嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

kary重新黎過

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 23:28 發表   + s! X0 u" X* R, A$ u
5 [! g* x; w9 D2 z: }
係囉...激到kary死死吓
; Z3 R) v1 o: R4 l4 e( t; P3 B0 u; d8 f% H/ h( G6 j: m
我幫你答o左好多缺乏維他命A o既朋友o勒, 1 S: l1 `3 ]: l  ]
Kary妹唔好咁激氣, 攪到皮膚差晒...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 11:23 PM 發表   3 i* P, m+ B1 F6 z# W* Y' Q
. c( o) Y( P/ |5 H" I: q

& P/ ^  i. b3 M4 O, I' l% E張相大大隻字寫埋個網址啦, 0 ?- d4 z9 [! Y3 h! m; I9 \
呢度o的人又問, 學生妹貼圖區o的人又問, 8 z( Y% J1 e8 v3 u/ I
唔通個個都有夜盲症?!
近來多左好多「為回覆而回覆」既使用者。
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-18 23:34 發表   
9 L. A* b8 j5 b; L3 s近來多左好多「為回覆而回覆」既使用者。
' z5 {& v' C9 Y" H" Y! W9 C: c9 y0 O8 S- |
都唔係近來呀, 一路都存在, 8 r' J4 ~2 }- ^) j8 u
尤其o個o的對校服冇興趣, 4 C, L' f: Y& n* R/ t5 N
但係入校服區留言話「我唔鍾意校服呀」o個o的真係...
! N+ H8 k% r8 k, G8 c! i. F' l
  j+ l) K( w9 ~4 l! u# N其實, 呢o的咪叫走精面囉,
+ I3 S! E5 m: B# e: T* F8 j9 g你又唔可以話佢呃post, 但係佢o既行為好明顥係呃post, 4 n# \' n& S3 b! Q. J# ~+ }5 D9 m
但係...冇人會正視呢個問題囉~~

你地想吾想知kary而家點著呀?

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 23:32 發表   
8 }/ G& R) {  P$ P7 z5 c. e5 }2 H- O, \: z' m4 ^
; z$ H; C1 k4 j
我幫你答o左好多缺乏維他命A o既朋友o勒,
0 c6 R, x1 r0 R" p: BKary妹唔好咁激氣, 攪到皮膚差晒...
% N* l* d  F  j- T
搞到我要full返個mask就慘啦

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 23:42 發表   
# H0 d$ S3 M& T3 t5 G3 m: w2 t你地想吾想知kary而家點著呀?
7 H7 r# q% w( w9 `  p% F
) X9 j# m0 }9 ~, [# l% C1 ]6 S
差1點, 入校服區開估~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 23:44 發表   # j. o: l: q% {8 I- m4 S" M+ l
4 p6 t8 I% y4 D/ P+ e
# F0 T$ u2 h6 J6 d" D- K1 v+ m
差1點, 入校服區開估~~
, H& y2 }% c# p: I好野, 入到校服區啦

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 23:43 發表   8 o0 y+ D" h1 m" |! s. h

4 C5 A- p" p. _1 v# J5 m搞到我要full返個mask就慘啦
* F; F  C  f- t: O# J

6 H' l. k. `# [4 ~# Z8 e. K' P- ^咪就係囉, 為o左o的濫Post o既人谷Q氣, 值得咩?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 11:39 PM 發表   
* u6 {5 {# ^6 [. M- z) P1 z8 M4 c
( _8 ^( z" u; Y, f9 g) G, O, M3 u2 f& C$ a% y9 S
都唔係近來呀, 一路都存在,
0 n1 k. b. `9 h尤其o個o的對校服冇興趣,
8 H1 ^+ j. l( v6 o* X0 A但係入校服區留言話「我唔鍾意校服呀」o個o的真係...! ^3 X( U6 {" V3 I% q
" X* ~4 D5 j, y, H) ]$ i9 B5 H
其實, 呢o的咪叫走精面囉,
4 v7 x  w9 y+ Z9 D+ d8 D你又唔可以話佢呃post, 但係佢o既行為好明顥係呃post,
) N' O8 I, w: ^! u" v2 s但係...冇 ...
離少少題:" v0 d# N2 N$ p6 l
突然間好buy x大某個reply其中一段

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-18 23:47 發表   
* ?7 f$ r! U2 ]" X8 M! V, U" c離少少題:
6 x6 {7 G; x9 h突然間好buy x大某個reply其中一段
8 G, Y3 f6 e3 X/ ?0 y5 s

! [$ K) A! D- o6 X4 W" {呢度係CD聊天室, 應該冇主題限制冇話離唔離題o架,   Q4 {, C/ `! L4 I9 x3 H  {6 J
你講邊段呀?! 佢回我o個段呀?!" n- I+ b, t8 ]1 g

