嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

其實條裙係唔短架,,,係我摺起左條腰一二下
  b% t2 n+ ^+ N6 D6 C8 v9 l3 p* l
- A( K9 d" a/ i* ~/ c" w3 n* e[ 本帖最後由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:34 編輯 ]
add我MSN啦大家

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:29 發表   
( i% b5 P) R6 h, {6 ?我知唔知得架先?
1 O# P5 l9 j& x% Y( T- W" g, |4 L! X- K
你想知o的咩?! 肉丁兄?!

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 11:29 PM 發表   0 f" C) q$ w' I5 j# X
我知唔知得架先?
咁我依家有無同你加分先
; p. u  ]7 f0 D' T. ]: y有呀嘛
+ _' E, y0 h+ ^/ T% J有咪得囉
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:30 發表   
/ x, @# I$ c$ V) {8 \其實條裙係唔短架,,,係我摺起左氣腰一二下
# O, j) c' x4 u- M- r3 {& i$ ~. v
7 R1 l  ~" M" |: f1 R, V, N哈哈, 我就係唔太鍾意o的校裙太短呀, 太短同「學生妹」就唔太接近o勒, 我著校裙o既標準係: 及膝至膝對上2", 睇咩校裙款同咩學校啦~~

其實華德難唔難著,,,如果唔難入埋
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:34 發表   7 d( S$ S% ^- d/ S6 w
咁我依家有無同你加分先
, ^3 F% b. z3 x6 [4 [( N5 B+ f3 y有呀嘛% G! b) Z3 D: E, s
有咪得囉
) A, U+ b! I* [$ l% j/ j* ?) U; p! X3 ], ]
我又要加分, 我三個月內發o左過千個post, 冇功都有勞啦, 我要變做2000點做到戀戀上手, 哈哈~~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:35 發表   8 k5 u# r; V& a, d
其實華德難唔難著,,,如果唔難入埋
9 A$ h: ]; m. d

9 D. s- ^1 B' f" Q. x9 Q華德係小學o黎o架, 華德中先係東涌o個間呀, " c, U( c8 M# A3 L# H6 w/ w
校服就一定唔會難著o既, 同埋千祈唔好響昌記買呢套, 同正版差天共地~~

D料差定係點先?
add我MSN啦大家

我既意思係粉藍色果套WO,,,東涌?
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:39 發表   
& R) v1 N% S+ |, A2 gD料差定係點先?
6 s9 `; D4 w1 M. m8 L+ \5 G1 J

; p) S, g1 a6 n' n/ o
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:40 發表   
/ v6 S% r) I* f0 W) N/ \0 G我既意思係粉藍色果套WO,,,東涌?
7 D" H9 \  l* l+ Y
5 [( ]8 n* K0 _' n  c: Z% w4 |對呀, 全名叫「明愛華德中書院」, 響東涌~~
/ T3 O# X2 F. q) n0 j* w. D/ |3 X1 k- e, H- |. `; P$ \
係粉藍色o個套呀~~
% l% t$ u5 p# o* D- F1 z( ^添記正版條裙係兩層o既, 入面o個層深藍色, 出面就淺藍色  f% T2 W! a: l$ @1 v( N0 k
昌記翻版係單層o既, 係淺藍色裙+下面深藍色邊~~0 Q  b3 n  V5 d
: f. q2 b0 g  K- i- H7 c! P4 i. W
著法同感受都唔同, 而且添記價錢仲平過昌記添!!!

咩價位同埋,,,有無昌記咁易入先$ O7 h- r* o+ _$ ]8 n- |& N
添記係邊
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-27 00:22 發表     P" K  U% [  E9 ?4 Z7 X7 \# s
咩價位同埋,,,有無昌記咁易入先
% M$ k0 b- |, l9 A添記係邊
! Q# ^- u8 k' }4 T8 n/ D
9 a. w6 q6 c/ }' B! n1 ^6 ^哈哈, 呢個問題, 請到「校服交流」區搵答案啦~~
7 T- N- _/ \& q+ O8 @(實在太多人講過, 我再講真係...)