嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的恩物M巾

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-9 15:39 發表   
& O! E; X- @& |( t7 h5 W8 v4 W
. n* j0 b' W1 X  ]* j3 c太薄會無感覺!
3 M$ g$ J0 l9 [
所以大陸又再有衛生帶生產,用的棉墊部份厚達4cm,滿足一些有要求的愛好者
  q; D5 C$ P* G0 Q有興趣不妨上www.chinaotto.com睇下(陶寶都有好多)
4 k: |5 E, D+ W  U7 ^6 v2 _圖片為衛生帶專用棉墊,2-4cm厚
! ^! G% M0 k2 G4 R& X2 A
+ A5 \3 ^+ K: e# Y6 y3 N0 l
9 _' t* b  u0 }# \4 C  a9 e2 ^- n/ S  W[ 本帖最後由 maria-ng 於 2010-8-10 07:25 編輯 ]

回復 13# 882288 的帖子

甘样先好玩,比人知道,睇下距咩表情

好大一包的M巾喔

我都好喜歡用產婦衛生巾, 用時感覺自己真係一個女人, 好有滿足感.........

引用:
原帖由 maria-ng 於 2010-4-30 06:13 發表   8 e# A  u% _% E  |8 {

+ D6 G5 y) k  a; j/ Z0 I不如認真D,試下用衛生帶,感覺和M巾好大分別
1 v8 y6 X6 _* r, _/ p' t. m0 D/ K
( [& F5 ]* S5 Q9 H
1 U7 i! P  S+ B! G
非常同意!!!!

我鍾意用護舒寶,我現在都用緊,真係好舒服架~~~

引用:
原帖由 erica88 於 2011-8-19 22:40 發表   
' }4 |3 H8 o( n/ ?0 g& H我鍾意用護舒寶,我現在都用緊,真係好舒服架~~~
7 _% b, G4 i# H7 i" B3 H5 [" s$ q7 v你用開邊隻 我買左新果隻pinkcess 都幾舒服

好似好SOFT咁

我就用護舒寶囉,冬天會著出去行街街添,夏天因本人太大汗了,所以會扮女仔先用,真係好hi,好舒服架,各位姊妹都可以試下架,用左就可以成個真正女仔甘,好開心架

我就用護舒寶囉,冬天會著出去行街街添,夏天因本人太大汗了,所以會扮女仔先用,真係好hi,好舒服架,各位姊妹都可以試下架,用左就可以成個真正女仔甘,好開心架

點玩先至hi呀 ?www.hkcdtv.com0 a% }3 F% w2 m7 ]6 c

護舒寶果隻清新瞬潔似雲呢嗱(香草)味

我鐘意夜用40cm個隻,日用就用有香味個隻,

你去邊度買多

我以前系日本住果時用呢隻、特長特厚       5 N$ |, K6 O) [( m. Y. s# ^
http://item.rakuten.co.jp/kenkocom/e113817h/
( e2 p5 z9 j& F4 @* N* z9 A% w' ]9 Q3 ~: ]8 g
超好 feel

这个是产妇巾啊

Kotex吊帶式產婦巾係咪係大陸先有得買呀?
- k' t9 T. ^8 U! T' i唔知香港有冇呢?

我喜歡用厚厚的M巾,好舒服

引用:
原帖由 erica88 於 2011-8-22 13:33 發表   / _2 Z  w# @# _( G3 U* G6 y# J& N+ c
  v* b8 e# Z1 B
7 H& ]+ J/ N7 V1 A: ?2 k$ X
你有冇用巾巾時加按摩器打jj呢

咁大包既..未買過