嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Long Time No See - 心儀CD研習班

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   % w' ?( F- K6 H, ~+ Y
番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~- v0 k2 e2 E# L
9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
9 a" C, a! s: C( W+ ^- o6 o6 {
你新手?新你頭個XD
/ `, f/ l$ e) Y  |6 i" m我唔算復出呢,哈哈

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   
3 ^$ Z4 H: Q! @- g( \* u" w! ^& x/ j  j/ x
朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定
! p4 _$ n! e* L5 K0 `' D9 A咩叫原教旨毒?
( J* S- e3 E; j; |3 J# z
以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD: ^4 r0 _8 v9 k
6 Q8 h- o0 L" t. ?3 X
原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦2 q" c" j6 `" |5 C
簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

Zoom 上堂?
! h7 U) D3 W- d3 v$ u4 B: U. s4 D. h& R, A( D
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   
. l5 F+ X1 ]1 c6 K- J/ O1 H" D$ }' Y( f; u5 `
會有人記得好開心
8 f( m6 m+ ?1 r- @5 @! n" i不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
' d$ p5 l- y! h+ V

+ h# [0 }& V& y/ ^8 q- ^你都話恐怖。好多人要删相。; q3 W0 u. x6 ?) P  ^
你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w=" : R' o/ p1 N0 c: V
好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   1 E* W; z8 X' H6 u9 p; Y: s' ^
我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
1 n3 T; _, j! ]! j, s

5 i2 [8 ^, J$ ]. j  v2 A& x; u5 j只是 熟女
# H1 E5 x% E/ S) \, R8 Q5 l/ S( l$ q' l' i# J9 p
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

只能說大家都長大了

好久不見

回歸回巢回坑回乜都得
# I5 Z3 v( O4 M4 ]8 h. g回來就好了 long time no see

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表   # B9 C% G1 l. _7 z' q
好久不見
4 q* i5 [+ U/ f0 q- l
; _+ n2 G* a: B  S4 q# U: u% I- C2 u心儀一岀手,4 j$ h4 a% x" v. n
好多 以前的姊姊,也岀貼' |0 B" l6 i3 v5 u
( G! k3 |; B! J$ M) K/ ~1 G
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表   6 h6 x* j- y+ N# G, s2 v- `8 e

2 l. E) o% U1 v& k9 z  X! z% J( r' s% T4 D3 U
心儀一岀手,  S* Z( f- u2 z
好多 以前的姊姊,也岀貼
  E  E4 \2 j8 ~/ v; n' R
) \( A' C9 |! h. w2 R0 h) s( t! P(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
! V0 v( v% k. ?. E2 Q- H
因為不知說什麼好

我都有興趣呀,心儀姐姐