嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
2 F+ L, X! ]$ T5 x2 f0 Y: ]& `3 `" _* m
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d
) j4 Q" U* I; _3 d
0 S0 h% M5 w& r; a% t要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
- B8 B* W7 v. l' p$ y
  e& H2 Y. h! `* g; j. s7 D) \我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,- L' t. i/ n: ~+ ]( T/ f4 y' h+ H

% g9 H0 I4 N3 a3 H  {4 Q1 n% ~) W著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling - H* v; j3 s+ J- c+ _8 N# v8 ~

7 d* M) @$ g! l) O( \( [* ]9 V之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水; r$ q7 c7 y/ l- c! `( a; ^+ ?
! K4 ^" d) [" a( R# C/ T
用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過
: c' t0 F- a9 y9 ?! T9 F. I3 f1 P* `( Q* A! k* ?6 n, r0 z
Tena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家5 n( k5 i7 r% A( j! L5 q

! V3 t. |- X9 h3 n2 w- S+ }1 ~最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!3 ?% `) E; P+ B+ \
2 f8 D3 u- f" U3 p8 l
我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!  H4 b1 L: I& U- x" z
) n& c/ Q; ?) r, ^; W# e
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   
7 b. M: `8 y) i4 w. K) V得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片# R  \, |- m. J2 z( j& \( H
4 h* u8 Q) q3 F6 q# r0 S& n
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d " @. T  C* K$ @& A" b7 m
5 ?% {8 \& f; z1 W5 j
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
7 \% ?% k3 V4 ]7 ~4 m, f- }+ ~0 R
1 H# x$ m- X! O4 ~我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,+ b0 g0 |% \- A7 }3 o. l- k
1 G/ L6 O. ^) ~* B0 F8 k6 o; d7 }
著住瀨尿會漏水,又 ...
0 d% \3 K0 a7 t) {8 v$ _4 e3 D
6 ^. m* `% m8 a! y6 C  I1 E我用M SIZE,& m- @2 Q3 _. t- S9 o
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
% f( b; t: Y8 G) M$ m而家轉O左用ABU 之類既ABDL片8 o- b( O2 V$ {) I* m
0 j$ Q2 O; p/ t4 ~& v& t

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   
8 J" k  L) D( h0 [  T) ]! b9 ~% R6 b9 A3 y: U1 M) L

+ Y9 h8 f  `* X4 Q我用M SIZE,( W$ M8 p  D6 y4 F7 O
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯5 q( b& ?& a5 G) V, |
而家轉O左用ABU 之類既ABDL片2 m" y5 f" Y* q+ w  }* s

3 C8 r6 C  y3 c2 B8 m# E' Qhttp://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
* x9 `" [0 }, u+ A0 N1 X
- g: `  P( U- h" T( m  R8 f/ Z- h, X/ ~2 q8 N; o
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨....../ l% F) Y0 S$ W/ M* i4 o
呢個星期都只好包TENA.......
, O! H/ ~1 g7 b6 k( S* a過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   
% w, n  b' L6 M6 G1 v4 T5 T) p3 r$ K" S7 R& ~0 O% f0 @/ @* S
  [" _# X! c2 J8 x

! H4 z. |; w% F屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......- c+ {4 {3 |7 ^/ G! |
呢個星期都只好包TENA.......9 L* q+ a) E* O
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
' v7 n7 I* ~! ~9 j, G你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   9 N' j8 ^4 j9 N( ?  Y
/ x5 i# w8 e! Z9 h# T
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
' v5 X  |: A% o( a1 w5 a4 x5 S3 E2 b6 q) ~) ~  a9 J
問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   # y6 [1 b" x" M  q: g* n
Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
' d/ P' ]" a7 b9 c
可惜香港買唔到膠面,
. D; C7 i2 t/ s! c! U棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,: W+ M$ ?; z+ m/ L2 w

! {1 ]1 f6 h; i7 M% m+ Y* |買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短5 S2 l# h7 X% W$ k: [

9 t! `: m& }3 p" H2 o: d- q又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   5 S1 ~9 c7 m* k3 t. d4 Z
你地會落街買?
! q; ~2 T1 ^# K# v: }, R" n4 j* z我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   
* e4 \0 B/ H# o# w1 s5 R" l各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
9 x) u( e" v+ p/ Z, }5 a
淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
# t' G. H( [5 o. d, q% n. j你地會落街買?
8 W4 r  y; Z* ?' j7 p7 u最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   
4 v# \. |! J! W# }, MWhere? What websites
% q( E( L5 k3 ?4 }1 s7 o. z
4 O% i9 b, I6 s, E% Y$ P' b
好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到
! u" a2 j; l& g) H+ _1 y[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   - C$ X, P6 n" N, Y$ a
: j% k1 v% P2 n6 i! H+ P5 P
可惜香港買唔到膠面,/ O9 g* ]+ p" ^& y; _* L) Y* U
棉柔都係唔係我杯茶
! ]; u, \5 U; l* u+ P. }
3 |" K# v7 t* t; q
現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...