嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

kary重新黎過

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 23:28 發表   / G, @" q+ H# N3 Z3 q1 g
7 d4 B8 p& d- v
係囉...激到kary死死吓
( i5 i7 s% `9 f" u" G- n6 ~( I: C2 n' E0 n, W3 w
我幫你答o左好多缺乏維他命A o既朋友o勒,
, W3 U1 N0 c& \; w, d) d# YKary妹唔好咁激氣, 攪到皮膚差晒...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 11:23 PM 發表   
5 p& ?; V6 n0 T3 [+ U  p( H* R! N; ?: ?5 ^1 X( X0 d* r

! F( q: L( }. m  Q$ v% i8 F, _0 ?張相大大隻字寫埋個網址啦, ; H9 w& S2 H  z. M  p; |
呢度o的人又問, 學生妹貼圖區o的人又問, & a/ J9 i: l5 W8 f5 L) J
唔通個個都有夜盲症?!
近來多左好多「為回覆而回覆」既使用者。
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-18 23:34 發表   7 Z+ |. o2 U+ g3 t2 X
近來多左好多「為回覆而回覆」既使用者。
& ^7 N" D- a, b  Q& \- P2 s2 J, T: N, F. D; u  L3 l& B
都唔係近來呀, 一路都存在,
( X# Y6 J: y9 I0 v9 G尤其o個o的對校服冇興趣, " M: w$ r  x' t) X3 v6 m) _9 o3 \
但係入校服區留言話「我唔鍾意校服呀」o個o的真係...
0 }9 ?' }* _( O' b
; J& _5 k' w, k. w' c- T其實, 呢o的咪叫走精面囉, , h2 E& {/ I  v9 V- F+ h8 }
你又唔可以話佢呃post, 但係佢o既行為好明顥係呃post,
; S/ W! I- e7 ?: L1 u8 R. g但係...冇人會正視呢個問題囉~~

你地想吾想知kary而家點著呀?

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 23:32 發表   4 [: p. X* |3 |& `

4 s+ B8 f9 Q3 m; y: }7 O& |0 W
2 f, |7 d# L; b0 z  C我幫你答o左好多缺乏維他命A o既朋友o勒, 9 N5 \" i" B% s
Kary妹唔好咁激氣, 攪到皮膚差晒...
2 N# x/ ]& V) L6 W5 o4 H, s
搞到我要full返個mask就慘啦

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 23:42 發表   " f5 O, v6 T1 U$ H! g3 ]0 c2 G
你地想吾想知kary而家點著呀?
2 M1 {# A0 N5 h
8 t3 P+ v; M1 Y  P
差1點, 入校服區開估~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 23:44 發表     `- o) X  d) e( c
+ i6 X' g& h2 b; a3 ]3 _2 e4 m
) E: D% W% J, j8 A( |( F% c1 C
差1點, 入校服區開估~~
3 [2 _; G5 S; U3 _9 i好野, 入到校服區啦

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 23:43 發表   7 k: Z$ P# o" B2 `9 A

6 n8 j6 G  D( {4 {% R( r% U搞到我要full返個mask就慘啦
& b/ p* T3 i" l

( V$ N" N5 l  Y( F咪就係囉, 為o左o的濫Post o既人谷Q氣, 值得咩?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 11:39 PM 發表   & R$ ~# j. G& q7 f* c
# j; W0 P: Y  ^, g9 ]

5 c  u7 T1 H" K* }9 |. I0 k都唔係近來呀, 一路都存在, * @% P5 ~8 m7 X8 z/ H1 V/ m! v
尤其o個o的對校服冇興趣, * ~; T+ c9 y' b! u% m
但係入校服區留言話「我唔鍾意校服呀」o個o的真係...
$ B# ?- }8 _6 K% U( @  D3 U" g7 d" @- `
$ V5 h' q9 R7 E. H其實, 呢o的咪叫走精面囉,
( f4 i$ N; Y3 Z- [" J+ w* o你又唔可以話佢呃post, 但係佢o既行為好明顥係呃post, , B- }' d  S2 M. N8 F
但係...冇 ...
離少少題:0 U5 I2 E# [0 C. V9 F, L0 n" M$ Z
突然間好buy x大某個reply其中一段

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-18 23:47 發表   
" k+ T, b, A5 p4 g. i! }6 k離少少題:( [# j8 Z2 ?, ?' a; v
突然間好buy x大某個reply其中一段
: L2 M; e' c( u8 r: e" O
; U6 v5 Q/ H2 {( B呢度係CD聊天室, 應該冇主題限制冇話離唔離題o架,
; L, U5 T9 ~, `1 a- W, ~5 W: p3 l你講邊段呀?! 佢回我o個段呀?!2 G4 }3 P. d- t  D' C6 Z) J

