嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   
  b# n- J" a+ h: d5 c
' {! ]' a9 @- E$ U: }5 ^/ \5 r3 [/ {
7 x  }& ~7 q, Y: a
問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
' x9 w6 j$ L( n% o/ Y" N, z因為唔方便唔舒服囉
+ g7 j* K0 |6 Q你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅
! Z: [: U9 A8 e! Z/ g4 S: S& f" L/ f+ U. g& e  f
肉絲著得唔好睇:老土4 u- d) k6 ]+ b0 r
/ l% F) \/ C/ |; s2 e& i& z+ n$ _0 \! J
肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

w' |4 ]- v  ]5 l
倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
3 o3 d* p  z* R3 ~' J. S! t4 O是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦& w8 U# a6 a: N2 p
隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   % P$ S! N3 ^3 f# W

0 W5 I1 C% i# C' |倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的- Q  L1 |/ O& i8 o$ X1 j
是絲襪的問題還是人的問題
# ?4 i2 i+ J& K( s
* Z) _; f; L3 p0 P# I% |都仲有主觀因素; U- ^. V: G, k( {
以前有個gf, X% N# X) J/ o4 K* v
佢打死都唔肯著絲襪
* l8 _! d$ W/ ~  X0 f# _0 M& c3 E) H話著咗對腳似義肢: f! W: O) p7 U' A# r
咁佢皮膚的確係好白滑
# k9 S/ ^2 p' q9 }9 Z' D( B但係我想摸的係絲腿啊,唔該!2 Q% E) Q: o; b: v1 c' N1 M

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   
% U' j! L4 F, j! A6 J: Z* l, K  i$ w, y% o4 G3 [
, j& T8 A$ k: W: [' m1 n  @
都仲有主觀因素
5 }( M* b. n) k2 e以前有個gf5 m, o5 p: ~3 q6 a
佢打死都唔肯著絲襪
% e0 f8 x& {! u8 k0 G0 D話著咗對腳似義肢. h  ~: Z' j: O2 U& ^& [5 V
咁佢皮膚的確係好白滑
, |6 c( S( P: M. B2 `* H: J- O但係我想摸的係絲腿啊,唔該!
) N4 i+ }5 u8 D' P' S% I' V
  ~1 y9 u1 Y: Y/ G# b' G& |8 R4 u
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   
3 f  w  ~( J9 u! {. u% T$ W2 F+ h- O/ _/ p7 F
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
. M9 s, v$ o4 b7 A0 r
, w0 [) @; {1 r, M$ K  t8 `佢俾你著真幸福6 T7 G$ R" d  {
好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   ' n7 z' ?  N2 K

2 `" p  Z1 h/ d" q1 F) H! x
# q; t; S7 G: j5 h$ X我国的女生,
( K# ]  d0 C) s0 b4 M+ d3 a/ {  `比香港女生多穿丝
  S& \8 X% o! B! Q; c2 N
' _# {# K$ x1 s
但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d6 u) R- |6 f6 i2 |

K* \' e. q. s; S* ?[ 本帖最後由 ffstocking 於 2023-6-23 20:41 編輯 ]

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   - [0 T0 q: s: p" t( I
$ z- \  f% H/ N8 ~4 [) S

- `7 p+ k7 p# ^! y9 I2 F$ E" M! h但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
3 S  K. y& M- V/ d9 U) t( B

; }- c+ O* x, f! j, G以前的確係咁
( n! u: X! K" O7 ?" c: t6 n但疫情過後
$ h& f: A- W. E頭幾個月來港著絲的後生女
2 Z$ ]6 L! e5 @  G有薄黑絲/薄閃絲1 ^7 B" P" Q4 i/ Z4 n) `4 X; j
一般都著得幾好睇
  ]. G+ U% _$ h* {* F+ p! B暫時未出現三個骨