嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,3 A" j: g* e0 Q; F, d
基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏! y  r  O+ t4 Y$ W8 I9 j
早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~, I6 \& E6 `! z6 G/ X
7 [9 r' J5 v+ c+ `6 D

* I9 z9 K4 _' Q5 q, H% n
# Q8 |# t2 K4 [. j) S. D% h+ k' p( U; Y
( H# B- \1 @% m* ]) h3 E, ]

乖啦!唔好郁.幫你換尿片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-19 20:14 發表   9 @* f0 K: r. I
乖啦!唔好郁.幫你換尿片
0 m# L; i9 Z! x+ u
好濕丫,快的幫我換片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-21 15:28 發表   
) M  ]: @4 ]' g& ~8 c
7 U6 n3 J$ n; b好濕丫,快的幫我換片片
& r  ?/ s) H  u9 D; ]
打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-21 19:20 發表   ' P3 d$ C) a2 |& ?0 ?; P: i
8 u8 G: O1 D; T( c" ?8 G4 M. T! ~! L
打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片
) {' @: |$ h: [- e3 |0 X
" d9 K* L" d1 R& r8 u+ H
, W+ D# p6 B0 }+ h+ T% G做咩打pat pat,BB仔懶尿鴨片好正常

因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat

濕得好平均,不怕漏

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-22 18:24 發表   
7 R& N, [- c% }1 g因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat
6 `7 O0 E3 v) ^8 @
/ y7 E# c% Z% ^) w+ {/ ]0 Z3 @' `

引用:
原帖由 1qazwsx 於 2017-4-28 19:43 發表   
: X% ]- o* b3 M! ?5 _  [* P8 X濕得好平均,不怕漏
. b( a7 y8 m: K- S

7 a& V' N* W7 @% j: s% s4 C* k$ e4 O) _' ^7 X* X( L
係濕到漏,所以好平均

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-19 19:22 發表   & K$ }9 }+ N* f" X6 ?0 C4 S+ G- R5 X
其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,$ \5 S% j, m7 S% s% @5 g- v: s
基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏$ D0 m; `7 y- Q6 t
早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~7 o+ V$ B4 l8 [/ _7 C
% _3 t' k2 e: r' H. @% P
http: ...
3 D$ r- }+ G. p+ l/ R1 O
- S0 _! x7 |& D3 y0 Q4 G& L) J包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?5 J2 g' O" H& a& p" e& e) `
聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-11-1 13:42 發表   / B9 H( P3 D8 o

9 O+ d6 D; k( ^5 P5 U6 g8 j3 y* o. e5 a9 `# L) u
包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
9 }7 k+ x0 I2 h& s聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...
6 H3 y& g" d; c; T
去德國試過,會問有的咩,8 Q; P  O* `# ^1 A' b6 h
答左尿片仲會伸手入去摸下確認。