嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 前禁食或少食嘢

唔好咁呀....驚你有事呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
無特別禁食,但唔會出街亂咁買野食囉,野飲我都唔買, 我大部份時間 帶/ 買 水飲 only+ l/ v. _) g/ _: F
" [6 `9 D* d! ^3 F
) c  L1 ^' s+ v+ J4 ~

) e  G/ M7 a8 o0 J9 ]0 z
引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:20 發表 # ]' V4 @' }- c+ {
你小心餓暈啊!4 ^! \  O, y0 t% |# v# K# S
你幾多腰呢?
$ b# d  a- B+ l3 X  a$ X& ^' E4 q! [% O3 q; S
有幾可會餓暈鴉
  Q( X. W* ~- r+ M( v- C- i如果唔係做大量體力工勞動工作, 邊使食咁多野. l  Q/ X6 `, e) R
古代D 平民邉有餐餐有肉食, 白米都唔會食得多la,咪又要做體力工勞動工作

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-14 01:36 發表   
' W6 W- o8 ?7 N唔好咁呀....驚你有事呀
2 n% }/ Y% V# w* F% ]

" L# L2 I+ }* D$ w有心有心, 我只係唔食得太飽同飯麫啫, 會食啲有糖份嘅嘢, keep 番啲血糖. ' U5 a( ^8 F* x% n8 w7 _! d$ V
1 U/ r9 x! }! z# w3 u
呢到啲sister 真係 loving.

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-14 03:06 發表   
. h+ }% {0 N2 u% F8 {無特別禁食,但唔會出街亂咁買野食囉,野飲我都唔買, 我大部份時間 帶/ 買 水飲 only7 ^, ~5 Q2 F; f. q; T5 ~

* }" N1 F0 q  N% Q8 k. a  X9 d% M8 c3 C8 }

# z  G* }! o3 k, C) Z$ d* m5 U( H" D9 ~1 ?8 m4 ?

0 p* g8 S* ?) E: c, F$ [- F有幾可會餓暈鴉 - N/ d% d* N7 x1 X) }
如果唔係做大量體力工勞動工作, 邊使食咁多野" k. i% y6 `+ p+ o7 Q" F
古代D 平民邉有餐餐有肉食, 白米都唔 ...
# z# H" @1 @) o) X) d4 X
我真係試過餓暈wor!   R" \/ l% d( n: Y7 V, _% J8 y7 @/ j" n
都唔只1次
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-14 11:50 發表   + S9 }' R2 w7 V8 I" ~: K# V

9 A! i* o# I( w7 S# d我真係試過餓暈wor!
# i2 ]' p6 `! l  `都唔只1次
2 M  t' f2 @! j* }( X. Q2 V, B$ Swhy a??減肥

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-14 12:04 發表   1 @. ?* w$ x, B( Q3 b  C% y

5 X, O$ ^8 m* R( G9 i+ I7 Kwhy a??減肥
6 V) l/ D5 A1 {. \. h; I唔係啊......都唔係餓到暈既 我平時都好易頭暈架
9 B7 l5 t) e' J$ `! H我又習慣唔食早餐wor,可能有關係啦

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-14 12:28 發表
% ]$ M$ Q. Y; P. F% A# P唔係啊......都唔係餓到暈既 我平時都好易頭暈架4 `; D* y- g3 o( P: r4 ]
我又習慣唔食早餐wor,可能有關係啦
: w  F0 U# p. s3 A# p9 ]/ s. l4 Z$ z/ M4 t' _( D; G& g

9 G1 W) Z/ |! V: S7 |早餐唔食, 之後果兩餐身體就會同你大量吸收 做儲備 三餐食少D好過
6 m, [7 D( G4 w3 a  s9 h8 j易頭暈 係咪血糖低? 我有friend 都係咁, 要行行下拿盒 飲品出黎飲

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-14 14:04 發表   
; o$ i7 g- ^/ w1 q4 Z% T% \1 q
3 C  Q/ z1 l! h
! E8 b9 ~7 Q  k6 d4 X9 z- U, H& c0 o8 d! C7 ~/ A8 p) ?
早餐唔食, 之後果兩餐身體就會同你大量吸收 做儲備 三餐食少D好過0 |/ D( [& j; [/ }
易頭暈 係咪血糖低? 我有friend 都係咁, 要行行下拿盒 飲品出黎飲
# m! x, M/ m6 {  l- P( V) z# z) D; X& ]8 b# H# [# p4 d( \9 ^
晚餐我會食多少少既,e+唔駛返工,lunch都係食麵包/餅乾就算lu.....

我ㄝ要受到 27-29

無呢個問題呀

回復 1# iamonheel 的帖子

妳是一個完美的CD....多謝妳的指導

回復 28# (ANGELA) 的帖子

你咁樣緊係會頭暈啦, 營養唔夠呀...同埋多休息, 咁先會靚架

我要成日都食野~因為我好瘦~:(