嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 前禁食或少食嘢

CD 前禁食或少食嘢

當你哋知道可以長時間 CD 前, 會唔會禁食或少食,
( h9 h, ?+ [& a( ?- ^3 N1 \9 _: S. F! `: _* j
我就多數星期六晚, 屋企無人, 星期六下午就食好少嘢, " m$ M3 ~0 t1 t; E. [- z
2 m; G+ ~; o  z! N3 d" b0 `7 U
等肚腩收番晒, 著得落啲貼身衫, 我7,8小時唔食嘢, 肚腩同腰差 3 吋有多 0 l' L3 W; I, @4 x1 m: X* ~

8 y* f6 Y5 B( d2 b* h2 F我知啲 model 好多係咁, 唔係條腰邊有咁靚, 啲 body builder 比賽 就拾幾廿個鐘唔飲水) L3 z' U$ Y1 Y3 _7 f6 W5 h
4 a( P5 M/ O' l+ J/ c
如果要影露身材嘅相, 就一至兩天唔著底褲, 避免見到啲橡根痕
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你小心餓暈啊!! ?/ }9 o6 ~, i7 S& i( \
你幾多腰呢?

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:20 發表   0 Q  S+ ?; y# x0 V# o. c
你小心餓暈啊!
( G' {7 {: _5 w# ~3 N你幾多腰呢?
8 Z4 m" o: d! \$ z
* V" c5 e# X# h1 {
有心有心, 我會買定啲有糖份嘅嘢, 菓汁, 巧克力咁, 主要唔食飯麫等澱粉質.
- X$ M: ]& B) b6 E. }* ~5 \7 _5 d8 M; T3 g7 W* ?
其實一星期有一天咁調節吓幾好, 平時番工, 成日會食得過量. 屋企人又煮得多, 餐飯飽到11,12點 $ w. Y4 Y( f0 e" T
9 R; t3 d; i9 K4 ~( ^
年多前, 我腰圍試過 35 有多, 現在 32 到
0 a* j+ l( T4 Z7 b, p' Z9 ]. A/ @
. m3 i7 H% \: b0 k8 z+ a# c[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-3-13 12:33 編輯 ]

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:30 發表   
; H( L. M* Q/ c( a, \) Q* j: T0 `7 _: x$ w- ]

& r( }! Y+ ?3 u8 R, A, [; ^有心有心, 我會買定啲有糖份嘅嘢, 菓汁, 巧克力咁, 主要唔食飯麫等澱粉質.
' Y- A  h! R& [7 i
: S+ ~1 @3 q2 J5 p; ?其實一星期有一天咁調節吓幾好, 平時番工, 成日會食得過量. 屋企人又煮得多, 餐飯飽到11,12點 ...
& v3 L) s9 H- M# ?
* e4 @) M6 B9 `' ?1 L3 y" T, M5 f/ g晚餐不宜太多太飽wor! 好易肥架! " V, M" c6 Q4 S9 ~
32腰,男仔差唔多啦,都好fit姐
1 s0 }  y; z1 W- C  M. Y我26-7呀! 瘦多1-2吋就好lu..... 越來越....

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:43 發表   
0 `! o: [4 s9 {" H5 f+ r  h0 }
: ~& d6 p3 K0 w/ O( i# Q- t, }0 A% e3 I3 \0 o, k6 z: ~4 c- W
晚餐不宜太多太飽wor! 好易肥架!
/ O# D" n- v5 N32腰,男仔差唔多啦,都好fit姐
7 I6 H& O+ r- J* n+ h/ X! k' N我26-7呀! 瘦多1-2吋就好lu..... 越來越....肥
" E. c$ p! R" Z3 E0 `
! O8 h# \. J& Z+ v- L
26-7 , 我廿歲時都試過

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:46 發表   2 x. k/ N4 d- q: n, w' {. y

6 z. H9 Z$ r( i: J% r' j7 {
% |3 T: u. d" S1 Q+ U- R26-7 , 我廿歲時都試過
9 P, @; u2 V0 a' D! w8 ` 太瘦喇,男仔!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:48 發表   0 v2 U$ b& `8 \, u1 q

0 H8 ~& ]( B5 U2 |  x, v+ Y6 A 太瘦喇,男仔!
* Q) m$ I6 O( f' L; b; F  V

) P; g: O: e8 r. u3 r- G9 P拾零廿歲靚仔時, 大把frd咁瘦, 我去咗外國升學, 愛上飲當地啲奶, 重要full cream(全脂), 一日一liter, 一個月就 27-> 32, 吹氣球咁.

