嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

回復 20# X~BOY 的帖子

我緊係當無事la
1 T4 V! h( a/ n9 ^/ \; P  ~4 R& @  l我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-1 14:10 發表   * j, [7 E% v$ [
我緊係當無事la
2 {( O- M8 ?3 `1 W我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...
& ^. S6 [* J9 Z! x5 u
其實可能佢覺得好奇咪貪玩拍下,應該冇惡意既

岩岩又玩完尿布,又瀨濕一塊尿布& `9 X$ X& w+ r" Q) k0 L
今次新年後首次玩,忍左1個半鐘尿就瀨左
5 T" c% p, T$ f時間都好平均,最耐個次忍左1小時45分先瀨
( \' g1 y- K" V% m& d8 T  n今次計埋食麵兼飲左2支綠茶,舒服晒

我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺 : R3 b" V' ^1 q* j- S
鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩

今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-11 10:21 發表   
" m) D5 ^. L5 W$ V0 m) U我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺 ' _. l$ {& a+ P8 S+ b
鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩
* y* u) Y. j0 U; y" I師兄有冇試過用大毛巾玩?7 y4 r0 i7 r3 b# C  R6 l" j
摺成尿布好有FEEL架,,,舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-11 23:48 發表   
7 H: \6 O( W/ O, w5 c% @+ ^- Q  o& E+ d今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服
6 n) j$ t9 _4 Z, @; f2 b9 j8 Q通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,
  B) M! p( c" i( q) F4 X$ p" m/ E每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,# h9 U$ }1 x- e# x. b
如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:01 發表   : s! ~9 k3 J* A, y( Q* I; m
& {7 W: O8 p& i- b" Y8 I
師兄有冇試過用大毛巾玩?
' D- E! q, \  _, M摺成尿布好有FEEL架,,,舒服
: X% Y- A4 y4 E4 Q2 D/ h3 D
7 @# S  E) y& p* t( K
請教一下點摺的呢?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:15 發表   
6 w5 X4 [) H8 R$ h- e0 }0 E7 ]) R; ~6 w8 I1 s' A1 J
通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,
% l7 c- s" B. b# L- f% t) |4 O每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,
! G' y4 O1 X9 `* X! h5 u5 w/ v如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,
5 ~8 Q5 D+ G4 w+ R/ E6 n# w6 `1 \3 O# d
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......4 d$ n; v" ~' u2 x- K: x
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去.
4 f5 ~) l7 W$ B0 k( _ 第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換.
, k' c5 X4 S# s5 D. g0 b8 [- Q3 i不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴
  C- f' V: l; `4 V有一次夜晚飲左酒, 第二朝就賴.

其實我都好想有同好一齊玩,大家一齊換尿片

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-16 22:34 發表   
) G2 m& G0 F! L: g& O3 e. n, j: t; O: h
& {- Q4 C/ r: b; z. z7 s, t- J
請教一下點摺的呢?
" M$ V" j, X) k4 Y
其實方法好簡單架炸..; w2 K6 j# |7 x1 [1 h; ^( P5 Z' G
去百佳買條大毛巾(百佳而家最大既毛巾SIZE係70CM闆150CM長)
! G. F6 i, Y* E8 n( k0 ]大約$607 ]* ?8 T, D8 r3 C
我之前就用這種毛巾玩..
0 e& Y& D9 y% P& |1 i& m5 Q先將毛巾攤開成長形,打直對正自己,再將頭&尾對摺>再右邊向左邊對摺>下邊向上邊對摺(摺到差唔多厚度,唔厚可再摺多下)
8 n. q/ I6 ]" }* W厚度我會摺到大約10-15CM(隨自己需要)
) l8 z* X# Q. h2 q( f, ?" w' o( f這步驟己經自然成長形,以上方法只供大家參考,6 R" }' C0 h1 v, Q! S, S  k4 c8 \, T
大家可以隨自己需要而自己創作自己風格既尿布享樂,或分享大家認為舒服及有趣既創作

引用:
原帖由 willy 於 2017-2-17 20:10 發表   
" _) M6 k9 ]6 R: u% s' O$ u4 N, [8 q( C' u& i: J7 _
  k# B4 b- n4 k1 h1 x
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......4 F% v" F; _* F5 N# _/ A$ F, h
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去.
1 E6 I3 }/ f) f 第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換. 6 U5 r. W0 _9 H6 S9 f5 i* z; Q$ ]
不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴
& N3 f% ~. v$ B) \' K' Y ...
  r/ O/ \" k' f4 O9 N
我同師兄玩法差唔多,不過我摺定3條尿布先,第一次特意急到瀨,之後換第二條再自慰射完抖陣後再瀨
0 l6 x3 u) @8 {2 _" M7 U% Z7 x- c% [再換第三條就正式訓覺,補充水份飲大杯水,之後訓覺自然想瀨就瀨,第二日訓醒盡瀨,慳番去柯..再起身除片沖洗

雖然都玩左15年尿布,但其實己經玩到有押尿布時先會瀨,冇押就唔會隨便瀨既意識
' f, A% r+ H+ W% l$ I2 A  v# z而且押片耐左會有後遺症出現,會令J仔痕養,要間中搽爽身粉止痕,,4 M0 m& m8 w0 G# j. }9 P
所以提醒大家玩時玩,要注意身體健康玩完記得清潔身體

我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-2-19 19:22 發表   6 ~: `9 j5 r9 q# U$ g# C! l) C
我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便
( Q2 Z% g! h% [* \# A' G) M
嗯,師兄原來鍾意這種風味,4 e, J% a3 H# r5 s* N
其實出面買絲襪並唔難,不過如果由男人去買可能好監介,但而家可以用淘寶買,好方便

我直接鴨2-3層成人尿片 7 y6 ~+ A" ~% h2 t1 P8 U
下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的4 s* Y  O& ^% H& F& y. p& Z, ~$ M
& b$ Z9 c7 U+ F4 k8 u6 p" G9 |' G

Y0 ~" Y! w" {7 A; V% {9 u# Z( n: @- L

飲酒押片,可以唔洗去

飲酒押片,可以唔洗去

回復 36# eddy0clng 的帖子

好厚.我諗一定好舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-21 13:21 發表   
4 v4 R5 U, ?4 C* C1 ]* z* `4 e好厚.我諗一定好舒服
( U# e% I. ?3 x
  P, v( w5 @' A9 s  f) T- l- X3 @' Q2 {0 n7 p$ q  {
係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
6 w9 I% Y+ y! j$ f8 Y3 J  C4 ?$ U( J; Q& ~+ p. ^& S3 l6 N- s. j
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件