嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

kary重新黎過

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 01:43 發表   " \) a* d- Z  u0 U( K
& C$ v( ^+ R( D3 K, U
kary而家著住校服, 等大家捉實我推推呀
5 o5 B, D: z. d- c1 j# p/ I" U2 d+ E  w# a/ ]/ m
著緊邊套呀??? 冇腰帶or布腰帶我驚拉唔住wor~~' T" E& Q( k* q& C7 t7 z1 Q+ T
3 R  b2 ~0 B) S3 ]( P& q) D4 P  `

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
麻煩各位說話時要小心
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-18 01:48 發表   8 V: m8 R; m0 \1 u- Z% m
麻煩各位說話時要小心
# r% b% z* I5 j  T- \$ g/ j! Z! W. w) L
哈哈...邊句有問題呀???

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 01:46 發表   
7 w/ N) L* e8 U: P) n: C9 T, Y5 j' [( G/ A6 o: X

5 C% G: e, W( }! m, M% S著緊邊套呀??? 冇膠帶or布腰帶我驚拉唔住wor~~
( P$ x" M  o7 w, V. X4 I. s' ^3 B  H; v7 K5 B8 \

* r3 j# }' W+ |( C9 S" P6 J/ N
" x- c+ |# O, ~/ q4 M+ H8 F) k  u# f( [" k
kary著緊呢件夏季+灰吊帶底衫+黑幼帶後孖扣half-cup bra, 黑色綿底底, 心心花紋白襪, 黑色返學鞋^^. H2 w$ [4 U) L/ ^# ~+ z( r
至於邊間學校? 賣個關子先

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 01:56 發表   
/ k3 b! E8 L1 v! Z' G' ~5 `2 t& g
7 [" y2 v+ ^7 ~) ^& l
; ?+ s, {0 j7 Qkary著緊呢件夏季+灰吊帶底衫+黑幼帶後孖扣half-cup bra, 黑色綿底底, 心心花紋白襪, 黑色返學鞋^^
4 B# m& J7 k- R" q0 |至於邊間學校? 賣個關子先 + g3 ?3 ~" f* m: O7 q# ?5 }

: ?- L' @) P: W% F0 j  9 n# N2 V* V1 u, ^
! u4 ^+ v0 }8 T; ?! ]- a' G" |5 K8 v" C' M2 ]+ L& S
呢套我知邊間...可唔可以開估呀??? (曾經有人問過我買唔買, 但係我覺得唔靚所以冇買呀???)3 o; k( R( y) u( U& f  J

/ q$ R% ~. F0 qAnyway, 其實我上次有個問題問過Kary妹, 8 ~2 Q1 U+ h6 [1 X
其實o的爸爸弟弟o岩唔o岩你size o架?! 總覺得太細size著得好唔舒服咁~~
  Y) t$ R; O8 y7 E- W9 ^% b# v$ h# [& e+ P5 H$ \9 d2 W2 q7 [

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 01:59 發表   
  A2 c( c  ?; ?' n9 t: k% e2 U. {5 u4 w9 w
8 N) }3 G7 i: D' u( h) s+ |
呢套我知邊間...可唔可以開估呀??? (曾經有人問過我買唔買, 但係我覺得唔靚所以冇買呀???)
5 k% B' @) s- J* X2 z
+ L: u. z' R: _* d+ X1 n! HAnyway, 其實我上次有個問題問過Kary妹, / z0 |& A8 o5 u0 j: R# c7 w
其實o的爸爸弟弟o岩唔o岩你size o架?! 總覺得太細size著得好唔舒服咁~~
5 f* t& ]% K3 h$ G4 q, A
其實我覺得32.34果D都窄左D, 最舒服係36a掛, 哈哈6 a* N$ p5 y4 ]  X7 u* b
不過扣得埋我又覺得無所謂, 仲可以feel返上手個姐姐戴呢個既feel囉8 f" P! b# o& ~$ c# o- K
尤其戴到個身D肉有小小一節節仲好feel, 因為好多姐姐都係咁啦0 m2 A" {" f. ~: `
同埋所有同姐姐收返黎既bra, bra帶長短我都跟返原裝個長度囉

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 02:03 發表   
4 l& f; n; n4 k! y( `/ x# [* g5 g# a; i# l9 Y8 V& W* d/ O
其實我覺得32.34果D都窄左D, 最舒服係36a掛, 哈哈
' K" h) P& Q( H8 n不過扣得埋我又覺得無所謂, 仲可以feel返上手個姐姐戴呢個既feel囉
; }! u; h" K  |/ q! R7 t/ {尤其戴到個身D肉有小小一節節仲好feel, 因為好多姐姐都係咁啦# v% m) I; t6 R
同埋所有同姐姐收返黎既bra,  ...
4 g3 ^) X" H; @& a( `# `4 }  t- V: D- Y# j" X) E
我就咁度自己個胸都34", 4 o7 r! q" ]; z) W  H' _/ a
有時收o的o岩o岩34"胸闊o既校裙都好緊, % o/ u: ]; o( E$ @" M+ h& m7 p
而且o的bra o既邊位都好拮肉, 又真係...幾唔舒服呀~~% h3 Y5 F) r7 I8 t6 q  g* I
+ J+ P7 _# ?- E+ x1 E, W
不過呢, 如果好似你咁, 鍾意「原汁原味」o既, 咁又唔會咁在意呢o的o野o既, 係咪?!
; U! H" t  K) l1 {8 f  M" }+ d6 x! V
P.S. 多事問多一樣o既, 你對返學鞋咩碼呀???

