嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鍾意玩尿片?

引用:
原帖由 lrube 於 2013-10-26 21:42 發表   
" K- m0 w0 W. R, o/ A7 h% w! a2 n! x沒用過,感覺太厚了,穿起女裝來不好看,所以比較喜歡用M巾
7 T* J( @5 [* i/ b鴨尿片和M巾完全兩回事7 ^5 T2 ~7 @! E0 j) u2 y8 d6 w
外國亦有専講/討論尿片的網站,喜歡用尿片的人就是喜歡"鴨片"又厚又大的感覺
& l* G6 Y/ E- P* U( E+ P和鴨衛生帶相似,鴨左尿片好多時同鴨衛生帶一樣. s8 f$ @+ m* a$ v
穿褲會現形,以下圖片是我鴨左TENA環帶式尿片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔係講笑,係泰國印尼呢d成日塞車既國家,一塞就塞幾個鐘頭,真係有職業司機要『押片』架!

引用:
原帖由 banana0525 於 2013-9-5 23:37 發表   
- F9 n* K$ M) _% J$ xTENA夜用首選
8 ?9 N5 H9 Z( B/ [; p1 H, [+ W
8 T0 v4 W) Y' w  S6 v( u8 {
  }& y' N) X9 A' o. W# i: p. _
ME 2, 不過TRNA膠帶好易斷,有咩計?

引用:
原帖由 willy 於 2013-9-6 17:34 發表   
. m, K7 h* N6 x; m  R
7 C2 O$ c; D3 D7 X" M9 H6 P2 {( Z7 l2 \
呢個用來訓覺簡直正, 當屋企人去旅行時, 我無論日同夜同用佢.
: @3 S, ?$ s) ]4 p$ O8 q$ ?
* o/ @) V' P1 [3 u+ H$ u: h' K; x
6 Y* @' b6 j+ T; p
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-9-21 09:26 發表   " e8 `6 X+ e0 b7 {; N
一些外國網站上的可清洗成人尿片
  L& z0 z4 @9 |9 O& A
有冇網址丫,第一條好得意,好想買

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-10-26 16:40 發表   
( K# i# i5 `. @& Z
2 L7 Q+ Z* }! o0 m4 w, }妳有冇試過鴨尿片出街?
) R- _  u. v  ^/ H1 B. A2 L我放假時會全日鴨片,出街都唔會徐

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:36 發表   , x$ V& K* q# `4 N# }

* T( B) ?& S' }3 J+ I+ K' \5 N
5 W5 S2 t: S, F$ F$ s% F0 \) ?- d. `- L1 x8 \8 c/ E, p
我而家晚晚都鴨片訓覺,放假全日都鴨住
$ i1 m8 R5 s8 u. R
) L8 q. S# W4 `: R) }4 P
我只有等屋企人去旅行時先可以禁.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-7 21:43 發表   " y% U1 Z9 ^0 |) t

/ x/ m) \  [: M+ U' f* k- M1 a! K" c) R4 I+ P4 x
我只有等屋企人去旅行時先可以禁.
/ c& Y; r& h1 I$ F+ L
! b) S: N' A( z6 H
昨日跑完步時響洗手間影的& d; q5 y" I6 o

# D" O( ^( x9 O% Z  z! ZUploaded with ImageShack.com

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-7 21:47 發表   
: Q3 f& `) a( x; a; t
7 i8 H( x4 F+ C( `8 e  _! i
; c3 W( V1 W* h  z) o- \昨日跑完步時響洗手間影的1 ?$ S  Y6 Q7 B+ e# p9 [3 h/ E
# T3 P  a9 H& e4 ]& D! @
Uploaded with ImageShack.com
" D9 m, J8 [4 T9 F. f9 c5 f! v! l' K2 N' }- T9 i) y3 A
佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?
* N" f6 q1 `  Y% z當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個
+ \( ]  c& C3 D( d' {- R7 q種感覺真正.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-11 19:18 發表   7 c# ^4 x/ T5 [2 }  ]& |
0 Q7 L" a0 n! G, b: A$ f4 ?

