嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

其實條裙係唔短架,,,係我摺起左條腰一二下
7 Y1 z9 W% E: ~
! {$ i) J, G: h+ z/ h6 J[ 本帖最後由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:34 編輯 ]
add我MSN啦大家

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:29 發表   & r6 C, b( `6 z- Z- v( i8 S! X+ S
我知唔知得架先?
5 y. C4 J* F' h( a3 t
5 M1 D; J0 f. ^1 O/ A6 o你想知o的咩?! 肉丁兄?!

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 11:29 PM 發表   
; z) U! J0 e+ x  A& B" S$ t9 P5 p我知唔知得架先?
咁我依家有無同你加分先  {# W  I, U" B0 T6 O
有呀嘛
( j* }- R& W5 n9 F1 O, k$ O有咪得囉
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:30 發表   
- [3 B" D9 B' G! A+ |其實條裙係唔短架,,,係我摺起左氣腰一二下
$ w  |2 a; p, A

/ Z# ^& }4 e* X7 ^/ l! d5 ~* z哈哈, 我就係唔太鍾意o的校裙太短呀, 太短同「學生妹」就唔太接近o勒, 我著校裙o既標準係: 及膝至膝對上2", 睇咩校裙款同咩學校啦~~

其實華德難唔難著,,,如果唔難入埋
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:34 發表   9 W- T- J. _; S" o
咁我依家有無同你加分先
6 j' g6 g3 J# T$ t9 F有呀嘛
: M2 ?) B  d3 @) s有咪得囉
( [3 L9 d& |8 n# r; g* ]
0 L* Q5 _8 x" ?  q/ f
我又要加分, 我三個月內發o左過千個post, 冇功都有勞啦, 我要變做2000點做到戀戀上手, 哈哈~~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:35 發表   . i  y5 {/ o* v  G
其實華德難唔難著,,,如果唔難入埋
3 E( O8 A: D% N

) x6 s; \( O) \4 D4 A& f2 I+ s華德係小學o黎o架, 華德中先係東涌o個間呀, 8 {4 m. m# y: I! A
校服就一定唔會難著o既, 同埋千祈唔好響昌記買呢套, 同正版差天共地~~

D料差定係點先?
add我MSN啦大家

我既意思係粉藍色果套WO,,,東涌?
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:39 發表   0 x  r/ P. F0 m* k4 U0 |. s
D料差定係點先?
. y$ k* Z7 [2 t: c/ f5 j" u+ ^) D) O

$ X' A5 v5 q, |/ I; e* |# W3 b
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:40 發表   
: V8 {6 @# c- W. S  s, s) M我既意思係粉藍色果套WO,,,東涌?
' p7 N3 g6 I; g' u1 s/ i; P" J* c9 W& g. I5 c- V9 u+ q) G
對呀, 全名叫「明愛華德中書院」, 響東涌~~8 i1 R1 a) y; I6 S0 ]3 t( Y) R* p

- b2 @! X' \7 g5 Q係粉藍色o個套呀~~
6 _3 C: c6 I* I" V" F添記正版條裙係兩層o既, 入面o個層深藍色, 出面就淺藍色- k- C& a' L4 S. W( q6 `
昌記翻版係單層o既, 係淺藍色裙+下面深藍色邊~~$ T0 ?: A. {* n0 W

- ~( B* _7 A3 O2 U% l1 Q+ b著法同感受都唔同, 而且添記價錢仲平過昌記添!!!

咩價位同埋,,,有無昌記咁易入先  u0 @; O+ ]5 l9 I$ L5 ]
添記係邊
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-27 00:22 發表   
9 e5 ?: G0 R  Y2 O咩價位同埋,,,有無昌記咁易入先+ Z8 N! \: H1 F3 `
添記係邊
1 ^; V' F) v, z* _# q. Q
7 t) O4 f/ M6 S
哈哈, 呢個問題, 請到「校服交流」區搵答案啦~~
3 i: B; \1 T/ E0 d1 F(實在太多人講過, 我再講真係...)