嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好熱......

今日真係好熱......

不過無阻我男生外表,  bra + un un + 修身衣 + 絲襪既決心
  F$ `% ~& D$ r- G! m) R依家返到屋企... 加埋腰封, 旗袍同高踭鞋...  C; K4 m$ g2 _5 e6 I! ]: ^& H7 d8 L
有番晒腰型, 太好了...
4 x. h+ Z! P$ j& Q4 }1 o- S& r/ |. o7 ?5 C9 Q# ~6 e0 R
不過, 用要封既時候, 係無法變腰, 同... 非常緊... 其它朋友要用既話,
8 z, ~* T/ j* D8 Z7 A小心胃/腸痛....因為佢係夾硬夾番d 野入個肚入面... 抖氣都有d 難架...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
天熱穿絲襪# J* j& a0 z$ k7 j0 T% g
小妹雖很SEX但是感覺好熱

shinobu姐姐唔係話屋企好難cd咩
$ ?/ F2 v( D  ?2 {: D咁熱入面仲著咁多野...

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-7-9 20:06 發表     m/ ?6 e6 k3 u: Y3 W8 D. \
邊到男生外表呀-.-
' m6 L. A& l1 l* Y你張相咁令: N  z) A- r* G) d# p
完全地女生外表呢
' |1 H1 c  b4 R1 y+ s
呵呵...你誤會了..! U# ~2 `( Q, z# b6 {
那張相的確是女生, 但不是我呢 3 G- n4 z$ ]1 ^) y! _
如果我可以變成相中人... 真是三生有幸了

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-9 21:59 發表   1 R$ i$ D9 u7 t
shinobu姐姐唔係話屋企好難cd咩 - [" W/ b8 s1 i( L
咁熱入面仲著咁多野...
. X2 L7 T& {0 q8 a/ r對啊
+ ?" f  R% k. k但今天是難得早收工的日子- E6 J' E* T8 D* p2 {
可以有幾小時全屋只有我一個的機會
. m. ]( m6 C* \1 ~9 a可以洗衣, 乾衣, ?! [0 M; |( j/ \1 v3 `- l4 p
不過我很少在夏天有穿bra 上班...很刺激呢...

HIHI,可以留底MSN嗎??

真係好熱呀~

姐姐很利害, 天熱還著咁多衫!

無人理我

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 19:48 發表   ! c$ u9 n2 H( X( |
不過無阻我男生外表,  bra + un un + 修身衣 + 絲襪既決心
% m' B6 Q) S1 U8 U( r6 n8 ]8 j依家返到屋企... 加埋腰封, 旗袍同高踭鞋...1 `: F" n- t- O3 A
有番晒腰型, 太好了...
$ G8 B5 w/ v- q; ]3 h
4 C7 y' W( ^7 [! r" ~" O不過, 用要封既時候, 係無法變腰, 同... 非常緊... 其它朋友要用既話, , O7 c8 q. \7 f  K
小 ...
* M. V/ ]# ?) `  {: z+ [) D# U
果然好大既cd決心~~支持支持,唔~~咁您返屋企咪好有味道law??

我根本不怕熱,所以還是隨我高興著衫,
, l2 Z( W( ^5 `3 m/ F! ]夏天cd對我來說最麻煩的是洗衫,因為流汗不洗衫會臭,不像冬天可以想洗才洗,
/ e( {, R) |# x' W7 N, M; n. G& E9 {8 P因為懶,所以放工返家,除了bra之外就沒啦,有時會再加一件綿T,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁我唔係好明.....您著bar既時候應該唔用吊肩帶型否則實街上俾人發現,我試過但到街上都係set低條肩帶,咁您呢??

天氣咁熱都可以著咁多野!. B# w% n9 @0 _# P: W# s( Q
真係勁!

甘熱仲著甘多野,小心中暑入院就大鑊呀/ [' P8 d4 [( r! O+ Q0 B
到時護士姐姐幫你逐件慢慢除就.......

啊啊啊,点解我睇唔到既~~~~~~~

天氣熱啦..
+ [+ q; ?0 @/ U小心焗住呀

引用:
原帖由 15309134 於 2010-7-9 22:04 發表   ; J3 p# e9 H  K+ l
HIHI,可以留底MSN嗎??
8 l) l8 [3 b$ x: N( o
抱歉, 我唔留msn 畀人既
& h  _' n2 S& g& G/ h) r本身亦冇時間開msn...

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-9 23:21 發表   , b; y7 |) H5 r
+ Z3 @& y  A' @7 Q
果然好大既cd決心~~支持支持,唔~~咁您返屋企咪好有味道law??
* `7 P7 ]( V5 q1 |8 y7 ]
咁要睇下你之前有冇做工夫
. M1 a, U6 [% s/ \* x我本身有用開防嗅劑... 有需要會加香水' q( z, k* ^  t* D- O5 T
所以一整天後返到屋企+ f5 k7 o6 q. ]# d' t0 m
都冇乜味....

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-9 23:25 發表   " G5 y2 Q  M; d' Y- o+ m
咁我唔係好明.....您著bar既時候應該唔用吊肩帶型否則實街上俾人發現,我試過但到街上都係set低條肩帶,咁您呢??
2 Z! ^1 G/ C2 N7 E4 {* Y: n
冇呀... 我照著$ e( }+ S' ?5 ~" W! i- ^
不過會搵件冇咁透bra既衫....

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-7-9 23:44 發表   
: ~5 I  M$ e9 A" E4 ?- r, S7 X天氣咁熱都可以著咁多野!
! q$ V8 f! z2 V$ e: w1 P0 y8 [真係勁!
- @$ q$ Q( _, a& q7 d我都估唔到...仲頂得住7 D0 S  U1 a3 U' m
件修身衣仲要係背心型... cool到實一實添...