嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD K 現場報導

引用:
原帖由 CDYoyo 於 2010-4-11 22:54 發表   
4 B, g3 d% C& C0 N+ t% Y! R* V很美呀姊妹們
/ v6 t6 a0 W* Z, y7 A" \1 O多謝!多謝妳!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
做咩噤早就玩完呀今次 ??

我都想一齊cd~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-11 02:18 發表   
2 L- w% W' l6 @1 G) Y
8 @7 W  y2 Q* k9 l3 m5 V係,真掃興
* z1 t; Q, A, U( F% M# J& S, Q# L比想像中早左完(已經返左屋企)
& p& v) R9 O1 K% I3 P其實我初初都會以為係
! X0 N4 y3 v9 f; a3 p7 L" |$ N- L但係到真係一班cd出左黎其實會有好多野傾的~
5 g* Q: `9 i% ^  _(我亦覺得佢地真係好勁,化左妝好似女仔,Ringo丫~身型同個樣都ok~,suki婷婷呢d唔洗講啦~好鬼正,haru ...
& t- z  i) `. t0 q) |
其實haruka係邊個黎嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-12 21:40 發表   
" G( N. r# d* D% i$ P) @3 R4 W: O
9 H( R  F; W: \! r其實haruka係邊個黎嫁?
' j7 N$ w5 S# u8 B4 V& ^: U% c# B咪我囉....

引用:
原帖由 bb8888 於 2010-4-11 20:48 發表   3 X, X+ [; y3 y$ w2 q' M% }
有冇cd找男朋友
* f2 [2 O) w$ O! J我找女朋友

真希望妮一起

唱男歌手 OR 唱女歌手D歌多? 因為關埋門, 你們可以自由發揮LA?

引用:
原帖由 bobochan 於 2010-4-14 01:14 發表   
. f+ F& ?) ?: K1 h6 y0 `+ J- O唱男歌手 OR 唱女歌手D歌多? 因為關埋門, 你們可以自由發揮LA?
! R' S' B* L2 k0 N婷婷女聲唱女歌手o既歌!

唱女聲如果係由細練到大,無咩難度