嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 前禁食或少食嘢

唔好咁呀....驚你有事呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
無特別禁食,但唔會出街亂咁買野食囉,野飲我都唔買, 我大部份時間 帶/ 買 水飲 only
/ S& S) y& B, w% p5 a! L. d5 V( Y; B8 Q' I
- O# Z3 m9 M5 V! I

% ]2 T' w( ~1 W' M, k
引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:20 發表
! F5 F* ~4 M2 N" P( P) q6 T/ Y5 j0 V/ x 你小心餓暈啊!
  W% ^& e) Y7 {" X你幾多腰呢?
& g; J( G8 s& t$ U/ I2 R

3 Q5 R) D: l: V& L& F有幾可會餓暈鴉 - ]) a/ J- I) F0 e
如果唔係做大量體力工勞動工作, 邊使食咁多野( L) ~5 k" d' W2 w# N
古代D 平民邉有餐餐有肉食, 白米都唔會食得多la,咪又要做體力工勞動工作

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-14 01:36 發表   ; T7 k: N& I; s
唔好咁呀....驚你有事呀
* }, j; I8 K7 _1 B+ q  T3 f2 U
* ^5 d' F) x- q$ R, R
有心有心, 我只係唔食得太飽同飯麫啫, 會食啲有糖份嘅嘢, keep 番啲血糖. / t! k& G0 a0 S5 G7 _1 B

) L$ Q( K& K7 [# p- I! X呢到啲sister 真係 loving.

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-14 03:06 發表   ( j+ G) c2 ^6 k+ U' \3 g
無特別禁食,但唔會出街亂咁買野食囉,野飲我都唔買, 我大部份時間 帶/ 買 水飲 only
/ l: B: L. h$ k5 G  U3 _) l( S3 I- q. G2 {  s

) O: h1 U! K* B% w( X
! ^: [: B# a; A, a2 U& m3 a$ y$ o  \+ @

; o9 }5 y; m6 n% Y" \6 E' B有幾可會餓暈鴉
) P/ V% L- P7 |$ _7 Y如果唔係做大量體力工勞動工作, 邊使食咁多野8 O( v+ b% w/ w# ~
古代D 平民邉有餐餐有肉食, 白米都唔 ...
% w, E; X- A% M+ l# O我真係試過餓暈wor!
" F- G. R& n& w2 |# y都唔只1次
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-14 11:50 發表   
4 b5 C4 s2 ?6 \2 g' x/ i$ F9 J
( ~# Y0 Z3 e$ i' m: P6 G9 A0 |我真係試過餓暈wor!
6 |$ N; F) g; w* X4 J& Q都唔只1次
1 {# }; T2 z! l, Q2 ~- @9 E: b( {) K
why a??減肥

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-14 12:04 發表   5 Z: F% h+ \9 q1 a
# z4 E+ t( \; U
why a??減肥
+ R9 c6 y: P$ Z唔係啊......都唔係餓到暈既 我平時都好易頭暈架
( [9 S5 g9 o1 y4 _) e3 V我又習慣唔食早餐wor,可能有關係啦

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-14 12:28 發表 & Q5 Q, L% q; c; L* A
唔係啊......都唔係餓到暈既 我平時都好易頭暈架
- r! N6 F& w0 e9 t3 j4 f7 l. Z( t我又習慣唔食早餐wor,可能有關係啦
5 ~  v# m$ H, p/ m+ ~( P/ Y) ]# q+ f' @& ]) r4 _0 n  ^& j' b
5 s6 l& L- a3 |+ k- s3 u3 m
早餐唔食, 之後果兩餐身體就會同你大量吸收 做儲備 三餐食少D好過
% X3 K- \: X$ a) ^$ @) ?易頭暈 係咪血糖低? 我有friend 都係咁, 要行行下拿盒 飲品出黎飲

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-14 14:04 發表   
+ B2 `8 Q' v2 w! ^/ C
6 K  P3 M7 t) e& p7 ]0 Q6 \* V+ \% p
, h: c3 W1 F! m3 p- g6 o1 z! n: ^6 z) |, ~
早餐唔食, 之後果兩餐身體就會同你大量吸收 做儲備 三餐食少D好過" x* n8 P: U/ F3 ^% J. k  Q
易頭暈 係咪血糖低? 我有friend 都係咁, 要行行下拿盒 飲品出黎飲
8 H) m/ Q6 j4 n/ ?) ?- A$ {$ u9 T2 D" k. e4 g: J9 u, J/ s3 {3 m* C
晚餐我會食多少少既,e+唔駛返工,lunch都係食麵包/餅乾就算lu.....

我ㄝ要受到 27-29

無呢個問題呀

回復 1# iamonheel 的帖子

妳是一個完美的CD....多謝妳的指導

回復 28# (ANGELA) 的帖子

你咁樣緊係會頭暈啦, 營養唔夠呀...同埋多休息, 咁先會靚架

我要成日都食野~因為我好瘦~:(