嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哪位有穿女裝衣物的? 進來談談吧~~~

哪位有穿女裝衣物的? 進來談談吧~~~

難道只有戀物的朋友 , 沒有喜歡穿女裝的朋友嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有e.g 嗎= =?

你想要乜野 e.g. ?

冇乜機會 會著到 其實= =

唔係呀,絲襪,底褲個d著左都冇人知啦

引用:
原帖由 戀物者 於 2007-9-27 23:45 發表 1 ?" x) w9 Q2 C6 n* l
唔係呀,絲襪,底褲個d著左都冇人知啦
% X* R7 {7 Y2 b' e6 P" d& G絲襪唔得呀
: K% V) [8 `7 Z" S* P有腳毛比人見 4 Y$ U4 ^. y) i7 s; t

2 S: K3 C1 F. N) J底褲 洗果陣要偷偷洗@@?

回復 6# 的帖子

絲襪著褲入面,點會睇到?
; m. F* ?7 g7 g呢d野當然係偷偷著偷偷洗偷偷曬架啦

引用:
原帖由 戀物者 於 2007-9-29 17:13 發表 $ r/ q  F) P# |  H
絲襪著褲入面,點會睇到?
# h# F* O( E# A6 x* h呢d野當然係偷偷著偷偷洗偷偷曬架啦
! [- D5 h, R0 @4 ~$ p得閒出街先試 3 |# S2 U6 d2 ^8 f, \% P  q3 r5 x
3 |! n; ?  ?8 T0 G
偷偷- -....我屋企好難冇人

回復 8# 的帖子

你屋企好多人?

好難冇人-.-...

今日試過著絲襪出街了* D& Y* @- M2 d/ w" b" {
$ C2 O& Q! Z+ |+ t8 }2 b
熱到冇朋友-0-
8 G' ?! n+ k- a$ K5 b% S
5 D* E7 x- ^% h5 o+ {9 m下次咪搞

回復 11# 的帖子

我今日先著完,唔覺熱 5 r8 k3 x8 p1 N9 n- A) X9 u
如果你覺得熱. [0 ?( }( M# R) n6 S
咪冬天先著囉- j% K) h7 f$ U5 Y5 p$ N
介紹隻絲襪俾你呀
( A% O/ A1 }% k, f1 M) \. Y  b% F3 {3 u( ]' B' M6 f' Z* p) ?
1 T$ K- X7 N, m: Z3 {/ R/ i
atsugi ge 發熱絲襪,冬天著超正,又舒服,又保暖

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-4 21:12 發表
9 _( l2 _+ F+ E8 X( B8 c  }我今日先著完,唔覺熱
. v* G  _0 U1 y. g% \3 L$ j2 y如果你覺得熱7 C/ |8 p. [- ?" X% Z
咪冬天先著囉
5 u+ y5 H' {3 p介紹隻絲襪俾你呀
/ Y# @( g) f9 T$ E- Q9 e0 I: S) G% W/ j/ E9 V3 N0 q: ?
- O& L0 z& h2 u% O0 r
atsugi ge 發熱絲襪,冬天著超正,又舒服,又保暖
+ q0 Q9 m) _& V, X  N本身都著長褲啦 唔洗掛=-=

回復 13# 的帖子

我主要是喜歡絲襪的那種質感,所以鍾意著

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-5 20:15 發表 ( I- }% x4 o% t. F1 m; }" [
我主要是喜歡絲襪的那種質感,所以鍾意著
' _: A, |" r1 zNO啦 我會熱死左- -

回復 15# 的帖子

冬天真的不會熱喎/ ^7 R* w: X2 V$ {+ T* [! S
不過你唔鍾意佢既質感的話是沒必要著的

引用:
原帖由 cdtv 於 2007-10-6 15:35 發表
4 |* Z5 P8 C' ^8 A, ?5 u冬天真的不會熱喎% p1 H' l! Y' I5 O" V( B6 S# `
不過你唔鍾意佢既質感的話是沒必要著的
2 w: ?7 q0 w( a  S5 O絲襪質感係幾好..

我都係覺得絲襪質感好好~~

回復 18# 的帖子

你好哦 , 你也有穿嗎?

我都間中著絲襪褲嫁!) z) A0 C4 M% E+ j) k9 t
多數訓覺著!我唔夠謄出街著啊!
' p; f* \3 h- P  W5 ?5 m  J怕比人發現
york