嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   
4 u2 H; k* m0 _  \
2 [) d( `- \' l7 u8 m5 K  [1 o3 V2 y/ g+ G
1,2 片可能要去10蚊店先有啦
% d; m/ j" T1 d
, x" z' |( p' R2 P* M/ B! z仲以為要去果啲專門用品店……

專門用品店反而冇得一片片咁買

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-17 11:30 發表   
% g' k+ {2 v" Q( C- _專門用品店反而冇得一片片咁買
; ]8 m. ?( f& k+ p( }! l: K* R4 Y% e% n! S
所以我成日覺得一買要買好多

Pm me,我都係片友

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-11-18 06:45 發表   : }5 i) i& P8 E
Pm me,我都係片友
. A9 |2 k0 w& b5 m8 S
我新手未有得PM,你PM我好嗎?

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-16 16:03 發表   ; ?. H! s/ O9 b8 h1 i1 \
; ?- c6 V4 z: Z
9 L2 K  b, Z  i
1,2 片可能要去10蚊店先有啦
3 X7 p3 e) M! H( b0 z
依家連10蚊店都冇得賣啦!

引用:
原帖由 Eva0313 於 2013-11-20 18:32 發表   ( \6 Z- {+ q, @( Q9 o) h: y# G- H" ~
; b7 n. h$ C/ t; ~; u
依家連10蚊店都冇得賣啦!
- f# \" q+ p( G3 \; m1 h8 W6 B
早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-20 19:02 發表   
, J: Y2 A6 I* Z. j: w4 L6 o. Z/ o2 @: D- ?: A  f4 m& \8 y& I- q
早幾日仲見有O架,不過而家應該叫12蚊店
0 D2 r; h+ J3 ~5 y) i3 ~( |; P: S
前日睇過,搵唔到尿片了

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-21 14:39 發表   
7 r& `9 J+ n3 ~3 Y$ _% S- E& r  A' o  M3 ~5 S
前日睇過,搵唔到尿片了
; ~+ M0 G2 }& Y' o: k  [+ }上星期響灣仔仲見

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-21 18:46 發表   
' |% D$ |# i& n' |) t; F3 O: o; I
' Z7 e1 r3 N1 j2 B$ v! j* G上星期響灣仔仲見
/ l* c* {+ e, o% g( s0 [0 c3 u( x4 S2 D: K
咁我一陣去睇下先! f' p3 E/ Q0 S  `9 x
但要諗下cd學生去買怪唔怪

咁就真係唔知道啦

挺不错的嘻嘻嘻

Sorry, I am unable to use PM...' i, M7 P& O" b
I wear diaper too, can others email me? My email address is [email protected]

我都喜歡尿片,有興趣pm我

尿片

我都鍾意用尿片,PM me

入左冬天,鴨左尿片/衛生帶都舒服過夏天好多

我都鍾意用尿片,PM me

報到 ... 但現在的多是 棉柔 ... 討厭

我十分喜歡

有空可以ADD 我Line 喔~
& S# B. e; F0 l4 j0 q9 Z我Id 係 hkdiaper