嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好熱......

引用:
原帖由 楊乃武 於 2010-7-10 00:09 發表   
# I# F# p  C4 J, z甘熱仲著甘多野,小心中暑入院就大鑊呀
/ k% B% ^# Q1 M8 m/ B% q到時護士姐姐幫你逐件慢慢除就.......
' E1 G( g# z8 Z0 G8 |) l我要年輕貎美既護士姐姐幫我除

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 lelouchcc 於 2010-7-10 00:44 發表   
; w; z7 F$ V. v; }/ o* n啊啊啊,点解我睇唔到既~~~~~~~
0 \' f% i- Q- i% t; p
你expect 有乜野睇?

引用:
原帖由 Joe 於 2010-7-10 01:22 發表   & E  t  ^, S2 \: y  O
天氣熱啦..5 k) a6 Z# b* [8 V
小心焗住呀
7 R, O* v8 a# }( h多謝關心) F5 T/ i3 i% O( H- l0 H1 i
我果日都飲多好多水.....
* O* d1 Z  s, ?/ J好彩大部份時間係公司... 有冷氣.....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-11 01:09 發表   5 D7 l. ?7 W7 B" K7 j, [
7 g0 k6 j- r" N( d/ b
多謝關心
0 o  I' v8 Y: f! q- g" ~我果日都飲多好多水.....
9 K8 e9 d; H* }2 W- ]) G- }9 ]' `2 [好彩大部份時間係公司... 有冷氣.....
  x  U" o! Y- v' k
而家d冷氣唔係得27度架咩?

引用:
原帖由 tonychan 於 2010-7-11 20:14 發表   ' T) g1 C2 [1 G2 N/ y
) V' q( y3 Z; \% m' H
而家d冷氣唔係得27度架咩?
& K3 L8 Y" Z, T5 z5 j  c) f1 P% J我公司d 冷氣冇跟白x 政府咁...set 25/27度0 [2 T0 s7 q* T& N
我個位成日都徘徊係20~21度
; v5 p5 z6 Q$ e' E' n# }! ~) g有時係19度

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 22:02 發表   
6 L$ D# t& z3 l0 t7 O1 E! h3 U: T# d* h& q7 U. j0 O# e
呵呵...你誤會了..
9 W  a* r: s) C& i那張相的確是女生, 但不是我呢 1 E+ v) e+ f1 I  o0 `; ?* M
如果我可以變成相中人... 真是三生有幸了
( H+ N8 {  n! H" C: S! F! c

4 D) ^5 D3 C+ I5 N/ V3 F  |% B% l我成日以為張相係你黎架添。
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-11 01:06 發表   
. \; t0 H* J6 e2 v. R
' q' @, p: }* Q3 e1 k; Z% }' g冇呀... 我照著
( U$ x; G% @: `: {4 t; L/ o0 L不過會搵件冇咁透bra既衫....
9 Q7 |- F: a, m+ L( B3 {& {( l# a* ?) f
咁都會凸出黎架?
我最鐘意著裙著絲襪