嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚咁凍。有冇肉捧取暖?

今晚咁凍。有冇肉捧取暖?

哈哈。好想要捧捧取暖
覺得好的就按一下感謝吧~~

想唔想玩呀?

點玩????

有肉棒
# Z' U* c. U! t9 ?0 l9 C) O: c他地有無约好

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-1-8 17:03 發表   
' A& L6 }0 ~5 X) S0 C8 r哈哈。好想要捧捧取暖
+ }/ W* o8 s# |. i& [1 u. d
0 e6 c$ }6 w' Z% _: }7 L" h2 O我也喜歡真肉棒
; s$ Q2 a+ D$ x2 k$ L/ J1 p放在口裡⋯⋯有口感的

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-8 17:46 發表   " W- H% B' s& x$ _
/ D' u  P6 s6 `3 s5 B4 p+ i
" H9 C, b% E7 X: ^+ P9 i
我也喜歡真肉棒
0 E4 z, N6 X% E% M放在口裡⋯⋯有口感的
- K& f: j9 p1 q$ O- m1 a對。真的很有口感

是不是今晚幾点什么地方?

一齊約haha

冇地方呀∼想搵下邊有得取暖

大家在談論如何接火棒嗎?# ^$ L2 ?% L! L+ B: P8 v, f

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-8 19:15 發表   
3 h/ y/ J0 Z! g# w, J大家在談論如何接火棒嗎?; w% y4 {# c/ w( F3 L7 Q( y3 [
- I" J: z, S4 O# u  U* o5 M火捧is ok...火柴就……

錦凍需要絲襪加棒棒

加絲襪真是無的頂呀!!
8 Y# L! L* W$ g

對。啲風吹裙底。感覺一流2 c) S( s9 f4 q0 z8 X- w
今晚第一次女裝由屋企出發。好刺激

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-8 17:46 發表   
! W" n6 P5 w( x6 \5 G- q+ b
/ C* a: Q9 Q7 l8 x( C! h4 h* `. b6 F$ M( X: G
我也喜歡真肉棒. E( u, W, M8 A  Y
放在口裡⋯⋯有口感的
2 M% N+ h1 @' P9 P" K8 K! i
0 \2 u& R+ Q5 y2 p2 d
特別在射前一刻,又熱又漲1 g0 ]$ \! i' Q: Q  v. U
口感極佳

看來大家嘴功都很不錯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-9 16:39 發表   
. Z3 h  H$ U: @
/ T/ F7 k* |! _5 `/ g" s; C6 Y" P4 l& f9 f$ r8 }6 ~1 c& W+ ^0 i2 ~  o
特別在射前一刻,又熱又漲
; \7 w! I4 p9 D& l0 w  M口感極佳
5 _) I4 O2 X$ F# X. s2 d; y未試過。。。唔知道係點感覺呢∼

引用:
原帖由 annachan 於 2021-1-9 20:32 發表   * L2 }1 D3 M8 {
看來大家嘴功都很不錯
/ M: q& Q. K3 I' S. Z
唔係呀∼想要取暖咋

引用:
原帖由 cherrie 於 9/1/2021 23:37 發表   
; x4 b- [+ B. h/ T7 b# ~% s4 q3 ]# b5 ~/ Z2 G# B2 _. a
唔係呀∼想要取暖咋
/ A3 J, ]- w* w1 ]: O
樓上那些好像都很有經驗

引用:
原帖由 annachan 於 2021-1-10 02:31 發表   ; A, ^6 j8 `. W7 l, S

: }. |* O1 p7 H  A# U樓上那些好像都很有經驗
( Z0 q) f) w  T7 K
唔係啦∼想要啫