嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哪位有穿女裝衣物的? 進來談談吧~~~

回復 12# 的帖子

謝謝cdtv的分享。
嘉和萬事興

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好想著...5 ?, ^, J; T, I+ [( `" S6 q9 u
但係唔敢買

165cm 唔夠長

有个呢个想法,但系仲未有机会实践

如果著超短牛仔褲加黑色絲襪褲又會點?

引用:
原帖由 texaco496 於 2008-3-19 05:31 發表 ) R: V  Y* z# c1 G' l
如果著超短牛仔褲加黑色絲襪褲又會點?
! g3 ?3 [- |# W  }& b* |* r" b
你有冇試過咁樣著出街?
我最鐘意著裙著絲襪

係屋企會同埋訓覺

千千訓覺時會著囉~^^
牛仔裙是千千的至愛@ v @

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2008-3-19 07:56 發表 4 F7 I8 A0 k0 L. x, O0 @' @( C

( X% m, c/ `* ]+ K) Q7 N6 ]" ~# G1 s  A6 A9 X
你有冇試過咁樣著出街?
7 O0 {) w- i* F' v# `) }' u
千千試過著超短牛仔裙 + 長BOOT
8 U# ]  ]1 ^1 V. T7 A7 f4 w$ Z( J但下面凍凍地同好易走光>_<"
牛仔裙是千千的至愛@ v @

會偷偷著絲襪囉...

引用:
原帖由 cdtv 於 5/10/2007 20:15 發表 5 a' d- Y+ N# C5 O( C! k
我主要是喜歡絲襪的那種質感,所以鍾意著
, z4 ]8 U, ~4 n8 v4 i( ?" j" i
我也要是喜歡絲襪的那種質感

如果著超短牛仔褲加黑色絲襪褲-------Wonderful!!!

我都想試下,但係唔夠膽

引用:
原帖由 SING~ 於 2007-10-3 22:22 發表
/ j/ S+ s% m) t+ j  p: V1 i今日試過著絲襪出街了8 |7 X3 x" x$ r2 z

' _  C! T# ~7 P0 d5 e熱到冇朋友-0-
3 e) R8 A9 B/ s! A: {
8 u9 Z1 {" {/ i" y: r$ h6 z4 [下次咪搞
- u* _# N0 ?0 }- a; G係唔係你著左對厚到無朋友ge絲襪呀~~4 Y2 o3 d4 P: k
我都試過la~
8 F: \+ P! L4 T著住對紫色踩腳褲就熱到.....8 K9 k. n1 w& ^0 y/ M
反而對黑色咁吸熱就無事~~
  R* s: Q  L3 C# L: z9 ~+ g! c住咪多手摸下la~
! e7 N; i7 p4 m2 M+ k, S真係對紫色好厚.....

引用:
原帖由 rickychan 於 2008-1-8 00:30 發表
' h% |4 w! {; w8 E! P- z我都會著女裝內衣褲反工和去街,好像前排天氣凍我就、連胸圍也著、反二
6 S, [6 N  D6 i好明顯你就係有唔同啦