嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

kary重新黎過

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 01:43 發表   ) o8 S1 ?4 E5 G6 d- b7 l: k
, _8 V% i4 V; _5 l# @3 q( l
kary而家著住校服, 等大家捉實我推推呀
: p1 Q: N  x3 S% |+ S1 K# `$ K
1 R  e# w4 s) T* w: m5 `$ k( N7 v0 h
著緊邊套呀??? 冇腰帶or布腰帶我驚拉唔住wor~~& X/ \: ^& B: y# c- U$ A9 S

( B) p1 [- d- H4 p# X' v[ 本帖最後由 dcch1 於 2010-6-18 01:54 編輯 ]

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
麻煩各位說話時要小心
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-18 01:48 發表   
* N5 K, Y. \' b+ @- Q麻煩各位說話時要小心
0 k- `9 H" [: m, b! C/ `

' `  |* Z) P7 K6 `哈哈...邊句有問題呀???

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 01:46 發表   
: s  x6 B! Z4 O' t: L$ d. `. j  w0 y7 U  |+ [; A5 [

8 }% h% e! e8 R% H著緊邊套呀??? 冇膠帶or布腰帶我驚拉唔住wor~~
# k* f/ t, N8 w- [7 ^/ I% d4 }  a9 D5 u/ o* R4 I: A. w
4 s1 b; N4 }: I3 n
! Y- n3 D" T0 L! [+ l

: W8 R' ]' E8 m" t6 z0 L' \kary著緊呢件夏季+灰吊帶底衫+黑幼帶後孖扣half-cup bra, 黑色綿底底, 心心花紋白襪, 黑色返學鞋^^1 n& _6 [$ g/ H+ `
至於邊間學校? 賣個關子先

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 01:56 發表   & Z$ E% c  F0 p" v) Q

, {& A( n' S3 [% N
2 b% g( v/ X2 e/ B% ?kary著緊呢件夏季+灰吊帶底衫+黑幼帶後孖扣half-cup bra, 黑色綿底底, 心心花紋白襪, 黑色返學鞋^^
1 j4 G  S  d+ D6 z至於邊間學校? 賣個關子先
9 S( K+ x8 V" S
  n6 Q% y3 p9 k% |% r5 {. J# i  
3 G1 @) a; B; J& v) u0 ~! v
* O- a# W* g3 }! a9 k! d

% `' q' j" I$ @& U, I5 H# Q呢套我知邊間...可唔可以開估呀??? (曾經有人問過我買唔買, 但係我覺得唔靚所以冇買呀???)2 m# t' |3 C+ T4 \4 ?+ }8 y

# L; Q# f9 H+ B' n! K, GAnyway, 其實我上次有個問題問過Kary妹,
: I. _$ u* ?% j, f7 S! |其實o的爸爸弟弟o岩唔o岩你size o架?! 總覺得太細size著得好唔舒服咁~~% B& m9 k- h5 F8 X; O" t" v( U
3 V* q4 V8 R1 M  m  M

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 01:59 發表   9 x8 O  b; }& W- m. E$ m! M

% T0 V* ]$ K% R) m7 y- p/ I: e# Y! R2 V# N% Q5 ^4 F
呢套我知邊間...可唔可以開估呀??? (曾經有人問過我買唔買, 但係我覺得唔靚所以冇買呀???)- Q" c2 k  L! N) {' o% y
$ x" j/ O) c) b' B
Anyway, 其實我上次有個問題問過Kary妹,
$ y; K3 a; r9 w  z其實o的爸爸弟弟o岩唔o岩你size o架?! 總覺得太細size著得好唔舒服咁~~
  _% }  D# J# T# T2 ^
其實我覺得32.34果D都窄左D, 最舒服係36a掛, 哈哈* r' Q( E+ D% L; F  s, S
不過扣得埋我又覺得無所謂, 仲可以feel返上手個姐姐戴呢個既feel囉
! s- }2 O" g9 U9 h* T0 V+ A: h尤其戴到個身D肉有小小一節節仲好feel, 因為好多姐姐都係咁啦
9 k, z' |, M# U, W, C同埋所有同姐姐收返黎既bra, bra帶長短我都跟返原裝個長度囉

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 02:03 發表   
" p; Q6 Z, y9 }+ @$ K% O4 m, s
' s# Z' @9 U' L2 _  m1 C% D其實我覺得32.34果D都窄左D, 最舒服係36a掛, 哈哈
3 J" C4 \/ ]6 K& l2 b不過扣得埋我又覺得無所謂, 仲可以feel返上手個姐姐戴呢個既feel囉5 ]4 h0 ^8 ^, l) _/ V
尤其戴到個身D肉有小小一節節仲好feel, 因為好多姐姐都係咁啦; I* y6 T% L0 h4 f; g8 J# ~
同埋所有同姐姐收返黎既bra,  ...
! Q2 V$ V$ F. {
1 U1 K  L8 [2 S我就咁度自己個胸都34", ! J# C; B8 X! I7 f) j2 l
有時收o的o岩o岩34"胸闊o既校裙都好緊,
9 ~8 W7 ~' a( H而且o的bra o既邊位都好拮肉, 又真係...幾唔舒服呀~~7 [$ P9 g1 e7 I
6 ?/ B; }% T& I8 x! F1 @
不過呢, 如果好似你咁, 鍾意「原汁原味」o既, 咁又唔會咁在意呢o的o野o既, 係咪?!
" U1 k+ U" x0 L; y# M
1 H: m' z- Q+ Y; y& {P.S. 多事問多一樣o既, 你對返學鞋咩碼呀???

