嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

唔知係咪年紀大o左啦, 越o黎越似o的維園阿伯咁...% h0 r4 r5 k$ F5 S" x) m+ W
你講中左人啦可能
add我MSN啦大家

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
因為是粵語無法完全看懂,* G" U9 J% _" j) M0 F3 }6 }! U
如果是我的話,第一時間就關掉了./ R5 d2 U0 M% W
我不可能和不認識的人談這類事,簡直是性騷擾(就我能看懂的部分)1 y& s# g1 y2 F" [3 N& C4 R
如果認識的,也不怎麼能接受,- Z7 r' d$ t; J
給它公布出來,大家會知道他是誰,可是也會知道你是誰,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-22 23:38 發表   
8 l8 @9 D; g1 u! ?% f" d6 r唔知係咪年紀大o左啦, 越o黎越似o的維園阿伯咁...
! s6 j3 Z  \0 {, y, t; \& q. s. E你講中左人啦可能
+ R2 _) h% L# H, r/ `+ z
8 l) D! g' e' [3 X8 u細佬唔敢再亂講o野o勒, 話晒咁難得升到做中手, 一夜之間俾人踢出校我咪得不嘗失?!( x% z8 v# E" S+ b

4 F, e0 ^! c( ]8 s7 r5 N2 Y可能人o地為發帖而發帖o者, 早知「人不犯我, 我不犯人」啦~~

哎,,,我一早都唔POST啦,,,,
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-22 23:13 發表   
1 p: h& m' e. t3 I, s- O+ B* Q  M* U1 A

. q2 y7 j0 f2 y8 c# O7 K+ w1 ~你睇返段對話, 「對方」都已經話知道add錯人啦, 都仲要繼續「分享」, 咁你話佢係有心定無意丫?!6 f% L& t8 w0 r0 D+ \0 O
0 C* I. b) s) {. e# s6 _
有時有o的o野, 唔係你睇得咁簡單o既, 我覺得, 做「人肉搜尋」o個o的人先最要不得,
5 {3 A$ [+ L( b  S* M' f: i! b人o地好o地o地一個人, 點解 ...
8 o7 Y5 m9 C" {' [  n2 J% ]. w0 g2 X- V( n. a  I% `
丁小姐MSN幅相同論檀頭相是一樣的!咁認唔認得呢?認得係咪
/ A  G; F. m8 d/ f/ d仲有就算是ADD錯丁小姐都好!試想想她在那找到丁小姐email呢?多數在論檀是嗎?
1 G% Q1 p4 [0 t; y  {0 p人家會不會看到post而覺得被傷害?
' V# E" P! f9 K! h3 k0 Q0 S4 j% \
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-22 23:45 發表   9 V- L3 [, v0 k: Z; O
因為是粵語無法完全看懂,3 y: _4 O+ g* g
如果是我的話,第一時間就關掉了.
* l6 @/ V$ T4 O& B" d* \7 q我不可能和不認識的人談這類事,簡直是性騷擾(就我能看懂的部分)
$ f8 H/ A% v) @2 U如果認識的,也不怎麼能接受,+ B1 z5 v! T8 L: b) \7 {$ B3 `7 [
給它公布出來,大家會知道他是誰,可是也會知道你是誰,
. ?5 v6 [. C' Y4 n0 e/ f1 {4 g
- p: T1 y, e$ G2 v3 O5 {不打緊, 慢慢就會自懂的,
+ q& _2 L0 G- c4 G; D- @其實樓主開了這個帖子, 就預料其他人知道「他」是誰了, , I# ~& [( h1 K- T7 f
而另一方...我相信也不是無意回應吧, ! t( H4 }" U3 t* F$ x3 ?2 ?# `) A
應該是一名職業玩家來的, ( o9 t) t4 i0 A, ]* E5 s: F: f0 Q
所以, 我相信也相干吧~~

我識呢個人仲同佢玩cam添

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-22 23:56 發表   - D; h) H7 g; e( {* @; A1 z) C1 u* y
$ a8 [- M- j- O7 r% g4 v" X! E. R6 N. m( P& d. m3 b3 {
喂喂,,,佢咩人黎架,,哈哈
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:04 發表   % O) S! {* W7 W7 [

6 e- g# Z9 g" i+ H
1 K8 u- r7 j9 p0 S5 S0 X3 p5 f喂喂,,,佢咩人黎架,,哈哈
# p$ z) r+ C# V( l
% R5 ~! p  q# F. Z) P  M/ q( I
事實證明, 係出現響呢個論壇o既人...

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-22 23:56 發表   % _& o/ m4 w$ j( Q1 Y6 ]
; W& L5 \# i2 O1 D. P4 D& w% u* f1 t
呀,,,佢咁唔鍾意男朋友cd,,,,,又同你玩cam既,,,,呢個女仔真係
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:14 發表   
  O6 \; q+ ^7 ~  u! f6 b+ X( L) p$ X. B5 M9 A( d" f
9 x9 }2 X& F5 D3 Q! Q4 G
呀,,,佢咁唔鍾意男朋友cd,,,,,又同你玩cam既,,,,呢個女仔真係
& N+ t* U3 f: G
" p' F4 o) P0 T# u6 l) A
B兄話識呢個人仲同佢玩cam, 但係冇講佢性別wor...

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:14 發表   
' i0 X4 m" e6 Q" f: `- N, K; ]! @/ a$ P2 ?
0 v$ [  ]& p& H# O+ k( z) @
' i9 |* k- `: j. Y8 ^3 J6 ^
請問:什麼是cam?* ?" q' b  B" t! A! [
謝謝
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

算啦,,,唔想再講啦,,,,我地錯哂
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 00:27 發表   
  j) ]2 Q3 x& Z1 w' A& S6 W; x: S
. r' ~' d& E# T' v# T, [& ]請問:什麼是cam?) C; c9 y) L% m# Z  x
謝謝
: M+ f2 i4 d, Y: O

1 C* K' H" `# ?1 B鏡頭, 電腦上面o個隻「眼仔」~~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:27 發表   ! F3 M$ v% i9 u7 w! b
算啦,,,唔想再講啦,,,,我地錯哂
( `% |+ M! W: y2 p+ R
) i9 c8 |) n- a6 `
你咁快知道個「答案」o勒?!

我都想知
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:30 發表   ( Y- z+ q8 t2 M# k7 W. X$ Y1 R

" G, d9 B" d9 ~3 F; P1 c% c) i( v) v) y7 @( E* n
鏡頭, 電腦上面o個隻「眼仔」~~
& o0 H3 F' W' |: Y5 A) R/ l瞭解,謝謝
; @4 T7 f' G9 X) u: V" Z* F+ fcam原意是指[凸輪],機械用語,所以我連不起來,

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:33 發表   & q4 z6 W* j6 r2 G0 @3 c$ D
我都想知
) H8 g0 {2 R/ ]: q8 `2 g% k1 h) Q4 Z
哈哈, 算啦, 都係唔好知道更好, 免得「希望越大, 失望越大」呀~~

YES
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 00:42 發表   1 n% L( @: {- L9 G( U, D3 v

, b2 }3 Q5 ^2 b) n6 e2 r* @瞭解,謝謝  r- m! [  m& ^
cam原意是指[凸輪],機械用語,所以我連不起來,
# d3 N5 g. T$ R9 S4 H( g6 f不是...8 b6 @* J' Q. W7 D* [
是那個視頻的鏡頭