嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   9 a$ d2 E7 ^' [5 s3 ]2 g2 J# j

# w+ y) i, O% c( c. T+ X) `6 g+ X+ d- C& v$ \& R. C$ c

0 f) B: a; ]6 q7 @+ q8 E問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
/ D3 ~* ^1 o" t4 p; F2 h" f* |因為唔方便唔舒服囉
# r' Z) O0 O. x. |" w  f你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅4 K; g2 i0 @2 W1 X! I

% a8 s( W5 o" @肉絲著得唔好睇:老土) F; @- p3 a- c- i* f3 I5 r

& F1 k, j$ E' j0 q% Y. B, _+ e肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

7 m* ~  v* N. `, Y
倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
  P3 i  j6 q& e$ n6 p是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦: T  Z  {4 z$ y- p: b- v
隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   
% y7 o7 }4 i/ m& ?$ Z, D
3 D7 v1 c, l" S% J# e( d# o倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
" [' W% l; i( Z/ N/ W9 D  Y+ y是絲襪的問題還是人的問題
4 ?" i) w/ y7 A8 ~
$ O2 ?, j; d2 R+ c# B6 u都仲有主觀因素
; q9 z- [! e0 [8 P! H8 J' T以前有個gf/ E9 m+ i- H3 X1 s2 n
佢打死都唔肯著絲襪7 f$ O. q' ^( Y% P8 }
話著咗對腳似義肢$ c+ j  o& F1 \3 B3 Q" c
咁佢皮膚的確係好白滑
7 ?/ I8 L! F7 H* T+ |但係我想摸的係絲腿啊,唔該!
! E9 C7 ~4 @% p& X

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   ) q' F$ n& \; s  h) [! m" |

. L- p! ]3 s6 U- h2 B0 n
5 w) X' f9 i; l% z: u% [+ K  m. E0 C都仲有主觀因素
) M' d; c7 S5 g3 e' C/ g5 u/ k以前有個gf$ y8 N3 W2 J6 F, A
佢打死都唔肯著絲襪) t6 u& s+ |( V# q) f! M6 Z+ |
話著咗對腳似義肢9 g& N  x/ ~; r$ O- [
咁佢皮膚的確係好白滑
  P& }4 w; G9 ?( ?& ?$ ?7 T, F但係我想摸的係絲腿啊,唔該!
7 w' B' K3 c4 K7 a9 ]
7 ^- s( R- g# v& T! i9 x4 j我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   
+ t- N2 ]% C2 ^3 }6 E2 `
1 v$ K2 K2 \0 D. \: ^! C我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
9 x4 u5 r5 C5 t  [: c, }4 e7 c
" s6 B5 g% c: m, F* R% i) M
佢俾你著真幸福4 v  n5 y# M! I) Z# X
好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   
7 K9 D. e2 E2 ]! t
9 E7 H5 i/ P8 Y5 x. l8 C4 j5 i; ]) l/ c  E  Q6 c* K: F
我国的女生,
/ L! Y! j& Z9 ~3 h& t( C比香港女生多穿丝
6 N# d' C( G1 T7 T' Z# Q# m% L

5 w; e; t! a9 u4 D  z- N7 A/ k. y. c但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d) }0 E( \. \* P1 q! L2 e8 }4 S( b' v
  M* |9 ^# K3 C6 L

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   + b" s/ h4 j; p7 z: m
5 w, H( O3 N+ H  J- d7 k

8 a0 R6 ]+ q& t2 h但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
6 u3 b2 L" t- s5 D1 p6 g) X. p9 R4 N7 j3 \& I* {4 @! d1 p- ^
以前的確係咁& S7 @$ W# g2 ^3 V, i1 n* g9 O
但疫情過後7 S( L; p3 e5 [- F4 j; g0 u' I
頭幾個月來港著絲的後生女# o  Z' s) s( x
有薄黑絲/薄閃絲0 Q2 l- W- E+ S0 t6 g
一般都著得幾好睇
. ^* h3 g5 H* l; X% ?& m暫時未出現三個骨