嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女同事的絲襪

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-24 02:56 發表   
' h+ b; Q9 N4 Y% }e....交換之嘛,咁都要$$ ? 唔好咁孤寒啦
, }( u! k3 M% B/ B# ]
好呀,哈哈 ~no see pm?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 102# 心絲絲 的帖子

嘩,原來咁多 PM

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-24 03:14 發表   
% u- j  Q: y- \嘩,原來咁多 PM
8 t( |+ ^# N! I( Z: R3 F
妳絲事繁忙 ,,wait u~

回復 104# 心絲絲 的帖子

吾好意思呀,你想........??

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-24 03:30 發表   
/ D! M! {9 t: H4 ]1 [! {& v吾好意思呀,你想........??
: ]5 R6 Z' M0 u/ n; amsn fd,,可以嗎?

我個 acc 仲未開到呀 e+ ,仲整緊

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-24 03:37 發表   # S9 y: g  g# I& L4 o5 D0 g
我個 acc 仲未開到呀 e+ ,仲整緊
" Y6 G+ ^: T& \
...咁我pm我msn比妳先,好少識到愛絲襪既女仔ah~

回復 108# 心絲絲 的帖子

哦∼冇問題

回復 108# 心絲絲 的帖子

收到了,開通後 call 你吧∼

..總有一天啩~.~

當然喇∼哈哈

thanksss~goodnight~.~

我試過拎女同學個D黎著...

回復 114# iloveevanna 的帖子

又會俾你拎到?點拎架?

有一次學校有camp 搞 那天比較熱 個女同學著左對黑色襪褲同熱褲 之後佢除左...8 g0 L4 F' F- g+ `, |

0 e1 a2 T5 w+ x之後我襯佢地去哂活動  ,之後拎黎著左....

引用:
原帖由 iloveevanna 於 2010-2-25 14:52 發表   5 `+ r# |. T# w; U0 ^# f/ G9 ]
有一次學校有camp 搞 那天比較熱 個女同學著左對黑色襪褲同熱褲 之後佢除左...
. ^+ K4 c/ Q2 D: z9 r* N" B6 Z1 L6 C5 C$ f- @& ~- h; j! M
之後我襯佢地去哂活動  ,之後拎黎著左....
  R; @3 z1 |0 W3 D, ^$ _
好香味呀一定

回復 116# iloveevanna 的帖子

OIC∼最緊要唔好著到人地的襪形變晒SIZE咁囉,我覺得著住鬆身的絲襪好冇安全感咁架。

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-26 02:11 發表   
$ x! Z/ ^2 m7 A# lOIC∼最緊要唔好著到人地的襪形變晒SIZE咁囉,我覺得著住鬆身的絲襪好冇安全感咁架。
; S* C( K( }4 o7 B2 c2 F: M9 [' B
著住鬆身的絲襪好冇安全感咁...超同感呀

所以我好少買少彈性的絲襪

佢個D係襪褲 free size的 所以不怕變形~~~haha