嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 20:45 發表
( v3 a- T& {' Y1 s我對手銬係唔洗用鎖匙的, 係係某網站買的.
- e9 k0 Z, d. V  h% y灌腸真係舒服, 所以有時知道屋企人出一日街的話就會同自己灌腸.8 {8 V' x5 L! A. h' M
不過真係要好小心搞到四圍到係......9 ~7 k% e$ G' l) q
下次屋企人去旅行我都諗住禁玩; 不過今次目標第一日會係一個 ...
) n% x/ m+ P6 Z1 ], u' Y% n
' D: N. [) _5 O
白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..% `0 w# W4 \; J0 U" \- U: Z
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-( M  ~/ i+ E1 K  i6 k7 |) h
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?# B' ~0 p; }; U: Y8 ~$ S/ s. E

$ b( B) G7 G2 }+ G
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 22:22 發表 ( |" A" Q1 v, O+ {8 w
灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就2 q: f1 }- M6 `2 ?
係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內.
  v1 I% G2 p- t4 A4 g# {無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一 ...
7 t/ h7 D4 V( k& N

' G9 R" f2 c3 L4 r& W" i' m& j2 }個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價好高)! P3 V1 Y- [  R
不過我好好奇e種d水係唔係只係會向一個方向流動...?6 \( ^( M2 Z, f, i( Q
(突然諗起n年前火水爐年代入火水個d..)

灌腸器能不能夠用一般家庭用品代替?

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009/12/13 01:14 發表   
7 @, ]$ s- Z) G我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?
: h8 |3 a3 w# J+ u6 B咁呀, 可不可以PM個網址俾我? Thanks!

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 23:11 發表   
8 B. z* Q5 N, S& c2 e咁willy同miky386, 你地晌邊買?
( k0 N' }. F5 \7 t5 D

8 u: z7 F! A! ]# [) Z我係上網買的. 網址稍後pm給你.

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-13 01:34 發表   
8 }% j% C! z' l  h0 f4 M! v& E: x* o3 b4 S/ ]. c
7 n5 k4 i( x  ^/ R
白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..9 l8 V: U# H" {. W% M( c% P9 X) y
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-
/ t4 c2 c/ |( D3 _不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?3 ]5 k) g  u3 X0 y, n) N
! \; l+ g9 H  b8 I5 K

# m1 q" H) [2 M' v& f; ?個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價 ...
9 s0 \" }" Q6 p( Y* t' p, b
) Y7 @; C1 u$ ?7 @  b- w  E
我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人
8 _- ^# |2 L9 Z. B: x2 @去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-13 19:23 發表
8 y6 d9 c/ b# k( x8 U; |我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人+ N; {5 y+ S8 Y* {
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.
) g2 J* W- Q4 F) ]# Q8 I4 H

6 ]7 C, d7 ~5 F3 i: u# C有些時候總會出汗呢(被 消音~ 時)
0 e4 K+ o6 v, H- N3 ^- ~網址...順手pm黎..-v- (通常睇唔買多)

岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返., A7 r) d- u. g# }0 ?1 ]3 v
睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-14 20:41 發表 5 M& w  Y$ e5 G: ?
岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.. b; _; S3 ]3 p" \; @" s4 M
睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.
% e  s$ I+ h! \' c, s' D
" [* m2 }+ K6 ?  [5 D# W/ O
你家人經常去旅行呢~(笑)
  K# ^5 g0 t# M6 j5 m8 |你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)7 d0 \# X# E) F: ^% ?
汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)) R: h8 a9 o! o$ K6 w

! i) a4 e. f1 k- M  W- Z- n那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-14 22:43 發表   
+ X7 S6 f8 t) a: G
6 r, ^& A  h1 i% H' `3 Z( x' l8 y. [$ c: |8 _( ]1 J
你家人經常去旅行呢~(笑)
/ q8 c% W5 `4 g* q& R/ t你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)
' I; g1 \' `# h, W: ^汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)
! u5 \6 w/ P0 F4 B* h
: `5 F1 F& J6 B4 e; t% b那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)
, G0 f* z4 v+ |, L

: m  p+ ^; z4 B* i係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做),
2 \# Y# C0 o0 r" k1 M3 z/ T所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;
' p4 v. v- ^4 ^! B& {結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿片;5 I7 f$ R4 O% v; b) R5 C
同戴上腳鐐. 家姐話要禁樣直到細妹認為可以停為止. 但係宜家細妹
  f9 g# F1 {& `  L+ F5 {仲未滿意~ 佢話今晚想多一個家姐陪佢; 所以個'懲罰'唔到聽朝都唔會停...