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 02:08 發表   
, u4 @5 J2 X& I. V3 ]# ~# d8 |# d# i6 p- R# G' k
- N6 X7 |4 Q6 h
我就咁度自己個胸都34", 2 r! R, o3 m; w! J! V3 N
有時收o的o岩o岩34"胸闊o既校裙都好緊,
- T1 }2 g$ Y! Z+ u5 {5 \- N, q而且o的bra o既邊位都好拮肉, 又真係...幾唔舒服呀~~
6 r% u* o9 y6 L% X
3 ^/ S* V  C1 v4 a不過呢, 如果好似你咁, 鍾意「原汁原味」o既, 咁又唔會咁在意呢o的o野o既, 係咪?!
' l6 n" k. u) U( M  s# h) e1 E3 [
) ?) N+ ~( H( {5 T ...
" y: E4 i7 I* M" D+ n
kary鍾意跟住上手姐姐既著法架,扣邊1格都想跟埋囉
: Q6 q  Q: e8 }3 x# q# u% t8 g& G不過我收返黎幾套校服, 都係38喎, 唔知係姐姐專登買大件D呢?
& Z/ v3 N# y6 ]3 e/ L對返學鞋都係姐姐package比我架, 吾啱著架, 一係夾硬穿落去好迫腳, 一係踩爭囉
3 {. D' \% n7 M- t, J4 S! D" d! Z3 a. f/ t( V* ?* c" U, `

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 02:12 發表   
& v5 x4 Q8 \6 ?8 m4 Z4 D7 ~# }0 J: z3 \8 \8 B: P; K, K" a- n
kary鍾意跟住上手姐姐既著法架,扣邊1格都想跟埋囉
6 H& ^$ z% w1 O! B不過我收返黎幾套校服, 都係38喎, 唔知係姐姐專登買大件D呢?
  K$ i$ A. D1 @

! D! Y* }: o; Z" Y9 E- S8 n# Z# Q- Z唔係呀, 以我收咁耐校裙o既經驗, / N0 [% C# T( c; _
5'3"高(160cm) - 38碼裙6 b. t% D" \- l: Z1 T# j
5'4-5"高(162-165cm) - 40碼裙4 B3 ~5 A# X  P4 h
5'6"-7"(166-170cm) - 42碼裙/ _6 ^7 f/ U( [: ^/ j3 c8 N

& k4 h) X3 V0 r有時可能會因為胸闊/腰圍問題會買大一個size(碼數即係裙長, 大部份校服公司都係咁分),
& A0 F* s6 r. b% i9 e$ Q( w跟住改短條裙, 官津校通常改短2", 私校會誇張到改短4"~~8 c+ l9 n9 C5 {5 T' e7 |

; D. ?  n7 X7 m! `咁鞋就真係...不過如果你package買送o既, 而屋企有位放o既就冇所謂~~
1 L5 x% ^5 Z  ?
3 g( d$ y! U8 X4 _* m+ f/ W1 b[ 本帖最後由 dcch1 於 2010-6-18 02:19 編輯 ]

今晚傾到呢度喇, 聽晚再傾啦, kary會著埋校服先上黎架啦, 早抖

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 02:25 發表   / `& A8 Y0 G2 ~- K, f2 k
今晚傾到呢度喇, 聽晚再傾啦, kary會著埋校服先上黎架啦, 早抖
8 p9 u2 F3 z3 f+ Q, x0 x8 `" j- L
9 B+ s, `6 E% |" f( `" ^1 W( P( p哈哈, 好呀, 聽日推埋o個16點佢, 再次走入校服區~~

好開放窩

kary返黎喇,有無人呀?

好似冇喎-.-

引用:
原帖由 hkman168 於 2010-6-18 22:59 發表   . D6 S1 h$ t  B$ S, Z7 j
好似冇喎-.-
+ n$ y( v0 d+ K3 a, {8 V
你唔係人咩?

嘩....4 g: R  U& X& n0 E5 A" P
KARY你都系住系建生個頭架?...
. z& y& S  f1 f

引用:
原帖由 x```櫻花樹下 於 2010-6-18 23:01 發表   9 @$ {$ P9 s" T- l( [7 T
嘩....0 X3 j; b, |: ]: J0 S. y
KARY你都系住系建生個頭架?...0 Y* Q+ S/ Q9 h) T- c) K
* e% L2 h1 p. \0 u" o& X
吾係住果邊, 果套相我都係download咋..

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 23:00 發表   
# B, r7 L3 x( [$ f! T/ q. a: f/ a6 z) l: u
你唔係人咩?
3 Y) s" @0 m5 }" _3 k, s- M8 N
+ e' _0 z$ [! M' L8 C佢係幽靈...

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 23:08 發表   
4 q* {7 {6 }9 j7 l  n) S  ?1 w! ?, o9 C* H* b6 Z
吾係住果邊, 果套相我都係download咋..
# r/ s( n! J+ _" ?

' [6 _* Z$ B7 [1 B張相大大隻字寫埋個網址啦, 6 ?$ e% m& l4 n& F1 O
呢度o的人又問, 學生妹貼圖區o的人又問, % I7 E& o* b/ R
唔通個個都有夜盲症?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 23:23 發表   ; `6 e* [* g' ^6 f9 g1 S2 F
( D( f) B! a! g+ a1 {/ y& e. B
9 J. ^* t9 D8 z+ M4 V. u- i' l* }
張相大大隻字寫埋個網址啦,
0 g. X+ {# y+ e) a3 I3 U呢度o的人又問, 學生妹貼圖區o的人又問, ! d% i8 |: t3 K0 S0 w0 u" ?
唔通個個都有夜盲症?!
0 N. o# [  z: ]# k' H" L係囉...激到kary死死吓