嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   
  U' v& R) M# n2 v2 }7 }2 {
) H4 y9 [+ H+ N( \
! o) D* y5 g/ ]; q* [! a3 i那要看看身邊人是誰
5 O" k" d; O8 f" m: J( N是屋企人就打死都唔認
( d! Q. h' P3 t3 C0 q
. m2 c: @% Y7 T, I
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,8 R& T  J& i) ^. c
; H9 p# {% i' b( o4 }# p2 S. n! ~# ~
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
, W% U3 l, d+ \3 {* T' k
" T" @( o- R  }4 s' @又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
8 j3 ~$ H  h. q$ \; `: S0 l! z- s' L% D5 x, b
所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   
3 E" b' X2 q( G' i) ^  G, e  i/ o) Y. P2 X! X

: ?3 }6 e3 N" l3 `0 z/ G2 e* d那要看看身邊人是誰
% t8 h7 K( w# D3 [是屋企人就打死都唔認
: Y/ v# r7 i+ [" Z( }" q" p* X9 O
我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   
0 H# T# S1 q1 ~, Y& B% X" u, O我較幸運, 我有個姐姐........., b( v6 l, i5 H0 @5 N% a$ \2 g/ p

# V5 f* n  |/ v! q2 `2 A: }5 J( i1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............0 O- t6 |( y7 q- i9 ~

8 y6 D9 j$ A7 M2 u/ t* D9 ?6 h我2X歲 ...
0 k  K: H6 i) u0 X7 K
姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
$ _$ r( z% D4 y0 C  Y. K8 u
: x( r" p2 t5 |& L/ c, v' S9 Q" C4 Y3 A8 v
有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
$ O. p% f$ P  `3 I# W
3 |* b* ~9 p/ g8 ]; A/ a6 }2 D4 ]所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,! b0 L5 e9 j; @7 p- t6 M% ]
" Y! I& b7 k: H$ Y3 Q0 \+ R
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
4 ]' G" p% R9 d) g3 Z4 \' y5 }& G' ]( I; u8 I' l
所 ...
, v- w4 L( D5 a. S; |6 B" {我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
9 ^& X: Z0 n5 i# r: m! i) m2 c1 U' G4 [- M* R! }" _: E& S$ q

- R& K: R! K& p/ {. @: k" {有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
9 F. j% l7 T  Q0 O5 J; G8 P- q' B8 Q; D& M( ~
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,2 n1 h4 `4 n1 Q5 P0 c
7 [/ Z, @9 l: o" f) G% e
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
6 K  E8 D. g, o% \  d$ ^% I' h- b8 L1 a
所 ...
1 I2 R$ l5 i, Y+ R4 ~3 @. E0 ?
) y* u1 U& f$ E2 T
好多女仔把自己打扮成為男人
6 v, c% X5 O3 y$ H6 K& w9 k穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理. X/ A. ~$ P' p! W. P
而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化
$ T6 v! H6 Y) _; w( D女扮男,接受,反之,就是心理有問題; h% \* D. X: W: b
甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   
6 Q5 p: z2 B- \' b  d這是社會文化
+ }+ {) `6 }1 p8 r女扮男,接受,反之,就是心理有問題
- K! I: k$ |$ C. D+ {8 B& E甚至,他身邊人會有危險
8 F4 {" X8 J) }2 s' m. W/ D
- K3 g+ \- H' X/ _$ _  \台灣和日本也有不男人
4 t1 J' z; w$ b; C  z3 r  F喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多
7 @4 @% y3 S2 @# z: x  D$ P; n例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   
6 D7 N! _) b8 f0 F4 s9 J) e3 T還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
7 ?/ J) J: z1 N3 S4 ^3 f. N
5 k. L* Z  h& c; @- M+ o  K% e
是呀,
& B( d( ]- M7 G1 J$ E: s/ S我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   
% W5 a0 R/ Z0 Z7 f* g0 ?沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?
% H; X$ Q7 \3 w1 Z# O: ]  u8 t6 K) }
直接認了?編個故事?
# o* Q' j7 r) t/ |
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   4 C% j* l" k% @; j8 C