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 02:08 發表   
4 j: }9 h; z2 X, Q. ?' u- L( F& r; b% ^/ ]# i

$ d/ d) ]9 x! v5 S/ A+ A+ e我就咁度自己個胸都34", , Y) P+ }0 b9 ^& y9 c: v0 x, N
有時收o的o岩o岩34"胸闊o既校裙都好緊, 9 p, w7 I8 [& D& d
而且o的bra o既邊位都好拮肉, 又真係...幾唔舒服呀~~# ?0 q" x; B( ^. d7 S+ J& U
% m1 I" }$ f( M
不過呢, 如果好似你咁, 鍾意「原汁原味」o既, 咁又唔會咁在意呢o的o野o既, 係咪?!
/ F$ c, w& E+ \9 `( p" Y% {2 R5 q  _' E% c" U' @. F& G8 S
...
( e( g, H2 Z- e6 L0 j: x9 `5 g3 `" Bkary鍾意跟住上手姐姐既著法架,扣邊1格都想跟埋囉6 P5 X% h& o3 D2 f4 u5 ^' y  F
不過我收返黎幾套校服, 都係38喎, 唔知係姐姐專登買大件D呢?
8 e/ @3 d; r: S9 b) L7 h" K6 h對返學鞋都係姐姐package比我架, 吾啱著架, 一係夾硬穿落去好迫腳, 一係踩爭囉/ k4 G4 o1 e# a: [  w

) o  c3 m* I6 B5 G[ 本帖最後由 中四kary 於 2010-6-18 02:16 編輯 ]

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 02:12 發表   5 i$ ^! J* M4 D

9 g1 L9 T" q+ L# p! Akary鍾意跟住上手姐姐既著法架,扣邊1格都想跟埋囉
1 b+ q( p; A6 b6 h: n3 z1 s+ v不過我收返黎幾套校服, 都係38喎, 唔知係姐姐專登買大件D呢?
& w' ?5 }+ T2 t; Q4 K9 I

# A( ]4 a* N2 g7 D* M6 a唔係呀, 以我收咁耐校裙o既經驗,
3 t2 @. z( u6 F# Y5'3"高(160cm) - 38碼裙1 Y: \5 Y7 C0 j7 o( T
5'4-5"高(162-165cm) - 40碼裙  Y" \1 O9 H, C) ~
5'6"-7"(166-170cm) - 42碼裙
/ @+ `7 T2 _5 a) W9 [( F2 {7 N# e% \" d/ T3 W$ `9 }
有時可能會因為胸闊/腰圍問題會買大一個size(碼數即係裙長, 大部份校服公司都係咁分),
, X% {( W0 Q. b跟住改短條裙, 官津校通常改短2", 私校會誇張到改短4"~~
  q& C3 g# F3 G; I$ J  s4 Q9 F
# {- G$ K2 w& S" O咁鞋就真係...不過如果你package買送o既, 而屋企有位放o既就冇所謂~~
- |( Y! o) R- `8 k+ ?4 D! u& [9 X2 M+ Z( T4 L

今晚傾到呢度喇, 聽晚再傾啦, kary會著埋校服先上黎架啦, 早抖

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 02:25 發表   & |' z8 R3 d5 Z/ _2 ^; F, z* `" ]
今晚傾到呢度喇, 聽晚再傾啦, kary會著埋校服先上黎架啦, 早抖
2 V6 G5 x: @4 t' `6 u
6 g( C( l2 r8 l& e% |3 M( @哈哈, 好呀, 聽日推埋o個16點佢, 再次走入校服區~~

好開放窩

kary返黎喇,有無人呀?

好似冇喎-.-

引用:
原帖由 hkman168 於 2010-6-18 22:59 發表   
3 J, g( J$ b4 \2 V4 |好似冇喎-.-
3 m; x7 O5 [6 T- m3 r
你唔係人咩?

嘩....
6 f+ }. [  A" P$ M0 O. ?: m6 |) B8 V+ uKARY你都系住系建生個頭架?...( L3 g% B5 c6 x, g% T; V

引用:
原帖由 x```櫻花樹下 於 2010-6-18 23:01 發表   
9 O3 m1 O: l% [* y嘩....4 W1 n4 J, o3 \% |: q6 f% k" f( {5 u
KARY你都系住系建生個頭架?.... B( k' x! x# J3 Z
% P& B) n8 d* s+ _, W9 N
吾係住果邊, 果套相我都係download咋..

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 23:00 發表   7 _* T5 Z* R4 y# O6 x
2 N  {' L3 q1 ^2 N( I
你唔係人咩?
4 Q$ H' n0 m2 Z# Y' N: R/ O1 |8 O" B) n0 a
佢係幽靈...

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 23:08 發表   
, E) n) h( X, j& F" E1 q0 E3 J3 b) P  S1 q, `% G# n. U
吾係住果邊, 果套相我都係download咋..
0 E5 |; Z3 \+ J; G* r* R, s3 l
; _7 }' {' P: v張相大大隻字寫埋個網址啦,   L% M9 Q4 I  H* p
呢度o的人又問, 學生妹貼圖區o的人又問,
7 h: S! B5 I) g# y- ?9 B$ ?唔通個個都有夜盲症?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 23:23 發表   
: {) J+ b8 @+ ]+ X4 f! H/ [6 W
5 Q5 A7 @) M. V, }1 u; p+ @) ]' p; x* M
9 R3 m5 m" p1 l" n, q; t7 J( B張相大大隻字寫埋個網址啦, 1 u6 R8 g- W* b7 j( ?5 g# x
呢度o的人又問, 學生妹貼圖區o的人又問, , _& O: _2 R, n  W% ]) W1 q
唔通個個都有夜盲症?!
/ H3 }  B0 ?) c7 T, f- O係囉...激到kary死死吓