嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD K 現場報導

CD K 現場報導

有suki~婷婷~嘉嘉~haruka~我
6 P8 N4 S* S4 c: W& o6 a7 I仲有Ringo係廁所換緊衫 / K1 X; b  b; h- a, s
我都係第一次親眼見佢地cd
5 V9 a5 N4 y; V% ]0 ~+ V5 R真係好鬼正: q! |8 }- D8 z

4 c, J8 o* j- d8 r% t6 Y, Z/ i$ S[ 本帖最後由 心儀 於 2010-4-11 02:20 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇cd完之後既相?
做人要有包容、虛心

我係度自拍緊丫~& i. {# y! H( [, {( H
8 o3 c  w" b3 ~' r

6 j1 g4 i% E3 ?* g* o[ 本帖最後由 Suki_siu 於 2010-4-17 02:57 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

8 _  k, Y5 s8 F  J! n+ f
原來真係現場
做人要有包容、虛心

相 奇待@@

相聽日先有啦~

我都想同你地一齊玩呀!

我怕熱鬧人多生寶, 所以無join
' k$ `) g! x. C! q, i" y% K
+ _4 K0 t/ ]5 N  i玩得開心啲, 影多啲靚相喎, cheers!!
* J- ^) Y. N6 E* B$ j) D3 \7 `
4 U0 T2 t% k$ L; d" S* X7 F
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-11 00:20 發表   
! s& B$ |$ `! ^我怕熱鬧人多生寶, 所以無join % e: ]  u$ c+ C1 L
- Z' t" a' v2 [9 q
玩得開心啲, 影多啲靚相喎, cheers!!" b5 g/ C# Y3 T' m
6 t9 T$ A0 _6 K9 \
, _5 }: y1 N( D* H# I0 ]; ~9 I2 l: B
大家都係姊妹點會生寶呢!

查實在邊間K呀?

今次又去返果間到唱呀?

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-11 00:20 發表   
4 }- r; C/ s' Q, s% A我怕熱鬧人多生寶, 所以無join 4 C: V: ~, w! ~2 j. H
. w- q2 q) [1 m) R' E
玩得開心啲, 影多啲靚相喎, cheers!!7 }" _2 e; u6 I" ?2 A3 w$ p! f

' f% L4 |6 e1 `$ Z
3 y. o2 p, ?$ u' ~$ K! |( k# R1 Q係,真掃興7 F1 X* `) p0 k# f) p
比想像中早左完(已經返左屋企)' j% x8 K8 m; ]5 ~6 R+ A3 l
其實我初初都會以為係
0 H' u: t2 h7 E6 g- i) j, U7 q但係到真係一班cd出左黎其實會有好多野傾的~% B  g6 [' A+ ?6 Z
(我亦覺得佢地真係好勁,化左妝好似女仔,Ringo丫~身型同個樣都ok~,suki婷婷呢d唔洗講啦~好鬼正,haruka既女聲真係嘆為觀止)

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-11 02:18 AM 發表   ( x1 l1 [% Z+ h  }- x5 X& W: ^0 F
0 d$ [. w; I! l, t
係,真掃興( T- N2 S# D9 j2 L
比想像中早左完(已經返左屋企)
. J* g+ W8 {" ]2 ^  F: ]# V2 `其實我初初都會以為係- v2 |8 U' M" C& q
但係到真係一班cd出左黎其實會有好多野傾的~& m& S3 m# T. [  m  K( R
(我亦覺得佢地真係好勁,化左妝好似女仔,Ringo丫~身型同個樣都ok~,suki婷婷呢d唔洗講啦~好鬼正,haru ...
2 ~( Y4 M* \  [7 A
我都覺得佢把聲好好聽~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-11 02:18 發表   " q; n& a0 `! D: X4 ]/ o: ?

! i2 L2 U/ [" n: S$ Z係,真掃興" ~* Y3 ~7 s! j. N( p
比想像中早左完(已經返左屋企)( }8 x6 U/ s1 g5 N+ i9 \+ j6 _
其實我初初都會以為係" V: ?. H, N; V8 D" \
但係到真係一班cd出左黎其實會有好多野傾的~3 \' S3 U0 u$ T& j2 U4 q  a" Y( k3 ]$ R
(我亦覺得佢地真係好勁,化左妝好似女仔,Ringo丫~身型同個樣都ok~,suki婷婷呢d唔洗講啦~好鬼正,haru ...
2 y- Z" B+ d9 H$ K* `& l
! j  g+ o. l; |3 P
cd完成一出來,我自己都覺得化左妝的我眞是好似女仔今!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-11 02:18 發表   4 |: ]. |9 s4 ]( i0 U1 O

1 G* d2 g0 \8 A% b) D2 q! y係,真掃興, Y4 k: A* ?+ Q1 f
比想像中早左完(已經返左屋企). T9 V9 L5 n  F. t  a7 i3 r/ j: I4 [
其實我初初都會以為係% ~) {# i$ {! E# w; I! P
但係到真係一班cd出左黎其實會有好多野傾的~2 W+ x6 x4 W6 K8 Z6 {- i! H0 W2 c3 T
7 s" a- f' L0 S) L( u大家都好靚丫!好好玩丫!婷婷送上第二套衫的相相給大家欣賞!. I0 ]$ q2 D, w& p, y. j& \& O5 d

& h# [5 j2 g4 C$ M: y

. D! u7 `! N/ ?; L4 g* S6 t3 Y9 t( r" S2 u* s3 C) W
4 N2 M6 y# }8 ]

, r" s- _1 A/ J% L3 X# X
6 N6 \( ]2 K) _  [0 E1 Y2 b! r% r( N! ?/ n6 |$ ~6 \+ V& i

很美!

第一次發,加油!

引用:
原帖由 wwy1989 於 2010-4-11 08:28 發表   : J% f6 p7 ?2 S$ P- I
' X& ^* {+ K0 ~+ `: x3 ~- m# E

9 u; n4 D0 U. Y2 f8 p, Jcd完成一出來,我自己都覺得化左妝的我眞是好似女仔今!
4 _3 ?6 E% w2 H( s8 k
你唔洗點化妝都已經夠

快 d 有相 la

有冇cd找男朋友

很美呀姊妹們