嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好熱......

引用:
原帖由 楊乃武 於 2010-7-10 00:09 發表   7 o; y0 g, T" K# J# w
甘熱仲著甘多野,小心中暑入院就大鑊呀
/ M1 l* P% P' b% X9 l到時護士姐姐幫你逐件慢慢除就.......
* \" m* h' W2 J: p我要年輕貎美既護士姐姐幫我除

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 lelouchcc 於 2010-7-10 00:44 發表   5 t. d5 B5 j1 z, X$ D
啊啊啊,点解我睇唔到既~~~~~~~
. ]- p$ |0 L) c& ^- u: o/ u+ ~
你expect 有乜野睇?

引用:
原帖由 Joe 於 2010-7-10 01:22 發表   $ A& J/ Q$ K) }# z
天氣熱啦..7 ^- u4 k4 `7 ^2 V1 t8 x2 ~/ P
小心焗住呀
. ?) j' D+ I' ~9 s; s$ W! P- M多謝關心- b, G, [% f7 O6 z2 @
我果日都飲多好多水.....
  u2 N6 u1 Q! n$ e好彩大部份時間係公司... 有冷氣.....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-11 01:09 發表   
8 n9 Z! ^5 c# e/ s% J
  ~" d6 K8 C+ G多謝關心
1 u' ?6 C% h; j2 B3 t5 K. J6 s我果日都飲多好多水.....% r4 C8 l0 Z) A9 ^( k
好彩大部份時間係公司... 有冷氣.....
- J- C, D6 |9 R; L而家d冷氣唔係得27度架咩?

引用:
原帖由 tonychan 於 2010-7-11 20:14 發表   
' d* J9 I0 w/ B* F
; w0 X% S( s9 w* K, `) \而家d冷氣唔係得27度架咩?
& I/ j1 j8 J- J7 {, c0 m: _5 {我公司d 冷氣冇跟白x 政府咁...set 25/27度  u; k! G% ?& F/ o4 E* G: f9 @
我個位成日都徘徊係20~21度
# b, r3 H2 t7 Q% z有時係19度

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 22:02 發表   
/ w) K/ b; o/ c* J! x" B( j
, U! C6 v  @* ?$ p' C% g" u- n2 p# i呵呵...你誤會了..; J+ I; z6 C0 ?0 e
那張相的確是女生, 但不是我呢 , L3 g; l$ b- }8 ]$ Q5 r3 U
如果我可以變成相中人... 真是三生有幸了
; p# E( E9 \9 H0 N) Y. F) H6 {) j2 L0 F! Z# Z" e# o8 z
我成日以為張相係你黎架添。
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-11 01:06 發表   
7 G/ w, R) M) d; j
! e% U4 y- O  L8 s/ s, j冇呀... 我照著  e/ Q* O: n- t- E, ]+ O# v1 A
不過會搵件冇咁透bra既衫....
* n: F: ~+ N" e' E4 F$ s
' r9 ~5 n% G8 Z8 X+ ]咁都會凸出黎架?
我最鐘意著裙著絲襪