嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚咁凍。有冇肉捧取暖?

我單身,未試過有棒棒取暖,但天寒地凍,真的想試暖笠笠的白汁香腸。

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-1-10 09:58 發表   8 ]# B; c8 \( @0 M+ l
我單身,未試過有棒棒取暖,但天寒地凍,真的想試暖笠笠的白汁香腸。
7 z: u3 b) G9 [6 N
真的令人期待

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-1-8 17:14 發表   
; z0 Q- k7 K2 o) A4 X點玩????
! F; H& Q1 x; L8 I! M3 \1 Q9 `+ ~" U
( S& P. o  ?! f7 x
你唔係想要肉捧咩取暖咩?!

我女裝後...也沒試過真肉棒耶....

引用:
原帖由 lskph 於 2021-1-11 08:38 發表   
5 ~: V! J6 p' \  m6 f1 c8 a我女裝後...也沒試過真肉棒耶....
2 _( s$ R. ]( z8 \6 C. T- F9 X9 H
5 R2 d2 q/ u& |" t要試試?

引用:
原帖由 tkchan002 於 2021-1-11 03:04 發表   
( Y% [6 Z) \% V2 d! m. r5 g; a
* B) I" j0 S0 |& ?: S- ~; O- t' T7 S
你唔係想要肉捧咩取暖咩?!
* u: G5 R6 M2 C5 D- B: e$ ~
想架。。今晚咁凍都想取暖

我諗咁多位出到聲一定大把人幫手🤣

要取暖可pm我, 我都想

引用:
原帖由 Beel756 於 12/1/2021 12:21 發表   1 |, g0 S3 w+ c( g9 h
我諗咁多位出到聲一定大把人幫手🤣
: ~6 [- n, O& a1 r8 _我想要的話隨時都有哈哈

即係有暖棒 有冇人要?
9 L% }' J! r0 y3 I6 \最好有隻凍凍地嘅手 拎入個又暖又濕嘅口入面
& N# z* Q& F4 Y會變得得暖得粗
  z. q! _) m' b; X2 k4 X4 s
! a+ W* A. {8 p+ ]# L- h6 y' A[ 本帖最後由 joelui4 於 2021-1-12 16:13 編輯 ]

有,恆温的

billyyau

我都想要取暖

要接火棒?
TG:

引用:
原帖由 ki1418 於 2022-2-18 18:14 發表   
& ^4 \; w1 e4 c) m& A" Q0 m要接火棒?
$ ?5 |& a1 q! o( x! |
真係火棒又唔區。。