嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   5 |3 \- P2 k' Q4 j) B9 x! Z% ?

* _0 v: L/ L; }4 }7 L
2 |& D" I" D! d# W% d- `1 |成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
3 s, B' h1 Y/ u1 L! u4 m3 c. Q* O. T; ~* P. h, b/ f
我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   
9 V# _/ U( X( R' Q著好校服後
7 I+ |9 K7 O+ L( h4 Y3 K用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊
1 Q; F  p6 j, b然後用後拉- k/ l1 f4 K  {, e. ^
要磨埋肛門位
, V, q$ k" T! F3 @% L拉到射為止7 W0 D5 w" m5 a8 r
以前成日咁玩
) [6 S% _) m+ H$ x! F而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
: ~% A5 ^3 Y" @4 X' i7 _
0 H$ E4 k; v5 [下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   2 J/ l* k5 [/ }7 K6 |
( c- c: k1 H- v& |$ W9 I5 e  P' y
' Y0 A% o' E6 E: ^; c
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
* V! H/ ?) C. U0 m6 Q6 L& A' r4 b2 e

2 A$ @; B6 R4 o, T我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
' e; {. ~% H5 w; j
" w3 [8 N% ?6 Z( B8 `' N) d  L7 n- J" O7 |+ @+ d2 w; J. s- u7 q1 L: V
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
: B/ m! W% {8 ?" k真係勁hi呀!
, I* T. s* D- y% ]/ `& j5 s不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
- \$ }2 W+ u2 p9 S4 E) M# l
/ }  ]5 R2 i+ v+ Z$ `, z真係勁hi呀!
- j! P( L- l4 N% ~1 o7 d  G8 X+ L不過就要買過件校服囉.
! k0 A- z6 O1 F! z

9 j  o+ d2 w  Y* D所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   6 d8 I5 u# K4 ]+ V9 t( ]

: b( h& p3 h9 W5 Y0 X, {8 F2 r- [: m% E7 ~% P) }" }
所以我自己係唔會禁做......
- _% f- ]0 @1 H0 B- Z
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   6 I9 ~  t$ Q, K0 |; U& m

! c2 j  N, P9 M我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
9 C% g4 M, Q  c) `" C  T( r+ ~. M' v6 ^- @
好有錢呀
# H* j0 Z& q% J, H我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
2 D, }1 {0 `+ a3 j: s: q* T4 _/ h; m4 W* s! c

7 l6 ~6 d4 n  `. n: f. Q' @' \好有錢呀
# e2 E9 \) U/ Y9 W, T; G  u9 J我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
1 X( m3 V& r8 [, Q# ~
又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.
* B' r/ n( d1 m1 h  Q" o% h
# Q3 O+ o8 c0 S3 e; z[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:04 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   + a: {% a7 }& V2 N3 ?

$ N0 t3 |5 H9 L* W
! q5 `+ c# `- V+ d% L) I好有錢呀
* b( k6 o! p3 N) p. b我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
5 p3 M7 Z; e* Q3 y
我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.
7 [$ c% e. C  \9 _' P/ t8 p上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.
: O0 e# U' y* B5 M& r4 F( g5 {6 P/ X3 b

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   
* s$ s. ]5 L% i2 P
# N4 N. N1 G$ w: ?% w又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
, h# q( Y' O3 M3 _. ^
( t8 j2 M+ \. J1 L下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   
1 W! p% S4 B4 I& |/ @
7 t4 y& g2 @! W2 p( d2 e( g
. ~) C' {) K" ^! f" E+ Q下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
# v/ v8 p9 F. g! w* o  V8 \/ a& ~8 h
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
- B2 Z, c9 m4 M4 b' k9 J' k/ i" B
! B5 t4 q; R. K+ L1 r
& \5 D& e7 U: q7 F5 ^下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
  g  l$ u6 o0 }* f: b& M

" ~( u! N$ [6 F' k% U  e我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   ! O* f" k( B% ?; r: ]; \
, \7 l2 \% f7 u

3 o! v6 `& u* l- L7 y我鎖左唔關打飛機次數事
: d) c: l- Z) g8 ^# |( y

1 X( T7 J9 U. d; E' N1 j$ ^好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   # ?- e( c/ i9 K5 ^, k
, z9 i* l! I7 ?0 a- q) {* Z

" b- X5 d3 t6 Y, @我鎖左唔關打飛機次數事
+ P  r& K6 V2 b' J* D+ `6 ]% Y8 e咁係關乜嘢呀?
" ^2 v% `+ k* W& S5 `! c% O$ N可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   ) F. N2 @# ]* f& i
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
9 r) Q1 Y# s1 V" H
熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   5 p8 O/ I6 q$ L8 s

" y' _( x0 q& [
! ~1 C% g5 Q6 D: O( J  b好想知真正原因添...講唔講得架?
3 }; r" W- D. M# s% L* m

u% r' X5 i" I& gcd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   
$ F2 t& M$ k% L+ ]3 g; K+ @$ Z- z9 q4 Z( ^4 X' [" P

" g) r! ~! Z$ {) o5 g+ A$ |2 |cd奴比主人鎖住係正常既事
: {! b+ ^+ @( n. s* q" g1 P/ \+ E' K+ O
& q$ a7 k) G9 o, s3 M其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   
; f: q# A6 a1 L2 d) V& H/ Y6 ?6 C) r
: b  v2 R' H1 S) P/ T0 F9 p) U被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
. a4 N7 p5 N  ^2 h有機會都想試下咁玩~