修腰是好,但小心暈倒哦.....
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:48 發表   2 o* R1 g7 C! `) J

' e/ t3 t2 K( s# r8 [6 a5 Z 太瘦喇,男仔!
; ~9 x- c6 Y' X: E) n
我都25-26啦,你咁講我咪仲瘦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-13 17:20 發表   
% N6 J: S; _3 a0 l/ ~4 {  ?* I/ L! e1 x2 d# ~
我都25-26啦,你咁講我咪仲瘦!
& v, ?8 K3 ~2 w2 S
你......仲瘦過我?% t! w% r) s- i- ?; S8 E9 N
媽咪呀!我要減肥呀!!!!
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:58 發表   * G; x- w! M7 @; u- b2 N; x1 ?! l

! L- n5 M  Z  T' [8 l) r* L0 a4 P' E* @" D7 M
拾零廿歲靚仔時, 大把frd咁瘦, 我去咗外國升學, 愛上飲當地啲奶, 重要full cream(全脂), 一日一liter, 一個月就 27-> 32, 吹氣球咁.
# N+ b( o1 ^8 a( i. l* _果邊d奶真係好平 5 @4 @2 N* G  F; j" o
係呢,你去邊度讀書架?

甘都要看磅數ge.....
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

我腰圍30...都覺得肥.....幾時可以減返28腰

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-13 18:14 發表   
- [# ]5 z9 z1 ]* S; L甘都要看磅數ge.....
. N( H5 D$ H" D1 m1 @9 B' n: w! \115-118 就黎120

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 17:45 發表   
' B6 c' c& j2 @  \3 G2 f$ n8 a" C  Q4 l* D/ y
果邊d奶真係好平 9 w$ y; K2 i5 Y+ j. U! L
係呢,你去邊度讀書架?
$ M3 J- f# O& s( d3 ]/ W4 [" K. k8 B" ]5 E, p
澳洲, 嗰時真係全脂奶當水飲, 除咗擦牙拉同冲涼, 瞓醒就飲....

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 21:41 發表   
- K& J$ G& c0 q: D0 ~5 |* y$ R4 I; x. `8 L* ^/ }( ^$ B

& a' M4 H1 S2 \& t9 W1 w% ^: b9 ~7 J澳洲, 嗰時真係全脂奶當水飲, 除咗擦牙拉同冲涼, 瞓醒就飲....
$ X( S$ l8 N+ h5 Q% W( T 飲得太多唔好架,雖然有益姐!我就每日飲一杯

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 17:42 發表   2 |8 C2 ^+ X( t9 n8 a  F! O- ]
4 Q; R; W+ }& @0 I8 \# l/ d: p
你......仲瘦過我?  a! e& _% n8 L6 @
媽咪呀!我要減肥呀!!!!
0 K5 Q/ r/ c; B7 l# p

- ?+ f" Z' [  Y; b我就28, d 同事成日話我瘦* _. F/ y% A2 v' o/ M  N- {
但我諗男仔黎講可能可以叫瘦
5 k$ L! n/ T) w- @- u但女仔就唔係咁計架啦, 所以我成日都覺得自己肥& q, d- c% Q, c3 v
係呢, 你係咪真係女仔黎架? 我唔記得好似o係邊個 post 睇到你咁講
アンジェラ

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 21:55 發表   * Y5 k! u" N( F( q

9 N, D. I0 s9 P. m
, Q& W3 y- a: m! k+ O1 z我就28, d 同事成日話我瘦0 u8 R, ?; l5 H
但我諗男仔黎講可能可以叫瘦
+ _! S" x0 W0 R! {9 F1 b但女仔就唔係咁計架啦, 所以我成日都覺得自己肥0 T0 u2 x0 v' F0 p! Z4 {+ Z- u& n
係呢, 你係咪真係女仔黎架? 我唔記得好似o係邊個 post 睇到你咁講
' g, S: b$ C8 p
肥死我了..... 不過我睇落都唔係肥既,可能我高啦. p5 A8 c$ D* h, D5 u
係啊,我係女仔黎

如果可能的話,我都會cd之前食少d野同埋唔會食完野即刻cd, 但係就會特登禁食, 其實瘦同肥除左條腰幾多吋之外, 仲要睇埋成個人既比例, 上圍同下圍既呎吋都影響望落去瘦同肥既感覺, 同埋著衫都可以就番, 仲有唔單止要瘦, d肉要firm,要做下運動, 唔好刻意強求女性咁幼既腰, 畢竟平日都係男裝打扮, 太瘦唔好睇,

31-32男仔差唔多啦! 我地只係為個人喜好之嘛! 又唔係專業Model呢! CD左唔覺已經算係成功ga啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!