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-16 19:53 發表
  x5 H' o: t0 K% l' `7 T係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做),
" w" I/ F5 f; J5 U所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;
( Q2 T; ~2 A# t7 U3 p/ g+ n, W結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿 ...
6 N' @7 x2 y% x" F3 t$ |5 O
! s+ _6 \. d$ r1 i
話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||): X3 C9 G4 s) L0 M7 f9 }9 }3 {+ _( l0 r
絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..0 c  o7 K8 |$ j4 {. p
以平時著絲襪已經係一件難事- -...
) a2 {! ~$ |- R  R
% i; G+ l3 J$ i( b) A' ?本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍><...唔想陏...5 A7 T1 _# V  n
(果然無主人的話有些東西很難做..)# a5 y( ?/ U1 l$ l3 Q3 Z
  P( d3 s: P* p1 j1 U0 `

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:03 發表   - g9 Q) ?7 E) M  ?8 R8 b

* N  G' _9 }, m1 @7 |
5 p3 J' Q! X( ^, n0 U話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)6 x' t# s6 ]" n+ p* {
絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..
) h# ~% j% f5 H# ?& {1 \/ y2 e以平時著絲襪已經係一件難事- -...
: R0 p4 d9 G2 j
5 q3 V: i9 C2 w本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍>
1 R0 z8 o" \0 i0 ~9 g" N. [- `+ Q9 F& {+ Z! X7 [
因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.
8 S& ~" c, s; N: P9 K+ N0 ]今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片
  f9 ?3 V0 H/ \# \* r$ v就例外, 屋企人去旅行先會買; 之後係佢地返前就用曬佢.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 11:47 發表
, j( z# H" w/ L; N; s因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.
' r8 v9 ^  E' w  @9 S: q今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片
2 k4 c$ w( E% W就例外, 屋企人去旅行先會買 ...
% ~8 s- C+ G$ _5 A# f  I: n% _& G( S4 E6 p7 r4 D
迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?... 6 A- D$ v7 U9 c- W2 y
你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 18:06 發表   9 ?8 e. G5 y6 C, c( Y

|* p/ _! e2 d# ^5 @; Q. u
7 {: J9 F; Z2 C迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?... 8 t  @/ U% L5 B. R! V# i# x+ u3 F
你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..
% _0 `; v, ^1 y) @: g" I7 }

" Z: \% _- J9 y2 h我個LOCKER大約200蚊一個月.
3 H  u: o1 \# d: f飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 18:09 發表
6 ]- {# I) {6 ^我個LOCKER大約200蚊一個月.
! f# B" `" x( m* d5 A8 _* c飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)
1 a6 b% H+ ]" @0 k" \
# W2 Z  Y/ Z8 P, Y5 u! E; P  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)! [8 u1 f6 _; q
但係我屋企除左繩就無其他呢...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 23:12 發表   
3 E/ N" d) g7 D& R
) T1 H7 K# P9 a( ?5 {5 `9 [" L: e6 @
3 j; B; t" x0 E  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)
7 T9 [2 m0 E" j5 u+ w但係我屋企除左繩就無其他呢...
9 v5 d5 d! H+ a$ l
; ]2 z6 Y) L7 @( e( q- E# }3 w* b% W如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....

每個人的喜好不同吧% M3 K. F; G* |5 }  Z# p
不錯多嘗試新鮮的事物( Y- C: G1 G: b. M& ~
也是不錯的唷!!

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-20 13:04 發表
2 J6 z2 M7 H2 |$ I( q如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....
6 g" k! B. j- c3 [0 J* b5 E1 U話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..
# }* `) o' c0 A5 G0 D  I8 [之後有一次塞左支三腳架入去...- -||
2 `* @: y0 ]* I/ f6 r. i咁你個個有幾大..?
( [; }5 s8 |. ~4 I# v) X4 O0 Q! B$ q( a
但係自己一個住都會怕有朋友上黎見到呢.." L. U; M7 i# f$ Q% k
(我有一本教sm ge書 (漫畫ge教科書囧) 放左係書架到) (真係好入門..囧)
3 v0 ^7 s. J( h! A(所以我d朋友都知我識玩e d.. 但係怕佢joe央所以無問落去...)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-21 00:10 發表   " H9 [0 G& _8 u  u; J4 G8 l4 l% y, [( W

, t: H, I' i. a8 [2 ?4 b  ~話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..
" W- ]6 B% f- T之後有一次塞左支三腳架入去...- -||" m% N' c' d! W$ p- \
咁你個個有幾大..?, Q7 t# m- D+ b) j
1 A, g+ z% ^/ I, [
但係自己一個住都會怕有朋友上黎見 ...
! m$ @# Y+ Y+ ?0 c9 {2 r
/ i# v: X* n5 J* C5 [7 P% |
我個locker面積係16立方尺; 基本上可以放曬我d野入去.

喜歡(舉手)
/ {8 u/ f7 i: ]6 f都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒 : n, O2 V: m8 |0 h
電擊器跟冰塊都很不錯呢....
8 H# _, u& I4 m自縛的話....不較不好玩
) `* p: p  J2 b: C: q: l比較喜歡被縛