比屋企人知我有校服ma
9 C4 B& `* {: U# R( h係房熨囉.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-11 20:44 發表   , J6 J* ~+ a2 p5 Z" a$ h1 k* S2 E, G
! W. ~4 Z) V5 c! R2 U- i
我刀係* }& Z' h+ P1 X# H( l
; q7 J+ y1 M( y6 ~你屋企人成日去旅行?

引用:
原帖由 jacjac 於 11-4-2014 20:44 發表   
8 ^4 ^: u7 `' i# R) D# k! o/ q$ ?7 k& Y, Y( `9 z
我刀係# p0 [% n; R; K% b) L* N
% b$ A0 B( O% X1 c2 R+ b
7 Y& M: Q7 z6 a  k& G- r& W0 J我屋企日日刀有一兩個鐘無人,我會把握尼d時間

引用:
原帖由 kingphone 於 11-4-2014 22:09 發表   3 d8 G/ ?. f) y& m

$ [+ S9 A% v9 H係房熨囉.
7 a7 w7 M, ]/ s3 S' m' ?

4 ~' U0 v' E! L! |3 p沒地方牙,間房子細

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-11 22:10 發表   * L) B+ s9 y( V; F4 r3 X
6 o/ i/ ~, ]! l* ~$ I# U
你屋企人成日去旅行?
9 j7 e5 N/ @, L2 V  W唔係嫁
! S9 |( |: Y+ Y  K" l0 }所以無咩機會玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-12 08:43 發表   
' [" ?: `  G" w$ q4 D! O& p1 n4 G) T  E' G+ V" m3 @8 ], ^( s
. r8 ?8 G2 ]1 b9 L
沒地方牙,間房子細
5 K; w9 F) M0 F9 M6 {4 Z$ W買到蒸氣熨斗囉

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-9 22:05 發表   
( P$ D, k) T+ _/ i6 f! m
0 A# J% v: y9 D  R0 g- }: w/ \著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
) ?# T& Q5 Z! S
# C( B( h  x$ _1 N0 u6 m我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....

一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味

穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨  _8 M& z3 g6 U! p7 y1 l

; j& l$ h1 [% e* z好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   ! Y1 y0 v. \8 p8 g& J6 G
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
9 Y4 ?' f: |/ p) k3 c! r6 m
2 Q  T0 x7 _4 E" p好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
/ M3 u; F1 G! a

) m' O/ T4 [0 D+ a& f嘩.....妹妹咁詳細既.,.# b9 i: j5 f8 S& T" U
好享受咁喎-3-