嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的恩物M巾

我的恩物M巾

我的恩物M巾!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好大包喎...............
mandy

咁大包都係得10塊,因為係產婦用o既......

講起-3-我又好想知道 !!
. J5 S2 ~$ G, b3 \' ?. r9 r. X( z
做左幾年 [偽娘]. R% L6 H" K& d: j2 }. w
都未用過M巾 -3-$ i; L: q/ ^6 l  Q0 ]
% ?1 R& H) i$ }0 ?  Z) E
M巾有咩用=3="我地又沒mm ga

好大一包的M巾喔1 I+ c3 I8 b# w, @2 b
看起來就好貴的感覺

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-25 02:38 發表   
/ @5 W  c0 Z+ D. X5 a& Q) t7 p講起-3-我又好想知道 !!
( V& b! T! n/ m/ G- ?
% @8 f" r, n' a# {& @做左幾年 [偽娘], W& V7 C' u/ O! B4 v
都未用過M巾 -3-
! Q" w; Y* d% H) K' w4 O9 |  j
9 J) X8 b& L8 p% d5 Z+ _5 ~& PM巾有咩用=3="我地又沒mm ga
! C& Z; l% _! J3 S) }
  ]; Y4 Z) Y$ \2 z8 n3 A8 n道具一種

一包用好奈!!

其实都吾知可以点样玩.

點玩先至hi呀 ?6 [" |8 D+ o, D- F# X1 ?- u% |4 c

這種產婦巾很柔軟很舒服,因為是全棉花的,已停產十多年* C0 q, t& S7 g
當年要配合衛生帶用
* s  k2 u& I: F. {  H% K: {0 Q- n5 z% j0 z" H
, j7 [3 F7 P8 M

Kotex帶式產婦巾配合衛生帶使用(Kotex仍生產發售吊帶式產婦巾)  r2 o/ M- y0 _; X7 }3 w1 ]

間唔中貼下m巾係底褲度.
4 Z7 y6 M' y, @3 P6 _  |$ \感受下都幾好feel8 }3 d) M6 j( n) t( ?$ Z
再玩可以濕o的水再著.扮m到

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-4-29 05:04 發表   9 w+ E+ k- U& u
其实都吾知可以点样玩.
) K: H- y$ K; P4 L9 s0 Z7 L) h
我有次在深圳褔田水雲間按摩,完成洗白白及更衣後,我在厠所換上自備的女裝內褲及產婦M巾、9 h* i7 W' q1 r7 _7 S7 e9 L) }' |
之後入房做韓式推油!但在無意中比條按摩妹知道,我條桑拿褲內有條女裝內褲及M巾!幾鬼瘀.....!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ryan999999 於 2010-4-30 00:25 發表   " s: O( Q! W1 t5 ~0 J
間唔中貼下m巾係底褲度.6 @6 i  q! I2 e" g3 e
感受下都幾好feel* _) y7 b4 s, V% k
再玩可以濕o的水再著.扮m到
# B. ?8 e; F5 S: ~) P3 O不如認真D,試下用衛生帶,感覺和M巾好大分別
1 O8 ]/ \& t1 t) c3 a

50年前日本的衛生帶0 e: c- T3 W# J4 k" c; \: A" _

好多人話Kotex的吊帶產婦巾,比黏貼式巾好用! `2 b! S, Q. B3 C
. x" L/ H0 G4 g! R8 H: o+ X* P

1 r0 I+ }: A4 r* S8 J

在台灣也有類似這種的說
; m! j, Q+ M  e" ~" x) y( U5 ]' Y$ X+ l0 L
一包50元(新台幣)裡面有20片

好大,好厚,我喜欢。谢谢大大分享!

初初用會覺得好厚好正,但用耐d就會薄d,因為會比自已條底褲&絲襪壓扁d架
8 x3 f8 `* o' b; ?" v9 ^$ I6 ~% ~- g% i! B8 K
所以用用下就唔會好覺

引用:
原帖由 ibm.jp 於 2010-8-9 15:22 發表   , U- n% ~  M4 o. {  I; j0 x
初初用會覺得好厚好正,但用耐d就會薄d,因為會比自已條底褲&絲襪壓扁d架
2 c) [9 D" M% E- P- s. [
2 w2 v# o- z3 K. A所以用用下就唔會好覺
5 r5 |* S, N$ B) \1 ^2 S
太薄會無感覺!