& t0 y5 E# N) }  u每個人都係為o左唔同目的而入校服區,
7 g( F8 Q4 o3 B7 C8 J/ d如果校服區咩都唔俾, 咁不好閂o左佢啦 (類似咁啦~~)

回復 50# dcch1 的帖子

引用:
對於加密文字,我不能控制站方宣傳推擴之心意,未能阻止搜尋機械人工作,但我以加密方式發帖,旨為符合供應商指示及防止頻道不乎者了解通訊內容,對於未能解讀的個別字眼,亦視乎情況由他人搶答或自行解釋" @7 P$ |7 b. T
我貼的帖未能滿足所有人的期望,但起碼不是廢帖、騙帖、錯(區)帖,要是不滿意在下的產物未能符合市場需求者,請看看的你帖數、貼帖的回應率。我有投訴過,報告過某些騙帖廢帖,若有人認為我有違規之嫌,或是無違規但行為失當,請報告版主或各級壇管人員並說明理據,由站方判決。要是覺得我態度囂張(串),或是發帖不合用,請選擇合適的帖閱讀及按「感謝」% }- s8 ~  A$ a! N1 G, o. b7 @7 [
1 H5 ~, r" e0 n3 F: A) h3 h又或者係我太過敏感

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-18 23:59 發表   ' G* [: R& W/ m) ?) B
$ u1 o( i; |: R2 W) ?% l, W
又或者係我太過敏感
* Q, L. l8 F& l, N% z8 j* L* P8 I3 d" \+ ~9 S2 N5 h6 ^
哈, 即係回我o個段o既節錄啦,
' j  E$ e$ P6 O' J6 N0 M5 l我都認同佢講法, 可能我執著o的, . H- ^' c- ]* r" z/ X2 @0 o% e
想個post內容豐富o的, 所以唔想有咁多閒雜人等響個Post度留埋o的無意義說話, 3 T. @) _/ H) S+ m" n! c& n$ D# w
所以我對紅色o個句幾滿意: 鍾意唔知留咩就襟「感謝」, 唔知留咩就略過, & C! K5 K) t9 y4 r3 k3 U# j& o
唔好響度廢up~~

我鍾意中3 15歲~~

吾知呢度有無人想kary做你地女朋友呢?
# m# O" L# Z2 _- L( a- {kary好乖架

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-29 23:08 發表   - j! J) O! [& ?+ I
吾知呢度有無人想kary做你地女朋友呢?
* o; ]1 v6 {  Y; S- Akary好乖架
# y* M: S6 W; R
8 u- h2 P8 i. N9 a2 N
...; x4 S2 C( P; Q
Kary妹, 你「失蹤」o左咁多日終於搵到路返o黎o勒?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-29 23:11 發表   / q9 q) l7 L5 }( L
4 F' c( ?  B$ o) Q" c9 K  l
" c+ @2 _; y9 E) d! F, l  r: {
...
" F( I% \, a! v7 l# q' m+ HKary妹, 你「失蹤」o左咁多日終於搵到路返o黎o勒?!
7 m$ r0 u. m  U& X# n, c) ikekeke有無人掛住我先?1 B! l0 \' t- G. W, ~/ b
kary返黎就著返校服喇, 乖吾乖先?

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-29 23:16 發表   ; q) E1 _" D: V' a, y) ~

, J1 G1 Y$ x: N3 ?2 Wkekeke有無人掛住我先?, u+ C* b0 ~$ E0 o7 }2 M' V
kary返黎就著返校服喇, 乖吾乖先?
1 I1 V. F' u1 ?' W" Q, L0 L
, c7 h) ~! V& P+ Y, z5 ~4 M係咪新校服先?! 暑假要換一換囉wor~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-29 23:18 發表   # @( W& `: t% T! h" G3 K4 J

% D3 f  z# u* F- w$ j, F: M/ K  R! O9 \! Q
係咪新校服先?! 暑假要換一換囉wor~~
$ k. @8 m& r7 F7 d$ G2 R" |
都係果件黃邊白裙囉^^

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-29 23:23 發表   $ e: V# v- l8 O2 q- v

, F; V) [  O. Z) N都係果件黃邊白裙囉^^
, A, W; g) @+ z1 V! s$ X
2 a; J3 l" D3 K% @# O
快o的換套「新」校服啦, 正如校服區有人講,
+ k' o3 Q. h% p1 g暑假又係好學生搵好學校服o既時候o勒~~
1 r* T* h# I, `% ?. y+ m0 [9 l' p; I
--完--