嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

咁你地係喜歡實調還是用網調?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   , n- F1 D0 R7 P1 H5 u7 {: m* u
) M/ W/ t! m$ Z0 [! k) |+ @
我次次都係自縛既, 如果有機會既話, 都想試o下被綁啦 (即係實調)

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表
& F# z9 P* L" |6 a3 W1 M咁你地係喜歡實調還是用網調?
+ }& i! R: Z8 d9 U  s
' Q) m3 W: G7 r. z# }3 T0 _1 c如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
& b& c& e# P$ L0 L  q; o7 x2 m$ T1 G
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 01:19 發表
9 H. }/ R  i, ~" u, B喜歡(舉手)
1 m( {/ g2 o: r* R. ?1 S. J! W都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒 6 B' B8 q) d& k  {' d
電擊器跟冰塊都很不錯呢....  F6 d& B) V, b- l! z. M
自縛的話....不較不好玩
* h8 {  L. Y0 y. _& a5 ^, I/ l5 b比較喜歡被縛
% q, _5 W- V1 K- ?$ {
9 l1 j9 F# ]. O# A4 f3 r
電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-25 14:07 發表   4 ]" ]: ]4 o  D7 h' d
0 H) C, g& C, Y: a: m# G0 n2 |

9 |' `2 i2 ?7 p% Q" o0 k如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?  e: ?- ?0 G( |& U5 S! z8 g
0 \  r2 v6 X) l) n: q  F$ z6 U
" G9 x! k8 n/ [: t* F: y) C4 k  O

+ f+ M. @; j0 {+ }1 b% T) O9 I. k8 i電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?
: ^- \" v% @" E( B! r5 F  M& t我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止

小妹都鐘意 SM ga,
5 B% p1 j8 N9 x' u! @+ j) r9 g, Z+ M- _' {
不過近排偏向玩緊身衣, latex 等等2 R4 Q' C* H* z% ]+ r
8 q* r* ?( B2 N/ L
好想試吓 cd 學生妹時俾人 sm0 I  b3 K  e) J- e; B9 j4 h: Z5 M

9 X9 s9 f/ X  C4 T# X. Z5 h6 ?my msn: [email protected]

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表   3 X+ a1 D! W" v. g

" `4 D! E9 q9 b" O1 N+ p8 P我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
, I+ h2 X) ?2 N* s3 H7 z9 ?( p" k& u5 C+ `4 C* M) k

* p1 b2 j  a2 Q( c8 p3 j不是拉~~~~~
1 J3 ?7 X8 s2 I  q是像退燒劑的用法一樣...., Q/ }2 [0 A3 k. H4 m
不過要先把冰塊弄成圓形的....
( Z9 m5 K7 U5 G' ?( U9 \不然會弄傷人的

[quote]
6 A. B* ~7 f  m/ N. E# D" j8 N7 O1 K* p1 u9 q

, u, }$ C/ i, c1 \8 {如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?! v) O( ]3 q$ w- D7 k, @# R5 x6 R8 x

7 {0 ]  ~: p. \, f) {% T* b; M! u3 ^, D' K/ D; M4 g

/ U& E& i$ E# D$ I9 \( \" {/ h

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表" ~: Q9 {, ]8 y( Z
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
( W8 c2 q. @$ o8 n
6 A  u9 w% o5 q/ V
但係我玩親都係玩繩呢...; c* o; r; V7 ?& |4 z
1 ?* T. Z. B4 B, l+ H, q
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表# x; F3 f  T8 p, B7 Y& `5 g
不是拉~~~~~! L9 K- B2 B+ g- x- b* i2 e$ G+ M
是像退燒劑的用法一樣....
. s+ k9 p+ i! w6 ?* Z不過要先把冰塊弄成圓形的....
! O' b1 v3 {7 v  I  S不然會弄傷人的
7 x  h4 v% E8 _8 @) h% Z
1 i+ k, e$ i- y; [
會唔會凍傷?5 j: N+ d/ J2 |1 g1 \+ S
-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..

引用:
# V) E! h8 Z7 Z$ O9 W% F會唔會凍傷?
5 ?3 |6 ~- F- f1 z; ~-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..
) E6 ]0 f  p8 W2 u1 r, @/ z! H& G
) f: d5 {) N% K. @# V0 Z+ O
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ
, A; m* H4 t/ E% ?# L% p7 i6 B8 i凍傷倒不會.....& A) f8 v( {+ p: g+ b# p- b0 Y( M: ?
不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD

引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表   
6 q+ s9 Z5 q9 ]
: Q0 q2 `1 X( z2 g" |7 D5 z3 F3 O8 y

2 u* Y. D2 k& {8 @/ d+ y不是拉~~~~~& c* A" k' p; G2 u9 J7 \" H
是像退燒劑的用法一樣....4 M4 A( ~. M/ Q+ R
不過要先把冰塊弄成圓形的....
. G4 e" O3 V8 T. W5 A) ]7 \# V不然會弄傷人的
) q' z5 L8 d6 U2 j8 {3 S
不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-27 00:10 發表
7 Y' n$ H. w: C  I不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?
, G' r+ }9 `4 [; ?
5 C* q4 f' C  Q6 l( i
我個個雪圓形冰ge冷格係日x城買..
4 ]! E3 V1 y# N7 N8 A唔知個到有無d細粒d ge...
8 b; `  O3 w/ ^. W. Z5 o6 ?) s大家可以去搵搵就係..* D: p; W. ]" @. x4 i4 N3 M6 M- I' n
* i& x* c: Y$ W7 |
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-26 17:39 發表
0 i4 u3 S) Y* P$ x9 o& {  B那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ3 e. r$ Z6 [& ^+ z+ O" m+ r
凍傷倒不會.....6 v; J: E6 i/ F3 w" ]3 p- F. V
不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD
2 E! e. `0 _# _" Z6 R
其實凍的話唔係會肚瀉嫁咩- -?
' k% g# s% f9 _但係我自己試過一次同凍水灌凍到腳震就係..
9 G7 k7 e& l9 x" y' d種感覺真係好正...
. p0 T. j# H, G7 }4 o不過真係套都唔用就放入去?...

我屋企個冰格係四方既
* h" E! `: R  s& q8 f, B唔係好大,大約一立方厘米到
5 Q& L. Q8 h0 ~7 B0 M; A
! K: G- [: l# D+ W" g但我唔係好明你地個玩法1 @) s5 f* n* r) o) {( D
即係將舊冰放係隻腳到一路等佢溶?

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   ( `# Z+ }( e) G2 d' z% s( E
; N& e6 Z, F+ H& c: }
當然是實調啦
) w, Z4 n7 `' e! m) Y但...找不到主人