+ r/ t8 Q) V- `$ z1 K2 [4 @+ ^" a# h每個人都係為o左唔同目的而入校服區, ; r$ c) b# C' ]! D! d
如果校服區咩都唔俾, 咁不好閂o左佢啦 (類似咁啦~~)

回復 50# dcch1 的帖子

引用:
對於加密文字,我不能控制站方宣傳推擴之心意,未能阻止搜尋機械人工作,但我以加密方式發帖,旨為符合供應商指示及防止頻道不乎者了解通訊內容,對於未能解讀的個別字眼,亦視乎情況由他人搶答或自行解釋- `/ l, Y4 }3 b2 K  Y' P
我貼的帖未能滿足所有人的期望,但起碼不是廢帖、騙帖、錯(區)帖,要是不滿意在下的產物未能符合市場需求者,請看看的你帖數、貼帖的回應率。我有投訴過,報告過某些騙帖廢帖,若有人認為我有違規之嫌,或是無違規但行為失當,請報告版主或各級壇管人員並說明理據,由站方判決。要是覺得我態度囂張(串),或是發帖不合用,請選擇合適的帖閱讀及按「感謝」
7 a1 [4 y: k4 ], c# k  ~2 q6 }
2 Q9 g0 O9 ~/ ^* p( q0 ^/ l7 R又或者係我太過敏感

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-18 23:59 發表   
2 h% N) t$ G9 C: f1 f9 U" G0 U, E( H$ w" w. V' P
又或者係我太過敏感
" {+ v/ L$ F& i, R  J9 |) c& V6 E, s* z; W8 B. A& |
哈, 即係回我o個段o既節錄啦, $ g/ J; s) E7 L4 }+ j2 _
我都認同佢講法, 可能我執著o的,
# S+ j. [/ E& j想個post內容豐富o的, 所以唔想有咁多閒雜人等響個Post度留埋o的無意義說話,
& H* X3 _9 `( o# s+ f4 K所以我對紅色o個句幾滿意: 鍾意唔知留咩就襟「感謝」, 唔知留咩就略過,
8 [  p) a) W. ?* F# l* F, {; l唔好響度廢up~~

我鍾意中3 15歲~~

吾知呢度有無人想kary做你地女朋友呢?
/ H7 Z. [: \/ r2 J# g* v" E/ J; ykary好乖架

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-29 23:08 發表   
4 l( P" }2 ^) g吾知呢度有無人想kary做你地女朋友呢?6 s0 p3 O: ^5 H4 `4 A1 U$ M* P: [
kary好乖架
. b  {+ _" [( Z& b* e9 F" j, e9 q( K$ Q% ~9 V1 w
...; u2 [. G  t! K2 R2 o+ y
Kary妹, 你「失蹤」o左咁多日終於搵到路返o黎o勒?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-29 23:11 發表   
( A( _& H9 R: \4 ^: P7 R1 u0 r% s2 i: L* L3 a
: Y3 R' r: g2 P- q4 m
...
+ v/ w: s: I3 t) SKary妹, 你「失蹤」o左咁多日終於搵到路返o黎o勒?!
2 I+ h! k5 M8 q% b
kekeke有無人掛住我先?
* m/ ?: R1 h; D  w$ {kary返黎就著返校服喇, 乖吾乖先?

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-29 23:16 發表   8 v6 e+ D( H0 n/ t) b4 [

! l, B% k2 }# ]( x2 rkekeke有無人掛住我先?% ?# K# \2 O: @- V9 r$ h
kary返黎就著返校服喇, 乖吾乖先?
- c' |& f: _; O* }7 k: ~
  U6 b! Z0 j9 w3 z, s  e6 v
係咪新校服先?! 暑假要換一換囉wor~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-29 23:18 發表   6 r& N% e$ Q3 h* X: q# H

) h8 m! z, M8 G+ J' u# p7 }: E/ M2 d* `, D, ?2 P/ o0 ?
係咪新校服先?! 暑假要換一換囉wor~~
1 }: V" o+ O( d0 G5 Q
都係果件黃邊白裙囉^^

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-29 23:23 發表   
2 c/ h# u4 D( J9 c) O: c4 \
" G9 m4 l7 j7 h6 r6 ~都係果件黃邊白裙囉^^
% y9 r! A9 a6 g  ^' X, P: E

! j  g6 X6 c0 ^9 b! G  F快o的換套「新」校服啦, 正如校服區有人講,
- G! ], z" t, J1 K8 h/ I; F暑假又係好學生搵好學校服o既時候o勒~~# {/ C& S& u9 @! s5 r- b

2 g" ~' Y$ x! T" n1 m+ w  o6 b--完--