嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
/ O, `# P. [, y  X& u) {穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
8 x  ^6 Z3 E, W) ~5 F" I! ~
+ `5 l0 m2 `$ ?# a好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
3 G& b0 ?! z; p我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   
# D1 u* m1 `1 k
0 v. W$ W: X/ u, p2 T+ ~! W  A7 _
1 K; ~) x9 E6 O5 V7 @& I' [我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
. S2 z, `0 k7 b, W
點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   3 I6 [2 E% E# q! e
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨# s9 h# I% t( L0 h$ @) v
0 T. `0 a3 u7 u; _5 W
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
& @1 ^: a& f8 ]6 R/ J* R是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   4 K* S& ~  _' w- b

- q8 `9 `1 y5 ^" E4 g" T6 H/ n6 s買到蒸氣熨斗囉
, H1 \" I6 I% N9 {1 `7 M6 V, w7 k7 {) B
打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   
6 ~$ U4 V+ D1 t3 r& [4 C# S! X
% B' w% }' ]& ]% T4 c/ [" F
- C8 L! D/ y$ w7 |我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
  k! }5 ?3 \3 \* m3 H+ b9 g$ F& d; q* E& {" X
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   
0 v& `) g: T) K( T6 K一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
& B) W6 ~" C9 \& V
% Q3 B7 W5 j0 Y% x& m: }, t& h6 k$ K
我cd咗刀會對住鏡打飛機law: U4 t, m& Q% s  F# x
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   ) U# V5 C& z4 L' p4 L: F7 b
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
4 b$ h5 Q4 D( f# U
3 t2 S3 f& {0 a' @$ F# M好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
! u& {1 G- \; F5 d. p( d
姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   
" d& ^; f9 Y. p: z" J
# v' K$ w' Q, d/ K' e5 \1 _4 B是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
) W0 j( m  |/ ?2 x
% H9 T  ]/ U9 P, q1 D$ ~我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸
1 R2 {; x% P" |8 `! |: S3 {' w用沐浴露慢慢倒在身上, x- l7 C8 v9 _) }, g0 c) \  E
感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射
# ^8 o' ]/ F  {唔知有無機會呢) T8 r& p3 K6 k1 y/ C+ [& V

2 \3 ^; Y0 z: Y1 v: `* F[ 本帖最後由 serene133 於 2014-4-14 20:44 編輯 ]

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   + F' f. K! x8 J& C1 k+ d
( ~  }6 t! z' L4 M3 a! p& A: U0 m; ^

2 V( @* S( t# ~; E打直刀可以熨果d?
* A% @* B3 D$ x& q2 y' E係呀!8 m* g' ]5 U# p, |+ i/ X
買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   
! ?$ _" F5 Z/ T. J7 v
6 ]& e2 A% j: L! L% \點解會無呢?
9 l: c" r0 {: V$ p0 s2 U! X9 h" ~- r' T$ P% @% N
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
9 F1 Q0 ]1 W% m% a5 A* [4 T
% k3 N. }. |6 I- ?( U
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   $ l0 Y" f1 F* U7 c7 R1 K

* r) g2 @7 t' W7 ~! l& ?- s$ X1 d) y
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
6 @% g1 W4 W. j. p; O6 F# r2 P' q. \+ i
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   
) y0 \( V* q9 L3 l  g: n! W前兩晚試過全套校服在浴缸
0 L" t/ [. ]) a- a+ o用沐浴露慢慢倒在身上
7 l( V: f* _2 l% E9 a2 z感覺一絕
- j4 G8 U0 S& m6 u
/ w7 ?9 ~0 H1 x% ~姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   
3 B3 R6 R. a& _, k' v$ P+ M+ b  p3 \9 T* X
係呀!- m, c9 s* g4 E( W
買返一個用啦!
2 y- f" @/ D$ L9 p% I( w# W, g6 ^
$ z, U5 ?# M: p3 `8 u9 U' o+ {& G$ Q等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   
$ H: m2 o( F9 |) q0 }4 e" S, d0 h8 F2 k# I3 h! B1 K0 _- h" I" Z! W

" M' M8 }) G* x+ p* C6 d9 i+ \呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
1 w7 r) M7 Z, C7 q$ ^# [$ b, F5 k6 o. d: m
1 L* Y, k( n  J2 T( ^" z% R$ |2 M

: E$ B/ t( {$ B2 J唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
4 w* `. d, H. ~, y# @! ?
# `& E7 D" Z: M. |+ b! ~8 k# T& t旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   
) S1 Y9 r. t+ d$ b! Q$ M. ^前兩晚試過全套校服在浴缸
) A- a. z8 M  e# \1 n. K! |用沐浴露慢慢倒在身上  ?  k* |" ]. Y
感覺一絕
9 ]; s" G. K) ~' U0 x
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,. Z. D3 {3 W0 [0 c% |5 `
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   $ u; F  G% i$ J" b- }
3 _( h5 k9 ?- p& j3 E; c
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,- k) |$ g$ h* D2 y
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
* w  o" d0 K6 ?& J
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的1 n  r' ~4 c" a# h# a
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   & l+ @/ k# y2 P
  e- }1 E9 _; T
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
, k% i( K0 n. d+ e, l, O那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
$ D: H5 z5 G, x6 Z: j
等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,/ n5 t+ b- ]/ M7 t
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看