嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女同事的絲襪

你竟然問得佢羅..就會知道佢會唱你
2 j: V3 v4 B' f/ b不過我吾怕LO* r% g+ I+ `% x8 E( T
絲襪不是女人的專利

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你地就好啦,又有原味啡閃絲執,
5 G6 f6 l( |+ U7 q0 o+ e又可以問同事拎,佢又肯比,
4 L- ]$ i  K: @; ?真係羨慕死人

引用:
原帖由 sb2003 於 2009-3-7 04:22 發表
9 f3 M/ H" K3 k4 P+ Z試過有個超靚女既同事收工除左對啡色閃絲襪擺係張枱度吾記得拎走
6 F9 M0 I7 }8 C) s( Z" V" ^' v
  z! f. F" `6 T1 e" S+ L. E; Y可能佢第二日以為清潔亞嬸掉左!

之前份工有需要用lock架,有時個女同時會比條鎖匙我,放工後幫她放回一些東西。
6 W7 J) X1 Q. n- a" S, W- \; B4 r# d: \3 Z  B
就在lock架取她存放的絲襪穿,滿足後放回原位。 8 x! u' N; o) y# M& D# K

3 l& W3 X4 j7 X1 [& Y* [& A" i/ j有時穿舊了的絲襪,她會掉在公司的垃圾筒,我便拾回回家穿。

可惜我而家無做, 無機會再拎了~~

我都好想,但邊有咁易呀

咁樣好似唔係幾好 wor, 小心俾人捉到......

你地真係大膽.....

喜歡就自個去買嘛
2 }8 B6 F2 ?& d# y9 \: h1 _偶自個都買超過一百雙以上嚕!

回復 29# 的帖子

有啊而家仲Keep住

引用:
原帖由 GM3684 於 2009-3-16 17:30 發表 9 x3 z: V  H; ~( b! H. @

0 u+ Z+ X. i; j9 v5 ^  e咁對絲襪你仲有冇keep住?
: a/ l) b8 z1 @  P$ U
有啊!!!而家仲Keep住

冇......

以前間公司用中央冷氣, 都幾凍下, 有個女同事每天回到公司都會去廁所著番對絲襪先開工, 放工又會除低, 我留意左好耐, 由星期一至星期五都係果對, 星期五佢先會羅番屋企洗, 星期一至四都係鎖係櫃桶, 但係果d櫃桶用小小力已經開到, 我有時自己一個人加班都會羅佢對絲襪黎聞下, 不過無咩味, 星期四著足四日先聞到佢小小腳味!

引用:
原帖由 Tommylee 於 2009-3-20 12:48 發表
$ e; n3 n+ J$ B3 y以前間公司用中央冷氣, 都幾凍下, 有個女同事每天回到公司都會去廁所著番對絲襪先開工, 放工又會除低, 我留意左好耐, 由星期一至星期五都係果對, 星期五佢先會羅番屋企洗, 星期一至四都係鎖係櫃桶, 但係果d櫃桶用小小 ...
  \8 ^$ h, a* W7 V- E
3 L/ z! @' }- {/ F! C' m
你就好啦, 唔知女同事靚唔靚le?

冇...........

引用:
原帖由 miyamoto 於 2009-3-21 15:17 發表 ) L" J& W+ q, N
! t: ^4 q2 ^5 a# V

5 v2 ?6 {4 t9 w5 A你就好啦, 唔知女同事靚唔靚le?
7 E( z. {! y6 g
% i; A4 `" }  R
算OK# {+ z7 @3 e0 S  W
重有一次佢對鞋其中一隻爛左, 問我借AA膠, 我扮好心話幫佢整, 可惜整過時好多人望住, 所以都只係用手摸下, 同埋呢件事後, 有D女同事都知我有戀物癖

引用:
原帖由 pantyman 於 2009-3-8 17:51 發表
& J: `. Y$ P# x9 Z2 }/ J之前份工有需要用lock架,有時個女同時會比條鎖匙我,放工後幫她放回一些東西。
' J5 B6 A7 k0 g) X" L
4 i% z8 }  E" H. c, H# B就在lock架取她存放的絲襪穿,滿足後放回原位。 : P  C7 P, A0 ]. j+ s$ k  D
8 z7 N" H' n, b+ I8 Z' f8 g
有時穿舊了的絲襪,她會掉在公司的垃圾筒,我便拾回回家穿。
: S8 m# z+ M/ j/ U/ f- f/ k+ L+ z+ i8 v9 O/ \
有得執真係太好啦,真令人羨慕

引用:
原帖由 sb2003 於 2009-3-19 23:26 發表 . D9 k  T6 k- i6 a

3 E* A/ x: O2 H) B6 u) Y有啊!!!而家仲Keep住
; l  ]7 E8 S. x6 g% s

/ }" g3 e7 }3 r. f6 Upost上黎睇下la,有好野的話要分享

最近訪問的版塊