3 Q% t! J' B1 u; d$ @3 \, E( `1 |+ n) p2 v, f
是呀, # _% Q+ k0 V' }. O2 p" G
我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
6 w& n, T; O+ [  [- M  N- D5 v1 t
我們只是遵循我們所好,活我們的生活% f/ B  C3 J/ \: S1 l& E' D% s
威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般
* j* i- A; j+ y2 `都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   
( A( e; p$ }5 W3 R9 z/ A* N9 f7 o, D2 a6 V7 Q
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
3 M  Z; w5 m" D; Q( k
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   
( B0 n+ _0 e( g# C/ B# U8 y0 M: `2 L
$ |8 [+ q3 k6 m
我只享受被進入之感覺
8 q+ Q* ?9 U7 T8 ~8 g3 W; z  o
0 k. v/ n5 D, }! Q5 U我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺
( X6 g; m$ ?+ R2 @. {4 q5 X4 F4 A6 p" t$ c
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   ' q6 {1 q; U: d  H3 A; ]

4 m. w2 {( X  O4 T我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
4 A+ M' p6 x) }* ]. N- n
) m& t7 j4 d7 t我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,
% B) Z5 b: Q7 C* |0 l. w
5 L( T% b2 |) `( x! ^% ^2 e" F所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
" {. @7 g# Z7 ?& m$ A% Z8 t- j6 c! J% {
同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
# _4 y5 Y0 _) }9 t  I9 [2 m# B; O: ]3 R1 w7 a
不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服- |4 ]  ]: R! `2 V: D

$ A) M( V3 V! X% A就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   ' c7 H0 m) R* F8 L- z9 j
! r3 g1 J% d0 y4 w5 r# s
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
, `/ I/ o8 j6 n  V正常O既, 的確好難1 ]7 d4 D  Y$ Y3 K% F0 Q/ o
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化* U  s5 q' D" Z0 e1 `" r6 _  ^
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   
  Y  P& `' p& L+ ~* H/ w7 n
, ]- ?& v0 X8 Z9 l4 Y我們只是遵循我們所好,活我們的生活
" i3 k* k; r5 n7 }$ G( r6 y威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般6 R" g% y  t2 k9 ~# {- b
都不可以
4 g( a6 ~9 I8 |( r4 m; `. m! _* D$ x; p( x& m* V
當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   # s/ l: @: o, P* i* Z
# ~/ {3 U# C! f7 E

2 i; ^$ I8 R" F: P- F! y2 I我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺& |9 j. ?" J: d+ h' S

) O# @2 v& p: `* ~" a1 c
# |3 d( d. F! D# B% {3 s7 R7 ], W; e+ O3 h! }
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,* k1 L# N7 K) z

* n4 F& R9 d7 R0 e6 ]& Y$ v: t所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,$ ~0 e, B: W) F5 w. B

/ U& n7 T9 O% f4 n  l% ?" b* o同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋: U1 Y) |9 e# B. q# I$ r/ z3 l
6 X# u4 q, ^% }  t
不要 ...
! u) @" \4 E+ W; Q1 \! z! D% M) C8 y9 u. A  U, U
妺妹你帖子
8 Q$ }' V. U0 E$ ~  k的高根高貴又美麗
2 M1 l. w8 }0 N" Q5 {我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表   
( U  j! U9 t2 e+ U- E- j
* H" s6 [1 B0 d5 C9 _% }  u正常O既, 的確好難. S' W- M* j0 T$ Y1 }
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化6 a) o5 w( D; k
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
- X( Y1 F: ~' S& P3 a* W4 j" g呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。
. q/ \& g1 J* x" k) D& u0 ^真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表   0 I! H3 J3 ]9 s
% d5 ~" {% v$ n8 [4 I9 P5 r! K
5 ]: \4 w# ~2 V+ h
當時我急腳走了
! S( a$ j4 ^3 o$ w- [- J0 ]
我們沒有錯,但難為你了。