- g. I' z3 J% J( L3 R佩服, 但係禁會唔會令到條片好現型令到人地知道你包左片?6 X  f4 w3 `( b
當屋企人去旅行我最鐘意就係包左片後著裙. 訓覺前飲一大杯水, 跟住戴眼罩上床訓, 到有尿意就直接疴落去, 個" z8 S9 @/ M& h! {1 k* T
種感覺真正.
- ^7 b' W5 j$ u: G; X% P# P& W9 D晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-12 20:02 發表   * g# {# E: H7 Y) @3 v
( ^4 E, a) l& c6 y% E
晚上公園燈光同人都唔多,又唔會太明顯晚
7 G  E" _  V$ l4 b5 r: |可能我習慣用衛生帶,所以吾多介意俾人知道我鴨左野

TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過)5 I3 K% y5 C: f( z
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
) {, j" U; W- O& h( H, K" I; zTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到

我都有包尿片的習慣

8 `9 k7 z- V, k4 M8 V岩岩性起拎條M巾褲黎著

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-13 03:57 發表   2 _2 t, e6 d! O" D+ F' x
TENA夜用裝尿片有冇人用過?(我當然用過), n9 J& _  J8 f% p' q
近期有推廣,AM730上優惠券指定超市/藥房買特價
) ]* W7 T; _9 X) QTENA夜用是我用過尿片中最厚的,瀨屎瀨尿幾大督都吸收到
* g* D- g) @: v' j) ?9 O8 X
8 j) Q$ X% m2 g& G7 e, p' m
7 [/ _5 ]8 ?* K7 O- t9 W+ d- I
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
0 N$ E/ d$ K3 c2 ^而且怠左上去感覺都非常舒服~

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-13 18:49 發表   
0 Y. K4 J( b. l; u; {. [% x. p) Y1 H$ [+ w6 p- v* d8 \* L
/ B- N: e; Q( \1 p
! }8 i8 ~( R, r6 j  G5 j
TENA夜用吸力真係一流, 試過訓覺前疴左一大篤尿落去, 到第二朝乾曬.
' q7 h- V# ]+ Y5 i0 z6 o# o9 M0 Q而且怠左上去感覺都非常舒服~
6 f! ?% k- o4 u
1 c5 ?  L, E- x$ z* S& N" ]3 q
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2013-11-13 23:57 發表   
/ n  m) d/ Y9 J2 t0 K# J
! j5 Z( ]% ^) K0 A# k, w( l6 x2 A; a* t$ e
仲有AbriForm 既X-Plus都吸收力唔錯,比添寧更厚
, G- ^1 O& ], n# Y1 k+ \
" y" f' y9 c: C; n唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:10 發表   - ^. n, Y  L  k9 V/ H

* A+ ~" m4 ^+ P+ @: Q  E3 a
: ?0 l! K, Q' d唔知呢隻難唔難買到. 如果係更厚就好有興試. 未知呢隻係唔係市面上最厚的尿片.
  w* U0 g: i0 J5 d: o) J香港可以買到既應該係啦,
2 V7 g- {+ X( o4 t7 ]( |$ X) q地上最強仲有隻叫Dry 24/7 Maximum
3 m  M* n1 `. x5 ?9 j5 l( MTotal capacity 可達3270ml; }0 B5 c' P5 ^
比添寧 1740ml% l% E* \" h: Z% H7 S
Abri-Form M4 X-Plus 2534ml- g& N$ I9 s( V. m$ o) U( ~# {+ l$ m1 L
都多近1/3

有無得買一兩條?定係一次要買一大包?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 16:57 發表   
& [" L. Y% v. M7 c有無得買一兩條?定係一次要買一大包?
! j( F7 X8 ^' ~% L7 {( E+ R. t2 A2 q4 o6 }
1,2 片可能要去10蚊店先有啦