嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

QQ請問係咪wechat?

我用 Nateen 或 Tena Maxi

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   7 L: q) U8 ]5 \& B6 Y% K
3 ?* s4 @* r) N" W* k好像唔同

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-2-22 17:21 發表   " }0 g- u1 r/ d1 P4 M: m# i
我用 Nateen 或 Tena Maxi
# E/ k3 K6 V: @2 z7 b9 o& o我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,1 i0 J$ g, \: q
外面就包ABU比較可愛既片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-20 17:05 發表   " M! N' ^9 U; r: S
我直接鴨2-3層成人尿片
. X# o/ {( V0 h0 ]下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的# w9 F" A* c5 |
: ^6 j; C0 s9 f; o. F
...
1 `8 O3 A% o% d4 }) REDDY你都幾勁架喎
( l5 A" ^  l: S) I% m可以影埋出來比人睇,成人尿片我試過,,但可能押慣自制布尿布.押成人尿布好似唔太舒服,自慰卻冇FEEL
4 R$ N, |) j, y* F/ h只有厚厚壓迫感覺,,但好吸水..有安全感.濕晒都唔會滴水,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 19:19 發表   
# u0 c" b+ H; F2 i4 J, y* ^* ^0 `; H
我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,& `! M% P' l) v* N% ]
外面就包ABU比較可愛既片片
" G3 Y6 H( Z0 n$ a3 T% V: f8 r: ^這些尿片貴唔貴架呢,??
( h% V% ~4 P1 M/ e) I! @4 w# J9 d係咪即用即棄架.?

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-21 12:22 發表   8 q' ^& e0 x/ Y4 _, [# U
飲酒押片,可以唔洗去
2 i3 e7 a4 t( E$ x
6 v( t1 U5 q  {7 I& y
我唔飲酒,,4 u4 [6 `- F8 ^: M) X1 }( J
不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:36 發表   7 `, ]8 g/ _" x  P' W3 x3 T. D0 o
+ Y' _+ p  @- ~% b
9 Q& T) F1 u# ]: ~7 Y

! g# X  Y8 G. `: g係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
1 h4 A1 l# E/ D( ~3 ?3 }5 c% NQQ己經冇玩好耐了,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   8 c" s# }$ {' d2 `$ _# `9 d! z
" L( d/ r, H6 F5 i$ o: |
QQ係早期10年前大陸好HEAT既通訊軟件,作用同HK之前既MSN一樣,都係聊天工具0 O$ K7 H7 S7 ?$ X
不過QQ係大陸監管得好嚴,所以只有大陸人玩多,

其實想問下人點POST相上來架,?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:21 發表   
# P# z! b; r! _6 o" x
3 z" n: V! N$ o+ E  y$ \; i0 L  W這些尿片貴唔貴架呢,??& t7 W7 T- v1 _% o; a
係咪即用即棄架.?
# q% d7 l, N( R比一般既貴O的O的啦,
! h5 [( [- v: `% b, T紙尿片都係用完即棄

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:27 發表   , ^( F1 l  i5 E- D; ^- ~

+ Z7 j7 _% S) x% X5 ~
; h! H! p9 p- l( }" d0 W我唔飲酒,," A, |1 b" Q1 m' Q. \
不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,
& W8 J7 x8 d8 Y& w+ @未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   7 L% [6 L. S; K

9 c3 D& z1 h( ?. a未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
, {; W/ P7 ?) s7 O* J' [4 H+ D* D8 J& C0 s; B2 |2 B
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   
4 h/ x4 |0 A: M" w: {! G; H& C' t! C1 A0 K7 q
. @/ o% Y* ?; y) o0 @+ }
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
) [3 @: a( [4 E& [$ N! S未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒

我未試過鴨片訓教會瀨尿

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:39 發表   
. J4 ?- j* _( M0 p: z; l- _. [
! d9 [. ?4 B. `; G2 A; q+ [" a/ n比一般既貴O的O的啦,
' D1 t! c$ w) R. S紙尿片都係用完即棄
- Y( i9 \5 f6 ^( U* K& }1 P/ P
咁咪成日都要買尿片.?: f7 _/ K7 @# i8 o$ C3 m, I
不過都好方便喎,起碼唔使洗,我用布尿片就次次瀨完都要洗,,仲要另外洗,,好麻煩

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   2 S2 G/ O/ [* Q
6 {* o/ J" h+ d- U8 W
未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
! G9 @( Z$ U* G
因為我正常訓覺前一個鐘是不會飲太多水,而且訓前一定柯定尿先訓,所以正常訓覺模式是不會瀨尿,: X5 z3 X7 ~% h% F, [4 z+ S
但當有心玩瀨尿時就會訓前飲多水,再去訓,因為慣押尿布FEEL到急尿就會自然瀨,雖然訓覺但其實都有少少知覺,不過唔瀨得好多,,訓醒只會濕少少,

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   " ^4 ~8 p# e3 s( w6 H- M1 e; _
1 Y. W7 H+ |* v% P+ M4 r: O

0 M) c5 e* X8 g有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
, A# v  h7 N" y$ ~0 _你是否飲好多水訓.?' H* Y' r* S9 l0 K+ s. f
你包片次數密唔密.??
, |! V6 |1 s) e, G! o* g如果太密會變成慣性瀨尿,唔包片都會瀨,,變左一定包片先得,,
, F- z, k5 ]" T" p1 F影響正常生理系統

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-4 21:02 發表   , b& g0 U+ C0 [
4 Z& X5 n1 b, M3 q. w/ M
未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒
+ z$ H( w) X# x) j) }+ e
我反而押左片,包住有種壓迫感之下先會瀨,,可能玩耐左既自然反應,但都試過少少尿意個時係冇押尿布之下瀨出一兩滴,但只濕少少,訓醒時重有尿急之後去柯,
' @. C9 I) j" U8 }5 Q0 e當押左尿布時,訓覺就急尿會自然瀨到,,可能有安全感先瀨到,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-4 22:32 發表   
; [% J3 T3 Y2 W7 A2 [2 @我未試過鴨片訓教會瀨尿
$ `1 M, v9 h; w8 F) Q! v; F如果唔係訓覺前先飲水正常無咩尿意係瀨唔到既,,試過好累無飲水狀態下押片訓覺瀨唔到尿,,但起身時有少少尿意.
1 W4 P6 |" _# k$ _' V10次有6次多數押住片乾住訓醒,