嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哪位有穿女裝衣物的? 進來談談吧~~~

哪位有穿女裝衣物的? 進來談談吧~~~

難道只有戀物的朋友 , 沒有喜歡穿女裝的朋友嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有e.g 嗎= =?

你想要乜野 e.g. ?

冇乜機會 會著到 其實= =

唔係呀,絲襪,底褲個d著左都冇人知啦

引用:
原帖由 戀物者 於 2007-9-27 23:45 發表
; |) [; ~6 Z2 A5 J, D1 g* X唔係呀,絲襪,底褲個d著左都冇人知啦
: |" C* j. s! X' l1 k2 F* C/ M絲襪唔得呀' O) ^8 _+ t2 T; D
有腳毛比人見 : K6 B' y' n8 F/ l7 l% y% b9 J, ^

7 Q  |" z) Q3 @, ?3 T底褲 洗果陣要偷偷洗@@?

回復 6# 的帖子

絲襪著褲入面,點會睇到?( p# b. C1 s9 C0 D; j! C) D, B
呢d野當然係偷偷著偷偷洗偷偷曬架啦

引用:
原帖由 戀物者 於 2007-9-29 17:13 發表   z3 j' Q! N4 s; a; N
絲襪著褲入面,點會睇到?* N+ C& h+ a/ \( K% L1 a
呢d野當然係偷偷著偷偷洗偷偷曬架啦
5 M. e' Z. d; \% N1 H( b$ I
得閒出街先試 % ]- V7 ^1 a; x: ]

8 O8 c% H# X: h* S# V2 t2 z" }偷偷- -....我屋企好難冇人

回復 8# 的帖子

你屋企好多人?

好難冇人-.-...

今日試過著絲襪出街了" b( E7 G" Y- L- V2 z. ^

1 T/ H8 g! P) q4 B熱到冇朋友-0-
: {9 d4 i8 r4 K  l2 t( ^3 U& r2 w; u  {$ D* o
下次咪搞

回復 11# 的帖子

我今日先著完,唔覺熱 ! a7 k, i  o% s0 F
如果你覺得熱
; H% U% C& N' @; \  O  u咪冬天先著囉
) j8 c0 ?. K( {5 N! V9 B, M介紹隻絲襪俾你呀
. e& s+ Z. J' ^* r/ \6 J7 \& c- \, C( q) e+ G

/ }3 R, P( p  b+ \$ s6 R$ H* catsugi ge 發熱絲襪,冬天著超正,又舒服,又保暖

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-4 21:12 發表 8 \+ K8 O& B7 u1 Z. c# ]  M
我今日先著完,唔覺熱 8 G6 a& U9 ]) p) g$ V
如果你覺得熱
! Z% m, ?+ |5 S( ^咪冬天先著囉
, \, I& y6 X) V' h介紹隻絲襪俾你呀3 ~$ M; N. ~' ~1 Q

+ W" ]/ s9 w+ D
2 e1 N- i$ a9 ^/ e, }$ i' M# Q, watsugi ge 發熱絲襪,冬天著超正,又舒服,又保暖
8 V. _; c, e  y* ]6 |! }/ `本身都著長褲啦 唔洗掛=-=

回復 13# 的帖子

我主要是喜歡絲襪的那種質感,所以鍾意著

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-5 20:15 發表
, W- Y( o2 X/ \, B6 h我主要是喜歡絲襪的那種質感,所以鍾意著
$ f* L* ~) H" N. q- ]0 n
NO啦 我會熱死左- -

回復 15# 的帖子

冬天真的不會熱喎) F/ l7 c0 T$ i3 M; o1 C( z' P
不過你唔鍾意佢既質感的話是沒必要著的

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-6 15:35 發表 : `1 u) }- W- N3 g. w, l- V1 z
冬天真的不會熱喎: @& j! Z, o# r6 @/ h
不過你唔鍾意佢既質感的話是沒必要著的
7 O4 ]  v0 {, [8 U$ T% ^, x0 Q
絲襪質感係幾好..

我都係覺得絲襪質感好好~~

回復 18# 的帖子

你好哦 , 你也有穿嗎?

我都間中著絲襪褲嫁!
' C$ r! E' j8 f# P& q; z% e6 f多數訓覺著!我唔夠謄出街著啊!
# M% p8 l' f- Q怕比人發現
york